Alle aanbiedingen, kortingscodes en acties van Lerenhandgreepjes

4 actuele kortingen of kortingscodes

Alle actuele september 2019 vouchers en kortingen van Lerenhandgreepjes, en ontvang daarnaast nog eens extra korting via MijnKorting.

Lerenhandgreepjes acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Lerenhandgreepjes

  Bij Lerenhandgreepjes

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Lerenhandgreepjes. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Lerenhandgreepjes kortingscode.

 • 5%
  extra korting

  Leren handgreep al vanaf €5,95 bij Lerenhandgreepjes

  Bij Lerenhandgreepjes

  Ben jij op zoek naar een manier om jou woon-, slaap-, of eetkamer een andere uitstraling te geven? Dan zijn de leren handgreepjes van Lerenhandgreepjes misschien wel een goed idee! Op deze manier zien je kamers er een stuk luxer uit en je hebt er al één voor slechts €5,95 zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • 5%
  extra korting

  Gratis verzenden bij Lerenhandgreepjes

  Bij Lerenhandgreepjes

  Bestel uw leren handgreepjes bij Lerenhandgreepjes en boven de €30,00 wordt uw verzending gratis verzonden. Hiervoor heeft u geen kortingscode van Lerenhandgreepjes nodig.

 • 5%
  extra korting

  Gratis maathulp bij Lerenhandgreepjes

  Bij Lerenhandgreepjes

  Lerenhandgreepjes zijn gemakkelijk en goedkoop te bestellen bij Lerenhandgreepjes. Met de gratis maathulp meet u de goede maat op. Voor deze actie heeft u geen kortingscode van Lerenhandgreepjes nodig.

Alle aanbiedingen, kortingscodes en acties van Lerenhandgreepjes

Korting bij Lerenhandgreepjes

Zoekende naar aanbiedingen, acties en kortingscodes van Lerenhandgreepjes, bruikbaar in september 2019? Dan zit je goed, want wij van MijnKorting checken dagelijks de website van Lerenhandgreepjes. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. En bovendien ontvang je via ons te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Lerenhandgreepjes. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Lerenhandgreepjes, dus lees gerust verder.

De leren handgreepjes zijn van het merk Mr Been. Mr Been kijkt altijd naar de laatste trends en wil de klant blijven verrassen met verschillende soorten leren artikelen. Om die reden ‘leren handgreepjes’. Een leuke en simpele manier om je huis of je interieur een nieuwe en stoere uitstraling te geven. Leuk dat je met een simpele ‘handomdraai’ jouw interieur direct een andere look kunt geven. Mr Been kiest voor luxe leersoorten, gemaakt van Italiaans leer. De afwerking wordt zorgvuldig met de hand gedaan, namelijk het netjes poetsen van de greepjes, het polijsten van de zijkanten en het invetten voordat alles in het doosje verstuurd wordt naar de klant. De handgreepjes krijgen veel aandacht en zijn van hoge kwaliteit.

Daarom, bestel vanaf nu via onze website bij Lerenhandgreepjes voor permanent korting op alle bestellingen, ook als er geen kortingscode of aanbieding geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Lerenhandgreepjes

 terug naar alle winkels