Alle kortingscodes, aanbiedingen en acties van Lowlens

10 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Alle geldige juli 2019 acties en vouchers van Lowlens, plus nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Lowlens acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Lowlens. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Lowlens kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 3,5%
  extra korting

  Multifocale lenzen al vanaf €7,45 bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Met deze multifocale lenzen van Lowlens hoef je geen leesbril meer aan te schaffen, want het leesgedeelte zit al in de contactlens. Dat is handig. Je bestelt deze lenzen al vanaf €7,45 bij Lowlens. Een kortingscode is niet vereist.

 • 3,5%
  extra korting

  Opruiming bij Lowlens: verschillende dag- en maandlenzen tegen sterk gereduceerde prijs aangeboden

  Bij Lowlens

  Lowlens biedt tijdelijk verschillende dag- en maandlenzen aan in diverse sterktes tegen sterk gereduceerde prijs. Bestel ze snel, want op = op! En uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting besteld. Een kortingscode is niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Alle merken contactlenzen verkrijgbaar tegen scherpe prijzen bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Alle soorten merken contactlenzen zijn bij Lowlens scherp afgeprijsd. Je kunt zonder extra kosten bij Lowlens óók losse, proef-/ vakantielenzen en kleinere aantallen bestellen. Bestel via mijnkorting bij Lowlens en krijg ook nog eens van Lowlens korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  GRATIS verzending bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Je hoeft helemaal geen verzendkosten te betalen als je je lenzen bestelt bij Lowlens. Voor deze service van Lowlens is een kortingscode niet vereist.

 • 3,5%
  extra korting

  Oogdruppels tegen scherpe prijzen bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Gebruik de oogdruppels van Lowlens om je lenzen overdag comfortabel en veilig te blijven dragen zonder droge en geïrriteerde ogen. Lowlens biedt verschillende oogdruppels tegen scherpe prijzen. Al vanaf €6,95. Uiteraard ontvang je als lid van mijnkorting ook nog eens extra Lowlens korting op je account. zowel met als zonder kortingscode of aanbieding.

 • 3,5%
  extra korting

  Voedingssupplementen voor het oog al vanaf €18,50 bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Macula Degeneratie is een van de grootste oorzaken van zichtverlies in de westerse wereld. Voorkom deze aandoening door gebruik te maken van voedingssupplementen. Bij Lowlens bestel je deze al vanaf €18,50. Dus laat uw zicht niet verslechteren en bestel voedingssupplementen bij Lowlens. Een kortingscode is niet vereist om van deze prijs gebruik te kunnen maken.

 • 3,5%
  extra korting

  Gratis aanbiedingen ontvangen van Lowlens

  Bij Lowlens

  Als je je aanmeldt op de nieuwsbrief van Lowlens word je op de hoogte gehouden van alle lopende aanbiedingen. Daardoor hoef je niet meer te zoeken naar kortingscodes.

 • 3,5%
  extra korting

  Sferische maandlens 3- of 6-pack vanaf €6 bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Opruiming bij Lowlens! Bestel nu 3 maandlenzen voor maar €6 en 6 maandlenzen voor €12. Dit kan geheel zonder kortingscode.

 • 3,5%
  extra korting

  Kleurlenzen van Lowlens al verkrijgbaar vanaf €10,00

  Bij Lowlens

  Allerlei soorten kleurlens kun je bij Lowlens al kopen vanaf tien euro zonder een kortingscode nodig te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kleurlenzen aanschaffen in de kleur lichtblauw, donkerblauw, aqua, groen, grijs, lichtbruin, maar ook andere minder normale kleuren.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Lowlens

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  Daglenzen vanaf €9,90 bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Bestel nu daglenzen bij Lowlens. Ze zijn minimaal verkrijgbaar per 15 stuks en maximaal per 180 stuks. Zoals altijd geldt bij Lowlens: Hoe meer je er bestelt, hoe voordeliger. Profiteer van het voordeel, zonder dat je een Lowlens kortingscode nodig hebt.

 • 3,5%
  extra korting

  Lowlens.nl biedt al lenzen aan van diverse merken vanaf €6

  Bij Lowlens

  Diverse dag-, week-, en maandlenzen verkrijgbaar bij Lowlens: Daglenzen zijn per 30 verpakt en verkrijgbaar vanaf €7,50.
  Weeklenzen zijn per 3 verpakt en verkrijgbar vanaf €6,75.
  Maandlenzen zijn per 6 verpakt en verkrijgbaar vanaf €6.
  Voor deze service is een kortingscode niet vereist.

  Voorwaarden

  Op = op regel wordt gehanteerd.
  De lenzen kunnen niet geruild worden.
  Combinaties met andere acties is niet mogelijk.

 • 3,5%
  extra korting

  Aanbieding Maadlens Sferisch Open D-30 3- of 6- packs bij Lowlens al vanaf 6,75 euro

  Bij Lowlens

  In de aanbieding bij Lowlens vind je de Maadlens Sferisch: Open D-30 in 3- of 6- packs nu al vanaf 6,75 euro. Je bespaart tot wel 12 euro. Pak je voordeel zonder een Lowlens kortingscode in te hoeven vullen.

 • 3,5%
  extra korting

  Diverse merken maandlens sferisch al voor 6 euro bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Bestel nú 3 lenzen van diverse merken in 3-pack voor slechts 6 euro bij Lowlens. Kijk snel in de opruiming bij Lowlens en pak ook nog eens Lowlens korting op je account als je via mijnkorting besteld. Voor deze actie is een kortingscode niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Dagaanbieding bij Lowlens: Bausch &N Lomb Ultra maandlens voor slechts 27 euro

  Bij Lowlens

  Shop vandaag de Bausch &N Lomb Ultra maandlens bij Lowlens van € 39,00 voor € 27,00 per doosje van 6 stuks. Pak je voordeel zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

  Voorwaarden

  Max. 2 doosjes per bestelling

 • 3,5%
  extra korting

  Lowlens Alles-in-één-vloeistof voor slechts 7,50 euro

  Bij Lowlens

  Bestel via mijnkorting en profiteer nog eens van extra Lowlens korting op je account. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Leuke Paaskorting met vouchercode bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Je krijgt op 1e en 2e Paasdag een leuke Paaskorting op lenzen en vloeistoffen bij Lowlens.nl. Vul de vouchercode in bij je bestelling en pak die paaskorting. En uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting besteld.

 • 3,5%
  extra korting

  Alles-in-één-vloeistof bij Lowlens nú voor maar 5,50 euro

  Bij Lowlens

  Bestel extra voordelig de Alles-in-één-vloeistof bij Lowlens voor maar liefst 5,50 i.p.v. 7,50 euro. En uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting besteld. Een kortingscode is niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Bij Lowlens: Alles-in-één-vloeistof nu voor maar € 5,50

  Bij Lowlens

  Bij Lowlens is nu de Alles-in-één-vloeistof voor zachte lenzen verkrijgbaar voor maar €5,50. Een kortingscode is niet vereist.

 • 3,5%
  extra korting

  Halfjaarlenzen nu vanaf €20,- bij Lowlens

  Bij Lowlens

  Bestel de halfjaarlenzen nu al vanaf €20,- bij Lowlens. Voor deze lage prijs heb je geen kortingscode van Lowlens nodig.


Korting tips

Specialist op het gebied van lenzen met een groot assortiment

Lowlens is een specialist op het gebied van lenzen. Lowlens levert zachte lenzen en lensvloeistoffen van A-merken zoals Cooper Vision, Alcon, Johnson Vision en nog veel meer. Ook lenzen en lenzenvloeistof van andere merken zijn verkrijgbaar bij Lowlens.

Lowlens heeft een groot en voordelig assortiment. Dit komt omdat ze ook een eigen merk hebben, hierdoor leveren ze dezelfde soort lenzen als de A-merken, maar dan goedkoper. Ook werken ze met lage overheadkosten en hierdoor kunnen ze de prijzen laag houden. Een groot assortiment is natuurlijk een voordeel ten opzichte van een fysieke winkel. Je kunt alles goed met elkaar vergelijken door verschillende tabbladen te openen en je hoeft niet bang te zijn dat ze een product niet hebben. Wat een voordeel allemaal. Je hebt alleen nog een kortingscode nodig om het shoppen nog voordeliger te maken!

Ook kun je bij Lowlens shoppen wanneer je maar wilt, een webshop heeft natuurlijk geen openingstijden. Je kunt midden in de nacht een paar lenzen bestellen als je dat wilt, lekker vanaf je bank thuis. Je hoeft er niet meer op uit om naar de winkel te gaan en je hoeft nooit in de rij te staan. Lekker gemakkelijk!

Verder kun je in een fysieke winkel geen kortingscode invullen en op internet wel, zo shop je nog voordeliger!

Fijne site

Als je de site van Lowlens opent kom je op een overzichtelijke site. Het beginscherm is meteen een leuke binnenkomer, je kunt meteen lezen wat Lowlens is en welke merken ze hebben en waar ze voor staan. Meteen rechts staat een blauw vlak waarin je meteen je vraag kunt stellen en boven dit vlak vind je de zoekbalk voor als je al wilt wat je wilt hebben en dit snel op wilt zoeken. Mocht je het nog niet weten, dan is dit ook geen probleem! Je kunt uit de categorieën kiezen waarop je wilt zoeken en zo rustig de shop bekijken.

Je kunt altijd bij Lowlens terecht als je vragen hebt

Lowlens heeft ook een hele goede klantenservice, als je iets niet weet kun je hier altijd terecht met vragen. Zo helpen ze je ook met het vinden van de goede lenssoort. Als je ogen gemeten zijn en de specialist heeft de lenzen geselecteerd die voor jou goed zijn, dan is het nog moeilijk om deze op het internet te vinden. Door een duidelijk overzicht bij Huismerken te plaatsen op de site kun je gemakkelijk het private label van je opticien vinden, denk aan Pearle of Hans Anders. Hierna kun je de originele merknaam opzoeken. Lowlens heeft zo geprobeerd het zoeken voor jou gemakkelijker te maken. Mocht er iets niet lukken, dan kun je natuurlijk ook met al je andere vragen terecht bij de klantenservice. Hiervoor is een contactformulier opgesteld dat je in kunt vullen en op kunt sturen waarna je je antwoord krijgt.

Nog meer voordelen: • Snelle levering en geen verzendkosten binnen Nederland • Alle merken contactlezen leverbaar, ook niet op de site genoemde merken • Kleine aantallen zijn voor ons geen probleem • Geen minimum aantal voor een bestelling nodig en toch altijd scherp geprijsd

Lowlens wil dat jouw shopervaring zo goed mogelijk is!

Je kunt dus zien dat ze er echt alles aan doen om de shopervaring voor jou fijn te maken. Geen verzendkosten, dat is toch te gek? Ook zijn álle contactlenzen leverbaar, zelfs als ze niet op de site staan! Je hoeft alleen maar contact op te nemen. Het is toch fantastisch, hier wil je je kortingscode wel uitgeven toch? Ook is het natuurlijk fijn dat je geen minimum aankoopbedrag moet hebben, zo kun je ook bij Lowlens shoppen als je maar 1 product nodig hebt en als je door je kortingscode nog goedkoper uit bent hoef je niet nog iets uit te zoeken om weer boven een bepaald bedrag uit te komen.

Nu vraag je je waarschijnlijk af: ik heb mijn kortingscode en artikelen en ik wil zo snel mogelijk bestellen! Hoe moet dat? Bestellen bij Lowlens is heel gemakkelijk, let er wel altijd op dat je goed kijkt naar de soort lenzen, de sterkte en de pasvorm, zodat je niet een verkeerde aankoop doet. Om het bestellen bij Lowlens nog fijner te maken is er een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Zo kun je erachter komen welke lenzen er goed zijn voor jou. Staat jouw lenzensoort er niet tussen? Dan kun je via het contactformulier contact opnemen. Het bestelsysteem werkt als volgt: • Kies het type contactlenzen dat je wilt bestellen op categorie, soort en fabrikant • Kijk bij de juiste lens bij meer informatie • Geef de juiste sterkte en het gewenste aantal aan en plaats je bestelling in de winkelwagen • Controleer de bestelling voor de laatste keer, hierna kunnen geen veranderingen meer worden gemaakt • Via afrekenen ga je nu naar je account of vul je gegevens in. Je hebt een account nodig om iets te kunnen bestellen bij Lowlens • Kies de verzendwijze en de betaalwijze • Je ontvangt je bestelling in de meeste gevallen binnen enkele dagen

Lowlens adviseert er echt goed op te letten dat je de goede lenzen koopt. Let hierbij extra goed op de sterkte, de cilinder en as, de leestoeslag, de pasvorm, de diameter en het aantal te bestellen lenzen.

Als je je producten hebt gevonden ga je ze bestellen en betalen. Betalen kan bij Lowlens via iDeal of je kunt vooruit betalen met een bankoverschrijving. Andere betaalmogelijkheden zijn niet mogelijk, maar iDeal is een hele bekende en veilige manier van betalen. Vergeet niet voor het betalen je kortingscode in te vullen!

Alle kortingscodes, aanbiedingen en acties van Lowlens

Korting bij Lowlens

Ben jij zoekende naar kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van Lowlens, bruikbaar in juli 2019? Dan zit je goed, want bij ons ontvang je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Lowlens. En daarbovenop zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Lowlens. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Lowlens, dus lees gerust verder. Na het lezen van deze tekst weet je alles over het verkrijgen van korting en kortingscodes van Lowlens, lees daarna de sectie onder aan de pagina om nog meer te weten te krijgen over Lowlens zelf!

Kortingscodes via MijnKorting

Lekker zelf zoeken naar kortingscodes van Lowlens wanneer jij dat wilt via MijnKorting is natuurlijk ideaal. Wat dit nog fijner maakt is dat het aanbod aan kortingscodes regelmatig wordt uitgebreid. Door het uitbreiden wordt het assortiment groter en groter en hierdoor is de kans nog groter dat jij kortingscodes kunt vinden die bij je passen! Zoek naar de kortingscodes van Lowlens en vele andere sites via MijnKorting

Gemakkelijk en snel kortingscodes via de nieuwsbrief

Als het niet lukt om op internet een kortingscode te vinden, dan kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Je krijgt zo regelmatig een e-mail met daarin alle weetjes, informatie en kortingscodes voor de komende tijd. Zo ben je altijd op de hoogte van alles en je kunt dit via je telefoon checken. Kortingscodes zijn zo ineens erg gemakkelijk verkregen. Naast dat je veel en leuke kortingscodes van Lowlens krijgt via de nieuwsbrief kun je ook vele andere dingen lezen die ervoor zorgen dat je altijd goed op de hoogte blijft van alles dat er speelt bij Lowlens.

Acties!

Ook zonder kortingscode kun je soms extra korting krijgen bij Lowlens. Je kunt deze extra korting krijgen als je tijdens acties shopt. Dit is ideaal, want zo kun je ook als er even geen kortingscode te vinden is, extra voordelig bestellen. Wees er snel bij als er een actie is, want voor je het weet is de actie alweer voorbij.

Daarom, ga via deze website naar Lowlens om altijd korting te ontvangen op alle aankopen, ook als er geen actiekorting of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Lowlens

 terug naar alle winkels