Alle kortingsacties en kortingscodes van Lexa

2 actuele kortingen of kortingscodes

Shop met korting met deze actuele september 2019 acties en bonnen van Lexa, en ontvang daarnaast nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Lexa acties

 • tot € 2,50
  extra korting

  Altijd extra korting bij Lexa

  Bij Lexa

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Lexa. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Lexa kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • tot € 2,50
  extra korting

  Schrijf nu gratis in en vind je partner bij Lexa

  Bij Lexa

  Bij Lexa kun je je gratis inschrijven, zonder daar een kortingscode voor nodig te hebben. Je kunt dan singles vinden in jouw regio.

Alle kortingsacties en kortingscodes van Lexa

Korting bij Lexa

Ben je zoekende naar kortingsacties, kortingscodes, acties van Lexa, die bruikbaar zijn in september 2019? Dan zit je hier goed, want bij ons ontvang je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Lexa. En bovendien checken wij van MijnKorting dagelijks de websitel van Lexa. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Lexa, dus lees gerust verder.

Lexa® is een datingwebsite die via het Internet toegankelijk is voor members van Lexa. Sommige functies van de Lexa-Diensten zijn gratis toegankelijk. Andere Diensten zijn voor Lexa members tegen betaling toegankelijk. Members schaffen een abonnement aan (Full Membership voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden).

Lexa heeft een grote hoeveelheid handige functionaliteiten, waarmee je gemakkelijk en veilig contact legt met andere singles. Zo kunnen members chatten met members over de hele wereld via de LexaMessenger of iemand een uitnodiging versturen om een eigen samengestelde Quiz te maken. Elke dag schrijven duizenden nieuwe singles zich wereldwijd in, op zoek naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa is de meest bezochte en doeltreffende dating-site!

Lexa vindt de kwaliteit van de dating-service erg belangrijk en wil de members een betrouwbare en veilige omgeving bieden waarin zij elkaar kunnen leren kennen. De helft van de medewerkers van Lexa is continu bezig profielen van nieuwe singles te controleren en draagt er zorg voor dat de gedragscode over de hele website wordt gerespecteerd en nageleefd. En via mijnkorting krijg je ook nog eens extra korting op je aankoop bij Lexa.

Daarom, ga langs deze website naar Lexa om altijd korting te ontvangen op iedere aankoop, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of aanbieding.

Kortingen

mobiele aanmelding: €1,25 (extra) korting
computer aanmelding: €2,50 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Lexa

 terug naar alle winkels