Acties, kortingsacties en kortingscodes van Lejebil

3 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige september 2019 acties en codes van Lejebil, plus nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Lejebil acties

 • € 6,25
  extra korting

  Altijd extra korting bij Lejebil

  Bij Lejebil

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Lejebil. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Lejebil kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • € 6,25
  extra korting

  Kortingscode t.w.v. 5 euro op autohuur bij lejebil

  Bij Lejebil

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief van lejebil en ontvang een kortingscode ter waarde van €5,-. Zo kunt u de eerstvolgende keer een auto huren met 5 euro korting.

 • € 6,25
  extra korting

  Auto huren met 5 euro welkomstkorting bij Lejebil

  Bij Lejebil

  Bij Lejebil kunt u auto's in het buitenland huren. Bij inschrijving voor de nieuwsbrief ontvangt u een persoonlijke kortingscode voor €5,- korting op uw reservering.

Acties, kortingsacties en kortingscodes van Lejebil

Korting bij Lejebil

Ook op zoek naar kortingsacties, kortingscodes, acties van Lejebil, bruikbaar in september 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want via MijnKorting krijg je te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Lejebil. En als extra staan wij dagelijks in contact met Lejebil. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Zo heb je dus vaak dubbele korting. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Lejebil, dus lees gerust verder.

Lejebil.com verhuurt goedkope huurauto’s. Als partner van ‘s werelds grootste autoverhuurder Enterprise (Alamo/National) kan lejebil.com hele lage tarieven aanbieden aan de consument. De tarieven liggen vaak 20% onder die van andere aanbieders.

Daarom, bestel altijd via mijnkorting.nl bij Lejebil voor extra korting op elke bestelling, ook als er geen actie of kortingscode geldig is.

Kortingen

met kortingscode: € 6,25 (extra) korting
zonder kortingscode: € 6,25 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Lejebil

 terug naar alle winkels