Kortingsacties, kortingen en kortingscodes van Lovelak

2 actuele kortingen of kortingscodes

Shop met korting met deze actuele november 2019 promotiecodes en kortingen van Lovelak, en ontvang daarbovenop altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Lovelak acties

 • 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Lovelak

  Bij Lovelak

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Lovelak. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Lovelak kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 2,5%
  extra korting

  €1,- korting op je bestelling bij lovelak

  Bij Lovelak

  Schrijf je in en krijg direct een kortingscode voor €1,- korting op je bestelling bij lovelak.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Lovelak

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2,5%
  extra korting

  40% korting op gellak starterspakket bij lovelak

  Bij Lovelak

  Bij lovelak stelt u nu zelf uw gellak starterspakket samen en ontvangt u daarover 40% korting. U heeft geen kortingscode nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  Lovelak aanbieding: tot 17 december 5% korting

  Bij Lovelak

  In plaats van de 2,5% korting krijg je tot 17 december 5% korting op je Lovelak bestellingen.

Kortingsacties, kortingen en kortingscodes van Lovelak

Korting bij Lovelak

Ben je ook zoekende naar kortingscodes en kortingen van Lovelak, die bruikbaar zijn in november 2019? Dan zit je hier gebakken, want wij van MijnKorting weten alles van korting bij Lovelak. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten. En bovendien krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Lovelak. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Lovelak, dus lees gerust verder.

Bij Lovelak koop je kwalitatieve nagellak, die lang mooi blijft, tegen een goede prijs. En dan kun je natuurlijk ook nog zoeken naar kortingscodes en andere kortingen van Lovelak. Dan ben je hier aan het goede adres. Wij houden de site van Lovelak in de gaten, en zodra er een actie of aanbieding is dan laten we je het direct weten. Daarnaast kun je natuurlijk het beste via mijnkorting shoppen, want dan krijg je standaard extra lovelak korting op je account, ook in combinatie met kortingscodes.

Daarom, ga nu via mijnkorting naar Lovelak om te besparen op al je aankopen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 2,5% korting
zonder kortingscode: 2,5% korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend op basis van de orderwaarde exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Lovelak

 terug naar alle winkels