Alle kortingscodes, kortingen en acties van Lederenplankdrager

4 actuele kortingen of kortingscodes

Vind hier alle Lederenplankdrager coupons geldig in mei 2020, en ontvang bovendien altijd extra korting op je mijnkorting account.

Lederenplankdrager acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Lederenplankdrager

  Bij Lederenplankdrager

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Lederenplankdrager. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Lederenplankdrager kortingscode.

 • 5%
  extra korting

  GRATIS levering bij Lederenplankdrager

  Bij Lederenplankdrager

  Als je nu een bestelling plaatst bij Lederenplankdrager, zorgen zij ervoor dat deze kosteloos bij jou aan de voordeur wordt afgeleverd. Een kortingscode is niet noodzakelijk.

 • 5%
  extra korting

  Voordelige lederen plankdragers bij Lederenplankdrager

  Bij Lederenplankdrager

  Leren plankdragers, handgemaakt en voordelig shop je bij Lederenplankdrager. Hiervoor heb je geen kortingscode van Lederenplankdrager nodig.

 • 5%
  extra korting

  Ontwerp zelf gratis je logo bij Lederenplankendrager op een snijplank

  Bij Lederenplankdrager

  Op de site van Lederenplankendrager kun je zelf je logo gratis ontwerpen en deze kan gegraveerd worden door Lederenplankendrager. Hiervoor heeft u geen kortingscode van Lederenplankendrager nodig.

Alle kortingscodes, kortingen en acties van Lederenplankdrager

Korting bij Lederenplankdrager

Ben jij zoekende naar kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van Lederenplankdrager, geldig in mei 2020? Dan hoef je niet langer te zoeken, want via MijnKorting krijg je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Lederenplankdrager. En als extra checken wij van MijnKorting dagelijks de webshop van Lederenplankdrager. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten. Hieronder willen we dieper ingaan op Lederenplankdrager, dus lees gerust verder.

Mr Been kijkt altijd naar de laatste trends en ontwikkelingen, Mr Been wil de klant namelijk blijven triggeren met verschillende soorten leren artikelen. Om die reden nu ook ‘leren plankdragers’. Met een leren plankdrager kun je net dat extra’s of vernieuwends geven aan jouw interieur. De leren plankendragers kunnen met of zonder plank geleverd worden, aan jou de keuze. Ze worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen (metalen ring, schroef, plug en een stickertje voor de mooie afwerking). De plankendragers zijn in verschillende kleuren, materialen en breedtes te bestellen. Om die reden ook leuk te combineren met de leren handgreepjes, want zowel de leren handgreepjes als de leren plankdragers zijn in dezelfde kleuren te verkrijgen. Uiteraard is combineren ook mogelijk, leer past eigenlijk bij elke uitstraling. Leer kan een wat stoere uitstraling geven, maar ook juist een iets wat rustigere of chiquere uitstraling. Als het gaat om productie en afwerking dan is Mr Been zorgvuldig met zijn leren producten. Alles wordt zelf met de hand gemaakt in het atelier in Wormerveer. Er wordt gekozen voor luxe leersoorten, een luxe afwerking en er wordt veel liefde en aandacht besteed aan de leren producten van Mr Been.

Daarom, koop nu via mijnkorting bij Lederenplankdrager om korting te ontvangen op alle bestedingen, ook als je een kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Lederenplankdrager

 terug naar alle winkels