Acties en kortingscodes van Lovelties

0 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige aanbiedingen en acties van Lovelties en daarbovenop ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting

Er zijn momenteel geen Lovelties kortingscodes of andere acties beschikbaar. Wel krijg je via MijnKorting.nl altijd extra korting op je bestelling bij Lovelties.

Acties en kortingscodes van Lovelties

Korting bij Lovelties

Op zoek naar kortingen, kortingscodes en aanbiedingen van Lovelties, bruikbaar in september2022? Dan ben je hier aan het juiste adres, want via MijnKorting krijg je te allen tijde extra korting bij al je speelgoed bij Lovelties. En als extra checken wij van MijnKorting dagelijks de webwinkel van Lovelties, zo moet jij dit niet doen én mis je nooit een actie. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan communiceren we die op deze pagina. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over de site en over hoe je aan korting Lovelties komt, dus lees gerust verder.

Lovelties is een duurzaam speelgoedmerk dat opgericht werd door vader en dochter, Het is dus een waar familiebedrijf! Lovelties gelooft in de creativiteit van het kind. Zo zal je bij Lovelties geen flashy roze poppenhuizen of plastieken auto´s vinden, maar wel prachtige zelfgemaakte en duurzame houten speelgoed. Met dit speelgoed geef je jouw kind een blank canvas want het kan zelf uitdenken wat het kan doen met dit speelgoed. Zo kan het kind zijn eigen fantasie projecteren op het duurzame speelgoed of wat dacht je er van om jouw kind aan het werk te zetten met wat schildermateriaal en jouw kind te laten bepalen hoe het speelgoed er zal uitzien met kleur? Is er een broer of zusje op komst voor jouw kind en wil je niet steeds nieuw speelgoed kopen en zou je het fijn vinden om je hele kroost met hetzelfde speelgoed te leren spelen? Dan is Lovelties de oplossing voor jou, want het duurzame speelgoed van Lovelties zal jaren meegeen!

Shop nu duurzaam houten speelgoed via MijnKorting bij Lovelties om permanent extra korting te ontvangen op al het speelgoed van Lovelties, zowel met als zonder gebruik van een actie of Lovelties kortingscode, actie of promotie.

Kortingen

5% (extra) korting

Bijzonderheden

de cashback wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten en belastingen, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar Lovelties

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.