Ontdek hier all exclusieve Lotto kortingen, deals en een Lotto kortingscode

2 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Hier vind je alle actuele september2022 kortingscoupons en acties van Lotto, en ontvang daarnaast altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Lotto acties

 • 6,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Lotto

  Bij Lotto

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Lotto. Je hoeft niet te zoeken naar een Lotto kortingscode. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 6,5%
  extra korting

  Nieuw bij Lotto: losse loten vergoeding

  Bij Lotto

  Bestel via mijnkorting losse loten bij Lotto en krijg voor 1-5 Losse loten 25 punten en 6+ Losse loten 50 punten op je account. Een kortingscode is niet nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Lotto

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 6,5%
  extra korting

  Maak zaterdag kans op 3,1 miljoen bij Lotto

  Bij Lotto

 • 6,5%
  extra korting

  Speel mee met Lotto en maak kans op 2,7 miljoen

  Bij Lotto

 • 6,5%
  extra korting

  Maak zaterdag kans op 4,2 miljoen en bestel loten bij Lotto

  Bij Lotto

 • 6,5%
  extra korting

  Speel automatisch mee en ontvang een GRATIS welkomstcadeau tijdens de Lotto Cadeau Dagen

  Bij Lotto

 • 6,5%
  extra korting

  Speel nu mee met Lotto en maak kans op 3,6 miljoen

  Bij Lotto

 • 6,5%
  extra korting

  Doe mee met de Lotto trekking en maak kans op 4,5 miljoen

  Bij Lotto

 • 6,5%
  extra korting

  Maak kans op 4,3 miljoen en speel mee met Lotto

  Bij Lotto

 • 6,5%
  extra korting

  Bij Lotto maak je nu kans op 4,1 miljoen

  Bij Lotto

 • 6,5%
  extra korting

  Bij Lotto maak je zaterdag kans op 3,9 miljoen

  Bij Lotto

 • 6,5%
  extra korting

  Bij Lotto maak je nu kans op 3,7 miljoen

  Bij Lotto

Ontdek hier all exclusieve Lotto kortingen, deals en een Lotto kortingscode

Korting bij Lotto

Ben je ook op zoek naar kortingsacties, winacties, aanbiedingen en een Lotto kortingscode, die geldig zijn in september2022? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want bij ons ontvang je altijd extra korting op al je bestellingen bij Lotto. En als extra checken wij dagelijks de website van Lotto. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan laten we je die meteen weten. Zo kun je dus dubbele korting regelen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Lotto acties.

Met €2 kun je al miljonair zijn

Droom jij ook altijd van ver op vakantie gaan? Of wil jij een nieuw gave sportauto? We willen wel meerdere dingen, maar geld is altijd een probleem. Lotto brengt hier verandering in aan, want met slechts €2 kun jij al miljonair worden. Deze webshop heeft elke week weer trekkingen en de geldprijzen die je kunt winnen zijn enorm groot. Met de winbedragen kun je ver op vakantie gaan, een sportwagen kopen en andere vrienden of familieleden verrassen met vele cadeaus. Wie wil dat nou niet? Met een speciale Lotto kortingscode kun je ook nog eens heel veel geld besparen. Lees hieronder snel verder over een Lotto voucher, Lotto aanbieding en een kortingscode Lotto.

Ontvang 10 gratis loten 

Ben je iemand die er wel van houdt om eens een gokje te wagen? Dan is het aan te raden om je aan te melden bij Lotto en mee te spelen. Zodra je eerste incasso is geslaagd, ontvang je een welkomstcadeau. Dit is niet zomaar een cadeau, het is een cadeau wat je misschien wel een paar duizend euro of zelfs een miljoen gaat opleveren. Iedereen die nieuw is bij Lotto ontvangt 10 gratis loten waarmee je mag spelen. Dit is een gunstige aanbieding Lotto! En met een speciale actiecode Lotto bespaar je ook nog eens extra geld.

Voordelig een Lotto XL toevoegen

Wanneer je meespeelt met Lotto, koop je uiteraard een bepaald lot. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om een Lotto XL lot toe te voegen. Wat is dit dan precies en hoe behaal je hier voordeel mee? Het is een voordelig Lotto actie, waarbij je voor weinig geld een extra lot kan aanschaffen. Voor €1 extra per lot maak je kans op extra prijzen tot en met €1.000.000. Dat komt doordat je met Lotto XL twee keer mee mag spelen met dezelfde 6 getallen. Dat is nog eens een voordelige Lotto actie toch? Wil je dubbele korting sparen, maak dan gebruik van een actiecode Lotto.

Een Lotto actiecode inzetten

Meespelen met Lotto brengt alleen maar voordelen met zich mee, want met €2 kun jij al miljonair worden. Toch ben je als speler vaak op zoek naar een nóg voordeligere manier om de Lotto te winnen. Gelukkig helpt Mijnkorting je hierbij. Deze webshop biedt voor wel 1900 webwinkels verschillende kortingscodes en acties aan. Hiervan kan jij profiteren, want er zit regelmatig een speciale Lottokortingscode bij. Indien je deze actiecode Lotto ook daadwerkelijk wilt inzetten, is het aan te raden om een account aan te maken bij Mijnkorting. Dit is helemaal gratis en daarnaast ontvang je een welkomstpremie als nieuw lid. Vervolgens kun je op zoek gaan naar alle kortingen die je kunt gebruiken.

Miljonair worden was nooit eerder zo simpel. Gewoon naar de site van Lotto surfen en daar een lot kopen. Met behulp van een kortingscode Lotto kun je ook nog eens veel geld besparen. Neem dus snel een kijkje op de site van Lotto.

Daarom, ga vanaf nu langs MijnKorting.nl naar Lotto voor permanent korting op elke besteding, ook als er geen aanbieding of kortingscode Lotto beschikbaar is.


 

Kortingen

zowel met als zonder kortingscode:
6,5% (extra) korting over de orderwaarde.
€ 9,30 (extra) korting bij automatisch meespelen.

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar Lotto

 terug naar alle winkels