Alle kortingen, kortingscodes en kortingsacties van MadameTussauds

1 actuele korting of kortingscode

Alle vouchers van MadameTussauds geldig in december 2019, en ontvang daarbovenop nog eens extra korting op je mijnkorting account.

MadameTussauds acties

  • 4%
    extra korting

    Altijd korting bij MadameTussauds

    Bij MadameTussauds

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij MadameTussauds. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

Alle kortingen, kortingscodes en kortingsacties van MadameTussauds

Korting bij MadameTussauds

Ben jij op zoek naar kortingscodes en kortingen van MadameTussauds, die bruikbaar zijn in december 2019? Dan zit je bij mijnkorting goed, want bij MijnKorting ontvang je altijd extra korting bij al je aankopen bij MadameTussauds. En bovendien staan wij dagelijks in contact met MadameTussauds. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder willen we dieper ingaan op MadameTussauds, dus lees gerust verder.

Stap in hartje centrum van Amsterdam de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds in. Heb verrassende en leerzame ontmoetingen met jouw superhelden, topzangers, filmsterren en kunstenaars.

De wassenbeeldenattractie is de place to be voor jong en oud. Wees even mooi als Doutzen Kroes op de catwalk en zing on stage bij een uitzinnige Lady Gaga. Sta achter de draaitafel naast Armin van Buuren en test je IQ met Einstein. Drink een kopje koffie met George Clooney en zwaai samen met Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima naar voorbijgangers. Doe een opfriscursus kunstgeschiedenis en kom oog in oog met de grootste schilders van Nederlandse bodem. Voetbal met David Beckham, Ronaldinho en Messi en ontdek wie de best betaalde voetballer is. Kijk in hun lockers en achterhaal hun bijgeloof.

Durf jij de verrassende wassenwereld van Madame Tussauds aan? Ze zijn het hele jaar (m.u.v. Koningsdag) zeven dagen per week open.

Daarom, ga vanaf nu altijd langs mijnkorting.nl naar MadameTussauds voor altijd korting op al jouw bestellingen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of aanbieding.

Kortingen

met kortingscode: 4% (extra) korting
zonder kortingscode: 4% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar MadameTussauds

 terug naar alle winkels