Alle kortingen, kortingscodes en kortingsacties van Leesmap

6 actuele kortingen of kortingscodes

Hier vind je alle actuele mei 2020 coupons van Leesmap, en ontvang daarbovenop altijd extra korting op je mijnkorting account.

Leesmap acties

 • € 10,-
  extra korting

  Altijd extra korting bij Leesmap

  Bij Leesmap

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Leesmap. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Leesmap kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • € 10,-
  extra korting

  Cadeaukaart van Blokker kado bij Leesmap

  Bij Leesmap

  Bestel je leesmap bij Leesmap en ontvang daarbij een cadeaukaart van Blokker of een van de andere kado's. Hiervoor heb je geen kortingscode van Leesmap nodig.

 • € 10,-
  extra korting

  GRATIS welkomscadeau bij Leesmap

  Bij Leesmap

  Neem een vast abonnement bij Leesmap en ontvang een mooie cadeau naar keuze erbij. Check het aanbod online bij Leesmap en ontvang via mijnkorting ook nog eens extra korting op je account, als je via mijnkorting besteld. Een kortingscode is niet vereist.

 • € 10,-
  extra korting

  Kies een oudere leesmap en bespaar €6,- bij Leesmap

  Bij Leesmap

  Door een leesmap te kiezen die een paar weken oud is kunt u tot €6,- per leesmap besparen. Dus houdt u van lezen en maakt de datum niet zoveel uit? Kies dan een oudere leesmap en bespaar geld! U heeft geen kortingscode nodig om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken.

 • € 10,-
  extra korting

  Tijdschriften voor het hele gezin! Nu mét welkomstkado bij Leesmap!

  Bij Leesmap

  Ontspannen lezen, tijdschriften voor elk wat wils! Kies nu voor een voordelig abonnement met een welkomstkado naar keuze! Nu bij Mijnkorting €10,00 korting en u heeft er geen kortingscode voor nodig! Registreer of login bij Mijnkorting.nl!

 • € 10,-
  extra korting

  Gratis tablet bij Leesmap

  Bij Leesmap

  Ontvang een gratis tablet bij Leesmap bij een 52 weken abonnement. Ook zonder kortingscode maakt u gebruik van dit voordeel bij Leesmap.

Alle kortingen, kortingscodes en kortingsacties van Leesmap

Korting bij Leesmap

Ben jij ook zoekende naar kortingscodes, aanbiedingen en acties van Leesmap, die geldig zijn in mei 2020? Dan ben je hier aan het juiste adres, want via ons ontvang je altijd extra korting op al je bestellingen bij Leesmap. En als extra checken wij van MijnKorting dagelijks de websitel van Leesmap. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Leesmap, dus lees gerust verder.

Met meer dan 200.000 abonnees is leesmap.nl de grootste leesmap organisatie van Nederland!

Daarom, ga even via deze website naar Leesmap voor een besparing op alle bestedingen, ook als je een kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

met kortingscode: € 10,00 (extra) korting
zonder kortingscode: € 10,00 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Leesmap

 terug naar alle winkels