Kortingscodes, acties en aanbiedingen van Mascolori

2 actuele kortingen of kortingscodes

Hier vind je alle Mascolori kortingen en codes geldig in april 2021, en daarnaast ontvang je altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Mascolori acties

 • 5%
  extra korting

  Shop de laatste paren bij Bascolori met korting tot 50%

  Bij Mascolori

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Mascolori

  Bij Mascolori

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Mascolori. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Mascolori kortingscode.

Kortingscodes, acties en aanbiedingen van Mascolori

Korting bij Mascolori

Ben je zoekende naar aanbiedingen en kortingscodes van Mascolori, geldig in april 2021? Dan ben je hier aan het juiste adres, want bij MijnKorting.nl ontvang je altijd extra korting op al je aankopen bij Mascolori. Bovendien checken wij van MijnKorting dagelijks de webwinkel van Mascolori. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Mascolori, dus lees gerust verder.

Mascolori bestaat sinds 2011 en is geboren in Rotterdam. Mascolori is er voor mensen die het anders zien en het bovenal anders doen. Samen met alle Mascoloristen vormen we een steeds groter wordende groep mensen die meer delen dan de liefde voor kleur en mooie schoenen. De kracht en kunst van nieuwe wegen inslaan, ontdekken en verrassen is waar Mascoloristen elkaar vinden. Samen maken we de wereld op deze manier interessanter en vrolijker. Door Mascolori uit te dragen en door bijvoorbeeld samen te komen op Mascolori events (check Facebook voor de laatste updates).

Daarom, ga vanaf nu via MijnKorting.nl naar Mascolori voor altijd extra korting op al jouw bestellingen, ook als er geen kortingscode of aanbieding beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Mascolori

 terug naar alle winkels