Alle Mama Shelter Hotels kortingscodes, kortingen en aanbiedingen

1 actuele korting of kortingscode

Alle actuele december 2019 promotiecodes en aanbiedingen van Mama Shelter Hotels, en ontvang daarnaast altijd extra korting op je mijnkorting account.

Mama Shelter Hotels acties

  • 3%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Mama Shelter Hotels

    Bij Mama Shelter Hotels

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Mama Shelter Hotels. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Mama Shelter Hotels kortingscode.

Alle Mama Shelter Hotels kortingscodes, kortingen en aanbiedingen

Korting bij Mama Shelter Hotels

Ben je op zoek naar aanbiedingen, acties en kortingscodes van Mama Shelter Hotels, die geldig zijn in december 2019? Dan zit je hier goed, want bij MijnKorting ontvang je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Mama Shelter Hotels. En bovendien weten wij van MijnKorting alles van korting bij Mama Shelter Hotels. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Mama Shelter Hotels, dus lees gerust verder.

Mama Shelter is meer dan kamers of restaurants, het is een plek vol leven, een stedelijk toevluchtsoord en tegelijk mooi, modern, populair, fun en hartelijk.
Gelegen in steden waar men dol op is, daar waar het leven bruist en waar moderne geschiedenis geschreven wordt, opent Mama haar armen voor mensen van alle leeftijden en achtergronden dat zij tot zichzelf komen en de huisgemaakte gerechten delen die door onze Chefs met liefde zijn uitgebroed, van een cocktail genieten van ons barmeisje en barman of van een heerlijk bed waar zij niet willen uitkomen. Het plezier om hier te zijn en bovendien samen. Verder kan Mama ook comfortabele en knallende vergaderzalen aanbieden dat u zo creatief mogelijk bent, winkels waarvan een online met favorieten en samenwerkingen en ook nog innoverende technologieën waaronder gratis toegang tot films en wifi. Dus installeert u zich in onze canapés om van uw maaltijd te smullen en de motieven te ontcijferen die het plafond sieren, hef een glas en ontspan u, slaap lekker....Mama zorgt overal voor!

Daarom, bestel altijd via MijnKorting.nl bij Mama Shelter Hotels voor altijd korting op alle aankopen, ook als er geen kortingscode of actie geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 3% (extra) korting
zonder kortingscode: 3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Mama Shelter Hotels

 terug naar alle winkels