Alle Maaltijdservice kortingen, kortingscodes en acties

4 actuele kortingen of kortingscodes

Alle bonnen en kortingen van Maaltijdservice geldig in juli 2020, en ontvang daarbovenop altijd extra korting op je mijnkorting account.

Maaltijdservice acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Maaltijdservice

  Bij Maaltijdservice

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Maaltijdservice. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Maaltijdservice kortingscode.

 • 3,5%
  extra korting

  €0,90ct korting op een verse maaltijd bij Maaltijdservice

  Bij Maaltijdservice

  Een verse maaltijd met sperziebonen, rundertartaar en aardappelen besteld u nu met €0,90ct korting bij Maaltijdservice. Maaltijdservice maakt geen gebruik van een kortingscode.

 • 3,5%
  extra korting

  Maaltijden met korting bij Maaltijdservice

  Bij Maaltijdservice

  Wist je dat Maaltijdservice een speciale pagina heeft met acties? Hier vind je het hele jaar door wisselende lekkere maaltijden met korting. Profiteer van je korting op deze maaltijden zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • 3,5%
  extra korting

  Gratis verzenden bij Maaltijdservice

  Bij Maaltijdservice

  Bestel 8 maaltijden of meer en uw bestelling wordt gratis verzonden bij Maaltijdservice. Ook zonder kortingscode maakt u gebruik van dit voordeel bij Maaltijdservice.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Maaltijdservice

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  Ontvang 5% korting bij Maaltijdservice op pasta met deze kortingscode

  Bij Maaltijdservice

  Pak nu 5% korting mee op pasta bij Maaltijdservice.

 • 3,5%
  extra korting

  Proefpakketten al voor €19,95 incl gratis verzending bij Maaltijdservice

  Bij Maaltijdservice

  Als je eens benieuwd bent naar de maaltijden van Maaltijdservice, kan je een proefpakket bestellen. Voor slechts €19,95 geniet je al van vijf gevarieerde en gezonde maaltijden. Kies je eigen bezorg moment. Een kortingscode van Maaltijdservice is niet noodzakelijk.

 • 3,5%
  extra korting

  10% korting op ALLE maaltijdboxen bij Maaltijdservice

  Bij Maaltijdservice

  Profiteer tijdelijk van 10% korting op ALLE maaltijdboxen bij Maaltijdservice. Een kortingscode is hiervoor niet vereist.

 • 3,5%
  extra korting

  €0,50 korting op kant-en-klaar maaltijd bij Maaltijdservice

  Bij Maaltijdservice

  Profiteer nu van €0,50 korting op een kant-en-klaar maaltijd van hachee, rode bietjes met zilveruitjes en aardappelpuree met tuinkruiden en bestel deze heerlijke maaltijd bij Maaltijdservice zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

 • 3,5%
  extra korting

  Dit weekend GRATIS verzending bij Maaltijdservice

  Bij Maaltijdservice

  Dit hele Black Friday Weekend ontvang je GRATIS verzending op je bestelling bij Maaltijdservice.

  Voorwaarden

  GRATIS verzending is geldig bij een bestelling vanaf 4 maaltijden

 • 3,5%
  extra korting

  Tijdelijk 0,50 cent korting op diverse maaltijden van Maaltijdenservice

  Bij Maaltijdservice

  Bij Maaltijdenservice ontvang je tijdelijk 0,50 cent korting op diverse maaltijden. Ideaal om eens uit te proberen en te genieten van de maaltijden!

  Voorwaarden

  geldig op geselecteerde maaltijden

Alle Maaltijdservice kortingen, kortingscodes en acties

Korting bij Maaltijdservice

Ben je zoekende naar kortingsacties, kortingen en kortingscodes van Maaltijdservice, bruikbaar in juli 2020? Dan zit je bij mijnkorting goed, want bij ons ontvang je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Maaltijdservice. En als extra zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Maaltijdservice. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan communiceren we die op deze pagina. Zo heb je dus vaak dubbele korting. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Maaltijdservice, dus lees gerust verder.

Bij Maaltijdservice.nl houden we van goed eten. Want een gezond en lang leven begint met goed eten. Daarom maken wij maaltijden die naast lekker smaken, vooral ook gezond zijn en passen binnen uw dieet. Wij bieden een gevarieerd aanbod koelverse maaltijden (wij leveren geen warme maaltijden aan huis) en zorgen voor voldoende voedingsstoffen zoals groenten.

Kant-en-klaar

Onze maaltijden worden van te voren bereid en kant-en-klaar bij u aangeleverd.De maaltijden kennen een houdbaarheid van 12 dagen en dienen bewaard te worden onder een temperatuur van maximaal 7 graden Celsius.De maaltijden worden geleverd in een hittebestendige verpakking die geschikt is voor uw magnetron. Zo hoeft u deze alleen nog maar even op te warmen. Is dat wel lekker zult u zich afvragen? Jazeker, want anders dan u wellicht zult denken worden onze maaltijden door professionele koks bereid. Gewoon zoals u zelf ook uw maaltijd kookt. Uw pan van 2 liter wordt bij ons alleen een pan van 200 liter.

Daarom, ga nu via mijnkorting naar Maaltijdservice voor permanent korting op al jouw bestedingen, ook als je een kortingscode gebruikt of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Maaltijdservice

 terug naar alle winkels