Alle kortingscodes, acties en kortingen van LEGO

5 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 5 aanbiedingen toegevoegd

Alle geldige september 2019 bonnen en aanbiedingen van LEGO, en ontvang bovendien nog eens extra korting via MijnKorting.

LEGO acties

 • 2,5%
  extra korting

  Uitverkoop bij LEGO met 75% korting

  Bij LEGO

  Bij LEGO krijg je tot wel 75% korting op de mooiste items in de uitverkoop. Hiervoor heb je geen kortingscode van LEGO nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  Leuke LEGO DUPLO sets vanaf €4,99 bij LEGO

  Bij LEGO

  Voor de allerkleinsten is LEGO DUPLO fantastisch om mee te spelen. Je bestelt de leukste sets al vanaf €4,99 bij LEGO zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

 • 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij LEGO

  Bij LEGO

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij LEGO. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een LEGO kortingscode.

 • 2,5%
  extra korting

  GRATIS verzending bij LEGO

  Bij LEGO

  Bij LEGO wordt je bestelling vanaf €55,- helemaal GRATIS verzonden. Een LEGO kortingscode is niet vereist.

 • 2,5%
  extra korting

  gratis Lego Life Magazine

  Bij LEGO

  Het LEGO Life magazine is een superleuk en GRATIS magazine voor kinderen van 5 tot 9 jaar oud. Het zit vol met stripverhalen, activiteiten, sneak peeks, het laatste LEGO nieuws, posters en zo veel meer!

  Het enige wat je als ouder moet doen, is een LEGO account aanmaken en je adresgegevens invullen. Het LEGO Life magazine is uitsluitend beschikbaar voor kinderen tussen 5 en 9 jaar.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van LEGO

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2,5%
  extra korting

  GRATIS broodtrommel bij LEGO

  Bij LEGO

  Ontvang nu een gave broodtrommel bij je bestelling bij LEGO. Kortingscode is niet vereist.

  Voorwaarden

  GRATIS broodtrommel bij elke online bestelling vanaf €99,-.

 • 2,5%
  extra korting

  20% korting op sets in de sale bij LEGO

  Bij LEGO

  Bij LEGO bestel je de leukste sets nu met 20% korting. Leuk om te kopen voor de vakantie! Pak je voordeel en shop bij LEGO zonder een kortingscode te gebruiken.

 • 2,5%
  extra korting

  GRATIS omkeerbare linnen VIP-tas bij LEGO

  Bij LEGO

  Ontvang nu een GRATIS omkeerbare linnen VIP-tas bij je bestelling bij LEGO. Een kortingscode is voor deze actie niet nodig.

  Voorwaarden

  De aanbieding van de gratis LEGO® omkeerbare linnen VIP-draagtas (5005910) is geldig van 01-08-2019 tot en met 14-08-2019, of zolang de voorraad strekt, voor VIP-bestellingen op shop.LEGO.com, in LEGO Stores en voor telefonische bestellingen uit de LEGO-catalogus. De in aanmerking komende aankoop dient LEGO-producten ter waarde van ten minste €200,- te bevatten. Bricks & Pieces-bestellingen zijn niet geldig voor deze aanbieding. Eén set per huishouden. Deze aanbieding kan niet worden toegepast op eerdere aankopen of worden gecombineerd met andere kortingen, aanbiedingen of geschenken. Als de in aanmerking komende LEGO-aankopen worden geretourneerd voor een terugbetaling, moet ook het cadeau samen met de in aanmerking komende LEGO-aankopen naar ons worden teruggestuurd. Het totaal van de aankoop wordt berekend na het inwisselen van VIP-punten. Eventuele belastingen, extra kosten voor verzending en de waarde van gekochte cadeaubonnen worden niet meegerekend voor het totaal van de aankoop. Het item kan niet worden gekocht of worden omgeruild of vervangen voor andere items of contant geld. De aanbiedingen zijn niet geldig in LEGOLAND® parken, LEGOLAND Discovery Centres, LEGO Certified Stores en bij incidentele verkoopevenementen. De LEGO Groep behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen. Een VIP-lidmaatschap is vereist.

 • 2,5%
  extra korting

  GRATIS exclusieve Ruimtevlucht bij LEGO

  Bij LEGO

  Maak een vlucht terug in de tijd met de exclusieve Ruimtevlucht, want deze ontvang je nu GRATIS bij LEGO.

  Voorwaarden

  De aanbieding van de gratis exclusieve LEGO® Ruimtevlucht (40335) is geldig van 19-06-2019 zolang de voorraad strekt, voor online bestellingen op shop.LEGO.com, in LEGO Stores en voor telefonische bestellingen uit de LEGO-catalogus. De in aanmerking komende aankoop dient LEGO-producten ter waarde van ten minste €85,- te bevatten. Bricks & Pieces-bestellingen zijn niet geldig voor deze aanbieding. Eén set per huishouden. Deze aanbieding kan niet worden toegepast op eerdere aankopen.. Als de in aanmerking komende LEGO-aankopen worden geretourneerd voor een terugbetaling, moet ook het cadeau samen met de in aanmerking komende LEGO-aankopen naar ons worden teruggestuurd. De aankoop kan niet worden gekocht of worden omgeruild of vervangen voor andere items of contant geld. De aanbieding is wellicht niet geldig in LEGOLAND® parken, LEGOLAND Discovery Centres en gecertificeerde LEGO Stores. De LEGO Groep behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen.

 • 2,5%
  extra korting

  Nu 50% korting in de Sale bij LEGO

  Bij LEGO

  Je ontvangt tijdelijk tot maar liefst 50% korting op heel veel speelgoed bij LEGO. Een kortingscode is hier niet voor nodig.

  Voorwaarden

  Korting op geselecteerde items

 • 2,5%
  extra korting

  GRATIS Harry Potter cadeau bij LEGO

  Bij LEGO

  Bij aankoop van een Harry Potter item bij LEGO ontvang je een leuk Harry Potter cadeau bij deze bestelling. Een LEGO kortingscode heb je hier niet voor nodig.

  Voorwaarden

  GRATIS cadeau bij een Harry Potter-aankoop van meer dan €35,-

 • 2,5%
  extra korting

  LEGO kortingscode voor gratis Terug naar School pakket bij je bestelling

  Bij LEGO

  Voorwaarden

  geldig bij aankoop van 3 producten

 • 2,5%
  extra korting

  Gratis Lego Picnic Kleed

  Bij LEGO

  Ontvang een gratis Lego picnic kleed bij een bestelling vanaf 199,95.

 • 2,5%
  extra korting

  Space Rocket Ride GRATIS bij LEGO

  Bij LEGO

  Ontvang nu een GRATIS door fans gemaakte Space Rocket Ride ter waarde van €12,99 bij LEGO. Een kortingscode is niet nodig.

  Voorwaarden

  GRATIS cadeau bij een bestelling van meer dan €85,-.

 • 2,5%
  extra korting

  50% korting in de uitverkoop bij LEGO

  Bij LEGO

  Bij LEGO kan je besparen op de mooiste sets als je deze in de uitverkoop bestelt. De korting kan dan oplopen tot 50%! Hiervoor is geen kortingscode van LEGO nodig.

Alle kortingscodes, acties en kortingen van LEGO

Korting bij LEGO

Ben jij ook op zoek naar kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van LEGO, geldig in september 2019? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want bij ons krijg je altijd extra korting bij al je bestellingen bij LEGO. Bovendien checken wij van MijnKorting dagelijks de webwinkel van LEGO. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je meer over korting bij LEGO, dus lees gerust verder.

LEGO fans will find here the largest selection of LEGO sets and additional items that cannot be found anywhere else. Since our founding in 1932, we strive to exceed our customers' expectations in terms of quality, service and experience in the LEGO brand. The same claims apply to our entire international affiliate program in the United Kingdom, Germany, Austria, Switzerland and France.

Daarom, koop vanaf nu altijd via onze website bij LEGO om altijd te besparen op iedere besteding, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of een actie.

Kortingen

met kortingscode: 2,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar LEGO

 terug naar alle winkels