Geniet van een MBRCtheocean kortingscode en andere super deals

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige december 2019 discount codes en aanbiedingen van MBRCtheocean, en daarnaast ontvang je nog eens extra korting op je Mijnkorting account.

MBRCtheocean acties

 • 8,75%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij MBRCtheocean

  Bij MBRCtheocean

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij MBRCtheocean. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een MBRCtheocean kortingscode.

 • 8,75%
  extra korting

  Voordeel voor u en de natuur bij MBRCtheocean

  Bij MBRCtheocean

  MBRCtheocean strijdt tegen plastic soep in de oceaan. Koop nu een gave armband en €5,00 gaat naar MBRCtheocean. Ook zonder kortingscode maakt u gebruik van dit voordeel bij MBRCtheocean.

Geniet van een MBRCtheocean kortingscode en andere super deals

Korting bij MBRCtheocean

Zoek je naar kortingscodes, kortingsacties en acties van MBRCtheocean, geldig in december 2019? Dan heb je die nu gevonden, want bij MijnKorting.nl ontvang je altijd extra korting op al je aankopen bij MBRCtheocean. Bovendien checken wij van MijnKorting dagelijks de webshop van MBRCtheocean. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van MBRCtheocean, dus lees gerust verder.

Onze oceanen worden overspoeld met plastic. Desastreus voor al het leven. Ook dat van ons. Tijd voor verandering. Tijd voor bewustzijn en een schonere oceaan. Daar dragen wij met “MBRC the ocean” graag ons steentje aan bij. 100% gerecycled plastic De touwen in onze producten zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, grotendeels afkomstig uit de oceaan. Zo maken we er toch iets moois van ;) 30% van omzet wordt gedoneerd Maar ook geven wij graag en gul: ruim 30% van alles wat wij verkopen (omzet) doneren we aan onze partner Plastic Soup Foundation. Dit is bijna 60% van onze marge. Ons doel is om binnen een jaar tenminste een half miljoen euro te doneren. Liefst natuurlijk veel meer. Ze hebben die hulp en bijdragen namelijk hard nodig. Genoeg is genoeg Last but not least willen we het bewustzijn onder de mensen vergroten. Met een ‘MBRC the ocean’ draag je niet alleen iets moois, het is ook een statement. Genoeg is genoeg. Wij omarmen een betere wereld! Wij hopen dat jij er net zo over denk

Daarom, ga altijd langs mijnkorting.nl naar MBRCtheocean voor permanent korting op iedere besteding, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of een actie.

Kortingen

met kortingscode: 8,75% (extra) korting
zonder kortingscode: 8,75% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar MBRCtheocean

 terug naar alle winkels