Lamp-voor-thuis.nl aanbiedingen en kortingsacties

1 actuele korting of kortingscode

Shop met korting met deze maart 2019 aanbiedingen van Lamp-voor-thuis.nl, en ontvang daarbovenop altijd extra korting op je mijnkorting account.


Lamp-voor-thuis acties

 • 3%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Lamp-voor-thuis

  Bij Lamp-voor-thuis

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Lamp-voor-thuis. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Lamp-voor-thuis kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Lamp-voor-thuis

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3%
  extra korting

  30% korting op hanglampen bij Lamp-voor-thuis

  Bij Lamp-voor-thuis

  Bij Lamp-voor-thuis koopt u hanglampen in de sale met tot wel 30% korting. U heeft geen kortingscode nodig.

 • 3%
  extra korting

  Aanbiedingen tot 25% korting op lampen bij lamp-voor-thuis

  Bij Lamp-voor-thuis

  Bij lamp-voor-thuis koopt u lampen in de aanbieding met tot wel 25% korting. U heeft geen kortingscode nodig om hiervan te profiteren.

Lamp-voor-thuis.nl aanbiedingen en kortingsacties

Korting bij Lamp-voor-thuis.nl

Ben je ook op zoek naar kortingsacties van Lamp-voor-thuis.nl, bruikbaar in maart 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want via MijnKorting.nl krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Lamp-voor-thuis.nl. Daarbovenop zijn wij altijd op de hoogte van de acties van Lamp-voor-thuis.nl. Zodra we een actie tegenkomen dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Lamp-voor-thuis.nl, dus lees gerust verder.

Wil je ook een mooie lamp voor aan het plafond of op de vloer van alle bekende merken? Lamp-voor-thuis.nl is de webwinkel die is afgestemd op mooie design en kwalitatief sterke lampen van alle bekende merken. Je denkt misschien niet heel vaak aan een lamp in je huis, maar met Lamp-voor-thuis wordt het een ervaring om lekker in het licht te zitten.

Daarom, koop nu via mijnkorting bij Lamp-voor-thuis.nl voor permanent korting op elke besteding, zowel met als zonder gebruik van een aanbiedingen.

Kortingen

3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar Lamp-voor-thuis

 terug naar alle winkels