Alle Lichtbeurs kortingsacties, kortingen en kortingscodes

3 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Vind hier alle januari 2019 coupons en aanbiedingen van Lichtbeurs, en ontvang daarbovenop altijd extra korting via MijnKorting.


Lichtbeurs acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Lichtbeurs

  Bij Lichtbeurs

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Lichtbeurs. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Lichtbeurs kortingscode.

 • 5%
  extra korting

  Maatwerk verlichting met korting bij Lichtbeurs

  Bij Lichtbeurs

  Lichtbeurs kan op aanvraag maatwerk verlichting voor je maken. Verlichting die perfect past in je interieur! Kijk voor de mogelijkheden bij Lichtbeurs en bestel via Mijnkorting, want dan krijg je korting. Je krijgt je korting bijgeschreven op je account.

 • 5%
  extra korting

  Unieke lampen bij Lichtbeurs

  Bij Lichtbeurs

  Bij Lichtbeurs ontdek je de meest unieke lampen. Dus hou jij ervan om iets speciaals in je huis te hebben? Kies dan voor de unieke lampen van Lichtbeurs, want elke lamp heeft een eigen geschiedenis en een unieke uitstraling. Door gebruik te maken van je Mijnkorting account profiteer je ook nog van korting, die je bijgeschreven krijgt op je account, zonder dat je daar een kortingscode voor nodig hebt.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Lichtbeurs

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  15% korting op alle staande lampen bij Lichtbeurs

  Bij Lichtbeurs

  Bij Lichtbeurs krijg je nu tijdelijk 15% korting op alle staande lampen! Kijk voor deze actie bij Lichtbeurs en ontvang je korting bij gebruik van de kortingscode.

Alle Lichtbeurs kortingsacties, kortingen en kortingscodes

Korting bij Lichtbeurs

Ben jij ook zoekende naar kortingscodes, kortingsacties en acties van Lichtbeurs, geldig in januari 2019? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij van MijnKorting staan dagelijks in contact met Lichtbeurs. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan zetten we die hier online. En bovendien ontvang je via ons te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Lichtbeurs. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Lichtbeurs, dus lees gerust verder.

Lichtbeurs.nl ontwerpt en verkoopt unieke design lampen gemaakt van oud en antiek laboratorium glaswerk. Dit laboratorium glaswerk is van een mooie kwaliteit en heeft bijzondere vormen, het is dan ook de passie van Lichtbeurs om deze stukken nieuw leven in te blazen. De staande- en hanglampen van Lichtbeurs zijn handgemaakt en het zijn werkelijk unieke lichtobjecten met een industriële uitstraling, geen enkele lamp is hetzelfde! In de ontwerpen wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Naast het hergebruikte glas werkt Lichtbeurs veel met kurk, linnen of katoen voor de snoeren en zijn de fittingen van metaal, porselein of hout. Ook verkoopt Lichtbeurs een lijn met luxe fittingen, textielsnoeren, ledlampen en andere verlichtingsonderdelen die zich steeds verder uitbreidt. Deze zijn momenteel erg populair voor DIYS-projecten.

Winkelomschrijving

Lichtbeurs.nl houdt zich bezig met het ontwerpen van unieke lampen gemaakt van oud laboratoriumglaswerk. Dit is meestal antiek, mondgeblazen en handgemaakt. Hierdoor is bijna geen enkel stuk hetzelfde en heeft elke lamp een eigen geschiedenis en een unieke uitstraling. Bij het ontwerpen van de lampen maakt Lichtbeurs gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Zo zijn de snoeren van katoen of linnen, de fittingen van metaal of hout, en wordt in de ontwerpen vaak kurk toegepast. De webwinkel van Lichtbeurs bestaat uit een prachtig assortiment van hangende en staande lampen. Ook heeft Lichtbeurs een assortiment luxe snoeren, fittingen en andere verlichtingsonderdelen. Daarnaast kun je projecten op maat aanvragen. Denk hierbij aan een hangende of staande lamp voor in jouw hal, boven de eettafel of op de salontafel. Lichtbeurs gaat samen met je op zoek naar de juiste vorm glaswerk en snoeren e.d. Vervolgens stelt Lichtbeurs een lamp samen die past bij jouw interieur en jouw persoonlijke smaak.

Daarom, bestel vanaf nu altijd via mijnkorting.nl bij Lichtbeurs voor korting op elke aankoop, ook als er geen actiekorting of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Lichtbeurs

 terug naar alle winkels