Alle kortingscodes, aanbiedingen en acties van Lowlens

6 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige september2022 acties en vouchers van Lowlens, plus nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Lowlens acties

 • 3,5%
  extra korting

  Bestel multifocale lenzen al vanaf €7,45 bij Lowlens

  Bij Lowlens

 • 3,5%
  extra korting

  Bij Lowlens bespaar je op de beste aanbiedingen in de opruiming

  Bij Lowlens

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Lowlens. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Lowlens kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 3,5%
  extra korting

  GRATIS verzending bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Je hoeft helemaal geen verzendkosten te betalen als je je lenzen bestelt bij Lowlens. Voor deze service van Lowlens is een kortingscode niet vereist.

 • 3,5%
  extra korting

  Shop voedingssupplementen voor het oog al vanaf €18,50 bij Lowlens

  Bij Lowlens

 • 3,5%
  extra korting

  Gratis aanbiedingen ontvangen van Lowlens

  Bij Lowlens

  Als je je aanmeldt op de nieuwsbrief van Lowlens word je op de hoogte gehouden van alle lopende aanbiedingen. Daardoor hoef je niet meer te zoeken naar kortingscodes.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Lowlens

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  Bestel multifocale lenzen al vanaf €7,45 bij Lowlens

  Bij Lowlens

 • 3,5%
  extra korting

  Bij Lowlens bespaar je op de beste aanbiedingen in de opruiming

  Bij Lowlens

 • 3,5%
  extra korting

  Daglenzen vanaf €9,90 bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Bestel nu daglenzen bij Lowlens. Ze zijn minimaal verkrijgbaar per 15 stuks en maximaal per 180 stuks. Zoals altijd geldt bij Lowlens: Hoe meer je er bestelt, hoe voordeliger. Profiteer van het voordeel, zonder dat je een Lowlens kortingscode nodig hebt.

 • 3,5%
  extra korting

  Lowlens.nl biedt al lenzen aan van diverse merken vanaf €6

  Bij Lowlens

  Diverse dag-, week-, en maandlenzen verkrijgbaar bij Lowlens: Daglenzen zijn per 30 verpakt en verkrijgbaar vanaf €7,50.
  Weeklenzen zijn per 3 verpakt en verkrijgbar vanaf €6,75.
  Maandlenzen zijn per 6 verpakt en verkrijgbaar vanaf €6.
  Voor deze service is een kortingscode niet vereist.

  Voorwaarden

  Op = op regel wordt gehanteerd.
  De lenzen kunnen niet geruild worden.
  Combinaties met andere acties is niet mogelijk.

 • 3,5%
  extra korting

  Aanbieding Maadlens Sferisch Open D-30 3- of 6- packs bij Lowlens al vanaf 6,75 euro

  Bij Lowlens

  In de aanbieding bij Lowlens vind je de Maadlens Sferisch: Open D-30 in 3- of 6- packs nu al vanaf 6,75 euro. Je bespaart tot wel 12 euro. Pak je voordeel zonder een Lowlens kortingscode in te hoeven vullen.

 • 3,5%
  extra korting

  Diverse merken maandlens sferisch al voor 6 euro bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Bestel nú 3 lenzen van diverse merken in 3-pack voor slechts 6 euro bij Lowlens. Kijk snel in de opruiming bij Lowlens en pak ook nog eens Lowlens korting op je account als je via mijnkorting besteld. Voor deze actie is een kortingscode niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Dagaanbieding bij Lowlens: Bausch &N Lomb Ultra maandlens voor slechts 27 euro

  Bij Lowlens

  Shop vandaag de Bausch &N Lomb Ultra maandlens bij Lowlens van € 39,00 voor € 27,00 per doosje van 6 stuks. Pak je voordeel zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

  Voorwaarden

  Max. 2 doosjes per bestelling

 • 3,5%
  extra korting

  Lowlens Alles-in-één-vloeistof voor slechts 7,50 euro

  Bij Lowlens

  Bestel via mijnkorting en profiteer nog eens van extra Lowlens korting op je account. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Leuke Paaskorting met vouchercode bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Je krijgt op 1e en 2e Paasdag een leuke Paaskorting op lenzen en vloeistoffen bij Lowlens.nl. Vul de vouchercode in bij je bestelling en pak die paaskorting. En uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting besteld.

 • 3,5%
  extra korting

  Alles-in-één-vloeistof bij Lowlens nú voor maar 5,50 euro

  Bij Lowlens

  Bestel extra voordelig de Alles-in-één-vloeistof bij Lowlens voor maar liefst 5,50 i.p.v. 7,50 euro. En uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting besteld. Een kortingscode is niet nodig.

Alle kortingscodes, aanbiedingen en acties van Lowlens

Korting bij Lowlens

Ben jij zoekende naar kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van Lowlens, bruikbaar in september2022? Dan zit je goed, want bij ons ontvang je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Lowlens. En daarbovenop zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Lowlens. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Lowlens, dus lees gerust verder. Na het lezen van deze tekst weet je alles over het verkrijgen van korting en kortingscodes van Lowlens, lees daarna de sectie onder aan de pagina om nog meer te weten te krijgen over Lowlens zelf!

Kortingscodes via MijnKorting

Lekker zelf zoeken naar kortingscodes van Lowlens wanneer jij dat wilt via MijnKorting is natuurlijk ideaal. Wat dit nog fijner maakt is dat het aanbod aan kortingscodes regelmatig wordt uitgebreid. Door het uitbreiden wordt het assortiment groter en groter en hierdoor is de kans nog groter dat jij kortingscodes kunt vinden die bij je passen! Zoek naar de kortingscodes van Lowlens en vele andere sites via MijnKorting

Gemakkelijk en snel kortingscodes via de nieuwsbrief

Als het niet lukt om op internet een kortingscode te vinden, dan kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Je krijgt zo regelmatig een e-mail met daarin alle weetjes, informatie en kortingscodes voor de komende tijd. Zo ben je altijd op de hoogte van alles en je kunt dit via je telefoon checken. Kortingscodes zijn zo ineens erg gemakkelijk verkregen. Naast dat je veel en leuke kortingscodes van Lowlens krijgt via de nieuwsbrief kun je ook vele andere dingen lezen die ervoor zorgen dat je altijd goed op de hoogte blijft van alles dat er speelt bij Lowlens.

Acties!

Ook zonder kortingscode kun je soms extra korting krijgen bij Lowlens. Je kunt deze extra korting krijgen als je tijdens acties shopt. Dit is ideaal, want zo kun je ook als er even geen kortingscode te vinden is, extra voordelig bestellen. Wees er snel bij als er een actie is, want voor je het weet is de actie alweer voorbij.

Daarom, ga via deze website naar Lowlens om altijd korting te ontvangen op alle aankopen, ook als er geen actiekorting of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Lowlens

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.