Alle Mijnlichtshop kortingscodes, kortingsacties en acties

1 actuele korting of kortingscode

Hier vind je alle september 2019 coupons en kortingen van Mijnlichtshop, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Mijnlichtshop acties

  • 3,5%
    extra korting

    Altijd extra korting bij Mijnlichtshop

    Bij Mijnlichtshop

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Mijnlichtshop. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Mijnlichtshop kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Alle Mijnlichtshop kortingscodes, kortingsacties en acties

Korting bij Mijnlichtshop

Ook op zoek naar acties, kortingen en kortingscodes van Mijnlichtshop, bruikbaar in september 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij van MijnKorting checken dagelijks de website van Mijnlichtshop. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. En bovendien ontvang je bij MijnKorting.nl te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Mijnlichtshop. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we dieper ingaan op Mijnlichtshop, dus lees gerust verder.

Mijnlichtshop.nl is de webshop voor alle lichtbronnen en verlichting! Alle prijzen zijn inclusief BTW en er wordt geen verwijderingsbijdrage gerekend. Mijnlichtshop.nl heeft altijd voorraad.

Daarom, koop vanaf nu altijd via MijnKorting.nl bij Mijnlichtshop voor altijd extra korting op al jouw bestedingen, zowel met als zonder gebruik van een actiekorting of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% extra korting
zonder kortingscode: 3,5% extra korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend op basis van de orderwaarde exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Mijnlichtshop

 terug naar alle winkels