Leesbrilhuis kortingen en aanbiedingen

1 actuele aanbiedingen  |  Er zijn deze maand 1 acties toegevoegd

Alle acties van Leesbrilhuis geldig in februari 2019, en bovendien ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.


Leesbrilhuis acties

  • 2,75%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Leesbrilhuis

    Bij Leesbrilhuis

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Leesbrilhuis. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.


Korting tips

Leesbrilhuis kortingen en aanbiedingen

Korting bij Leesbrilhuis

Ook op zoek naar acties en kortingsacties van Leesbrilhuis, die bruikbaar zijn in februari 2019? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want wij checken dagelijks de webshop van Leesbrilhuis. Zodra we een actie of aanbieding tegenkomen dan zetten we die direct hier op de pagina. Daarbovenop krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Leesbrilhuis. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Leesbrilhuis, dus lees gerust verder.

Op Leesbrilhuis.nl vindt u ruim 800 brillen van meer dan 40 topdesigners over de hele wereld. Bekende merken als Ray Ban, Porsche Design, Readloop, Cross en I Need You (INY) worden door groot ingekocht om supersnel naar uw adres te kunnen verzenden. Het assortiment wordt wekelijks vernieuwd, zodat u zeker bent dat u een leesbril hebt die bij de tijd is.

USP's
• Groot assortiment aan design brillen voor ieder type gebruiker;
• Alleen de beste kwaliteit;
• Ook voor leeszonnebrillen en computerbrillen bent u bij Leesbrilhuis.nl aan het juiste adres;
• Gratis verzending én retour van brillen;
• Vandaag besteld, is binnen twee werkdagen in huis.

Daarom, ga even langs mijnkorting naar Leesbrilhuis om altijd korting te ontvangen op al jouw bestedingen, ook als je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

2,75% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar Leesbrilhuis

 terug naar alle winkels