Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van LegalMatters

4 actuele kortingen of kortingscodes

Alle coupons en acties van LegalMatters geldig in juli 2020, en ontvang daarbovenop altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

LegalMatters acties

 • 5%
  extra korting

  Voordelig juridisch advies met een vaste prijs voor juridische diensten bij LegalMatters

  Bij LegalMatters

  Sta niet voor verrassingen en maak gebruik van LegalMatters tegen een vaste voordelige prijs. LegalMatters maakt geen gebruik van een kortingscode.

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij LegalMatters

  Bij LegalMatters

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij LegalMatters. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een LegalMatters kortingscode.

 • 5%
  extra korting

  Een vaste jurist voor slechts €47,- per maand bij LegalMatters

  Bij LegalMatters

  Huur een vaste jurist in voor jouw bedrijf en betaal slechts €47,- per maand bij LegalMatters. Wees volledig onbezorgd en neem je eigen, vaste jurist en aanvullende juridische diensten tegen een vaste prijs. Dus kies voor het gemak, zodat jij weer kunt doen waar je goed in bent. Een kortingscode is niet vereist.

 • 5%
  extra korting

  Lage prijs voor handige tools en tips bij Legalmatters

  Bij LegalMatters

  Voor al uw juridisch advies, handige tips en tools bij Legalmatters zit u aan het juiste adres. Vaste lage prijzen. Ook zonder kortingscode maakt u gebruik van dit voordeel bij Legalmatters.

Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van LegalMatters

Korting bij LegalMatters

Ben je ook op zoek naar aanbiedingen, acties en kortingscodes van LegalMatters, die bruikbaar zijn in juli 2020? Dan zit je hier goed, want bij MijnKorting.nl ontvang je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij LegalMatters. En als extra zijn wij altijd op de hoogte van de acties van LegalMatters. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over korting bij LegalMatters, dus lees gerust verder.

Bij juridische geschillen schakelen ondernemers vaak zonder na te denken een advocaat in. De traditionele advocaat werkt op uurbasis en als ondernemer kom je op deze manier vaak voor hoge kosten te staan. Met LegalMatters.com is dat verleden tijd. Op twee manieren kunnen zij ondernemers bijstaan: enerzijds op basis van hun membership. Als je member wordt bij LegalMatters.com betaal je een vast bedrag per maand en voor dit bedrag kun je onbeperkt bellen en onbeperkt vragen stellen aan jouw eigen, vaste bedrijfsjurist. Van uurtje factuurtje is dus geen sprake! Daarnaast kunnen ondernemers verschillende ‘producten’ bij hun kopen. Moet er een brief opgesteld worden? Of heb je een overeenkomst nodig? Dit kunnen zij ook regelen. Ook in dat geval is er geen sprake van werken op uurbasis. Je betaalt als ondernemer een fixed fee die zij vooraf afspreken, en die niet zomaar hoger wordt. Duidelijkheid en transparantie is wat LegalMatters.com biedt.

De unique selling points van LegalMatters.com:
- Een vaste prijs voor iedere dienst;
- Transparantie, efficiency en zekerheid;
- Persoonlijk contact met jouw eigen, vaste bedrijfsjurist op afstand;
- Handige tools, tips en updates (gratis tools op onze website, nieuwsbrief met actueel juridisch nieuws).

Daarom, koop vanaf nu altijd via mijnkorting bij LegalMatters voor permanent extra korting op iedere bestelling, zowel met als zonder gebruik van een actiekorting of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar LegalMatters

 terug naar alle winkels