Alle Laudius kortingscodes, acties en kortingsacties

4 actuele kortingen of kortingscodes

Alle actuele september 2019 vouchers en acties van Laudius, en daarnaast ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.

Laudius acties

 • 7,5%
  extra korting

  Vind nu je Laudius cursus of studie met korting

  Bij Laudius

  Bij Laudius kun je meer dan 350 verschillende cursussen of studies volgen. En als lid van mijnkorting krijg je dan ook nog eens extra korting op je account, zonder dat je daarvoor een Laudius kortingscode hoeft te zoeken.

 • 7,5%
  extra korting

  Gratis Laudius cursus

  Bij Laudius

  Je kunt iedere Laudius cursus 14 dagen gratis op proef bestellen. Zo kun je bekijken of de cursus aansluit bij jouw niveau en wensen. En je krijgt natuurlijk ook nog eens extra korting via mijnkorting, zonder dat je daarvoor een Laudius kortingscode nodig hebt.

 • 7,5%
  extra korting

  Gratis folder van Laudius aanvragen

  Bij Laudius

  Wil je meer informatie over Laudius? Dan kun je nu gratis een folder aanvragen op de site. Zo bespaar je jezelf weer wat geld.

 • 7,5%
  extra korting

  Gratis cursussen en extra's bij Laudius

  Bij Laudius

  Wanneer je een PremiumCard hebt, ontvang je gratis cursussen en vele extra voordelen. Bespaar je geld nu dus op een cursus van Laudius met de PremiumCard en geniet van de voordelen.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Laudius

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 7,5%
  extra korting

  Laudius actie: Digitale cursus en Hulp docent voor 45 euro

  Bij Laudius

  Doe nu een digitale cursus met hulp docent bij Laudius voor maar 45 euro. Leuk om iets bij te leren! Bestel dan snel de cursus en pak dit voordeel mee.

 • 7,5%
  extra korting

  Nu bij Laudius een gratis digitale cursus

  Bij Laudius

  Zin in een digitale cursus? Deze kun je nu gratis beginnen bij Laudius. Je betaalt alleen de inschrijfkosten. Een kortingscode van Laudius hoef je niet in te vullen. Veel plezier!

  Voorwaarden

  exclusief € 29,90 inschrijfgeld

 • 7,5%
  extra korting

  Tijdelijk geen inschrijfkosten bij Laudius

  Bij Laudius

  Als je je nu inschrijft voor een studie of cursus bij Laudius, dan hoef je geen inschrijfkosten te betalen. Een Laudius kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

Alle Laudius kortingscodes, acties en kortingsacties

Korting bij Laudius

Ben jij ook op zoek naar kortingscodes en acties van Laudius, die bruikbaar zijn in september 2019? Dan zit je hier gebakken, want bij MijnKorting.nl ontvang je altijd extra korting bij al je bestellingen bij Laudius. Daarbovenop checken wij dagelijks de webwinkel van Laudius. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan communiceren we die op deze pagina. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Laudius, dus lees gerust verder.

Wil jij toevallig een nieuwe opleiding doen om meer te leren? Dat kan bij Laudius, want deze webshop heeft een breed aanbod op het gebied van cursussen. Het fijne is ook nog eens dat je makkelijk geld weet te besparen bij Laudius. Wil je meer weten over alle voordelen die vast zitten aan Laudius? Lees dan snel verder.

-Voordeligste erkende thuisstudies-

Wil je graag dingen bijleren, die je kunnen helpen met je carrière en loopbaan? Dat is erg handig, want zo ontwikkel je meer kwaliteiten en met en extra diploma kom je ook nog eens verder dan nu. Voor welke cursus ga jij? Een business cursus of toch iets dat meer gericht is op de non-profit kant van het werkleven. Een ding is zeker, een cursus kun je het beste doen bij Laudius. Deze webshop is gespecialiseerd op het gebied van thuisstudies. Al veertig jaar lang heeft Laudius ervaring met kwalitatief afstandsonderwijs voor iedereen. Laudius beperkt zich niet alleen tot Nederland. Nee, Laudius heeft enorm veel internationale ervaring en dat is natuurlijk wel zo fijn. Voor een lange periode is Laudius bezig geweest met het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige cursussen en jij kunt hiervan profiteren. Het fijne is dat je bij Laudius altijd geld bespaart op de cursus die je doet. Bij Laudius betaal je namelijk niet veel aan lesgeld. Sterker nog, je betaalt bij Laudius gegarandeerd het laagste lesgeld van Nederland. Zo weet je altijd geld te besparen op alle cursussen die je wilt doen bij Laudius.

-Hoge kortingen en andere manieren om geld te besparen-

Als je een cursus begint bij Laudius heb je te maken met vele voordelen. Hierboven heb je natuurlijk al gelezen over het voordeel dat je te maken hebt met een op maat gemaakte erkende thuisstudie met hoogwaardige kwaliteit. Je haalt binnen no-time het diploma waar je voor leert mede door de topdocenten en de lesmethode. Ook heb je bij Laudius voordelen op het gebied van geld besparen. Dat is natuurlijk al helemaal gunstig voor jou. Bij Laudius kun je nu namelijk veertien dagen gratis de cursus uitproberen. Zo hoef je niet onnodig geld uit te geven. Je maakt eerst gratis kennis en daarna pas betaal je de cursus. Wanneer je een cursus begint bij Laudius

-Filter de cursussen-

Er zijn veel verschillende opleidingen en cursussen. Na je middelbare school doe je een van deze opleidingen, maar misschien kom je er later wel achter dat je iets anders ook heel interessant vindt. In dat geval wil je je natuurlijk laten bijscholen. Dat is waar Laudius je bij kan helpen. De webshop biedt namelijk verschillenden dingen aan op het gebied van cursussen. Het verschil van film maken tot een accountant cursus. Er is dus veel variatie. Je zou daarom kunnen denken dat het veel tijd kost om de juiste studie uit te kiezen, maar dat hoeft gelukkig helemaal niet zo te zijn. Bij Laudius kun je namelijk veel tijd besparen op het uitzoeken van een passende cursus. Je kunt de cursussen namelijk filteren bij Laudius. Dat is natuurlijk wel zo handig. Jij geeft dan op wat je wensen zijn. Vervolgens zoekt Laudius de best bijpassende cursussen uit. Zo weet je direct wat er mogelijk is voor jou en bespaar je heel wat tijd op de zoektocht naar de beste cursus.

-Premiumcard voor extra’s-

Bij Laudius kun je ook meer kortingen behalen met behulp van de Premiumcard. Deze kaart zorgt ervoor dat je vele dingen gratis kunt krijgen. Zo kun je vanaf één jaar na je inschrijving voor jouw eerste cursus bij Laudius gedurende vijf jaar een gratis cursus bijbestellen. Je mag tot wel drie cursussen gratis doen in deze komende vijf jaar. Ook geniet je van extra materialen voor scherpe prijzen. Dit is toch hartstikke ideaal?

-Gratis informatiefolder-

Wil je nou nog meer weten over de site en het aanbod van Laudius? Dat is logisch, want je moet jezelf goed inlezen indien je van plan bent om te beginnen aan een cursus. De webshop Laudius maakt het voor je mogelijk om makkelijk achter meer informatie te komen. Dat is natuurlijk wel zo prettig voor de toekomstige klanten bij Laudius. Op de site van Laudius kun je gratis een informatiefolder aanvragen. Het enige wat je dan hoeft te doen, is een aantal gegevens invullen. Eerst selecteer je de cursus die je graag zou willen volgen en daarna geef je nog wat persoonlijke informatie op. Zo heb je al snel een folder besteld. Het grote voordeel is natuurlijk dat je geld bespaart, want het aanvragen van een informatiefolder over een bepaalde cursus bij Laudius, is helemaal gratis. Je kunt voor meerdere cursussen dus kosteloos informatie opvragen bij Laudius.

-Kortingscodes bij Laudius-

Op zoek naar kortingen? Dan kun je bij Laudius daarin slagen. De webshop heeft een breed aanbod, maar vooral ook voordelig. Dit is natuurlijk hartstikke fijn, want zo bespaar je geld en houd je weer geld over voor andere dingen bij Laudius. Lees snel verder, want de tips van Mijnkorting.nl kunnen je goed helpen met het besparen van geld bij Laudius.

1.       Maak vanaf nu gebruik van kortingscodes. Misschien heb je er al weleens van gehoord, maar misschien ook niet. In dit stuk wordt het in ieder geval duidelijk wat je ermee kunt en hoe je aan kortingscodes komt. Kortingscodes zijn letterlijk codes waar je kortingen mee kunt pakken. Dit is gunstig, want zo is het mogelijk om online geld te besparen. Mijnkorting.nl biedt kortingscodes aan voor wel 1900 verschillende webshops. Zo is het mogelijk om ook nog bij andere shops geld te besparen naast Laudius. Om in aanmerking te komen voor kortingscodes, is het van belang dat je eerst een account hebt op de site van Mijnkorting.nl. Je maakt eenvoudig een account aan. Dit is daarnaast ook nog eens helemaal gratis. Om je account te voltooien, moet je een aantal gegevens opgegeven. De persoonlijke informatie wordt op een veilige server opgeslagen, dus je zal altijd bescherm zijn bij Mijnkorting.nl. Indien je eenmaal een account hebt, kun je op zoek gaan naar kortingscodes en webshops zoals Laudius. Heb je iets aantrekkelijks gevonden, dan bekijk je uiteraard het assortiment. Indien dit ook in de smaak valt, gebruik je de kortingscodes om alle kosten te beperken. Het fijne is niet alleen dat je gebruik kunt maken van kortingscodes, maar ook dat je een welkomstpremie krijgt als nieuw lid. De welkomstpremie is een bepaald bedrag dat je helemaal zelf mag houden.

2.       Schrijf je ook zeker in voor de nieuwsbrief van Laudius. In de nieuwsbrief van Laudius vind je verschillende dingen terug. Zo lees je over de site zelf, het aanbod en de recente ontwikkelingen. Dit is uiteraard zeer interessant, maar waar je meer aan hebt, zijn de manieren om aan kortingen te komen. Gelukkig zijn er meerdere opties als je gebruik maakt van de nieuwsbrief van Laudius. Zo vind je allerlei kortingen, aanbiedingen en acties terug in de brief van Laudius. Het voordeel is dat iedere nieuwsbrief er weer andere kortingen en aanbiedingen zijn. Dit maakt het mogelijk om telkens weer geld te besparen. Meld je snel aan voor de nieuwsbrief. Het is namelijk zo dat je alleen van de voordelen kunt profiteren, wanneer je ook daadwerkelijk ingeschreven bent als nieuwsbrief lezer van Laudius. Op de site kun je je mailadres achterlaten en je gratis inschrijven bij Laudius.

3.       Via social media kun je achter vele kortingen en aanbiedingen komen door de social media van Laudius in de gaten te houden. Webshops zoals Laudius maken gebruik van de voordelen die social media met zich meebrengt. Via social media kan Laudius immers veel verschillende mensen bereiken. Hoe meer mensen de medewerkers van Laudius weten te bereiken, aan des te meer mensen ze zich als webshop kunnen presenteren. Om mensen ook daadwerkelijk over te halen om aankopen te doen, is het van belang dat er regelmatig interessante voordelen online komen te staan. Daarom tref je telkens weer ideale kortingen, aanbiedingen en acties op de social media pagina’s van Laudius.

4.       Als laatste is het een goed idee om de site van Laudius in de gaten te houden. Een webshop verandert natuurlijk continu, omdat het internet dynamisch is. Daarom tref je telkens andere voordelen op de site van Laudius. Indien je de site goed in de gaten houdt, ben je helemaal op de hoogte van alle voordelen. Dat is natuurlijk gunstig, want zo weet je precies hoe je geld kunt besparen. Spaar dus nu kortingen bij Laudius.

Zorg ervoor dat je de cursus kiest, die je altijd al hebt willen doen. Laudius zal je helpen aan een erkend diploma en zo kun je weer verschillende kanten op met je carrière. Dat is natuurlijk hartstikke fijn. Bij Laudius is het simpel om geld te besparen. Zo kun je op de site zelf achter vele kortingen komen, maar ook kunnen bijvoorbeeld kortingscodes zorgen voor hoge kortingen. Dat is natuurlijk enorm handig voor jou. Kijk snel welke kortingscodes er zijn voor de webshop Laudius en bespaar je geld.

 

Kortingen

met kortingscode: 7,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 7,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Laudius

 terug naar alle winkels