Lucardi kortingen, kortingsacties en kortingscodes


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Lucardi kortingen, kortingsacties en kortingscodes

Korting bij webshop Lucardi

Volop kortingscodes te vinden bij Mijnkorting!

Ben jij ook op zoek naar een Lucardi kortingscode? Zoek niet verder, want bij Mijnkorting vind je altijd de beste acties en aanbiedingen van Lucardi. Bovendien krijg je als lid van mijnkorting.nl altijd korting op je bestelling bij Lucardi, met en zonder gebruik van een kortingscode. Hieronder vertellen we je meer over alle mogelijke manieren om goedkoper uit te zijn bij Lucardi.

Lucardi geeft niet zo heel vaak een kortingscode weg. Slechts een enkele keer per jaar. Als we er 1 hebben, dan laten we je het meteen weten op deze webpagina. Maar goed, via mijnkorting.nl krijg je altijd extra korting, ook als er geen code beschikbaar is. En bovendien houden we je op de hoogte van de meest recente Lucardi acties en aanbiedingen. Zo kun je alsnog dubbelop voordeel krijgen.

Nieuwsbrief

Nog een tip: schrijf je in voor de Lucardi nieuwsbrief, en je krijg meteen een Lucardi kortingscode voor 5 euro korting. Met de nieuwsbrief kun je inspiratie opdoen. Dit kun je overigens ook op de website doen: er is een speciale inspiratiepagina. De nieuwsbrief is verder ook een aanrader als je graag op de hoogte blijft van alle nieuwe en bijzondere artikelen die Lucardi voor je heeft. Ben je graag op de hoogte van alle ins en outs zonder zelf veel te zoeken? Dan is de nieuwsbrief een perfecte optie voor jou. Meld je snel aan door je naam en e-mailadres in te vullen.

Mocht je geen kortingscode kunnen vinden of mocht er op dit moment geen kortingscode van Lucardi zijn, dan kun je ook shoppen tijdens acties. Vaak is er een Lucardi actie met trouwringen. Zo kun je regelmatig een tweede trouwring krijgen voor niks of voor een heel klein bedrag. Zonder kortingscode kun je zo toch veel voordeel uit je aankoop halen! Wees er wel snel bij, want acties zijn maar tijdelijk.

Sale

Uiteraard is er ook gewoon ieder seizoen een Lucardi sale, waarbij de oude collectie in de uitverkoop gaat, om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Wij hebben in de uitverkoop wel eens kortingen van wel 70% gezien, met name op de zilveren sieraden. Maar ook de gouden sieraden of de sieraden met kristal gaan voor minder dan de helft weg. Als je echt een koopjesjager bent: houd dan de Lucardi shopping night in de gaten. Dan krijg je meestal 20% korting over het gehele assortiment sieraden.

Kortom, volop voordelen aan bestellen bij Lucardi.nl. En via mijnkorting.nl krijg je altijd extra korting, met en zonder Lucardi kortingscode.