Alle Mijnpin.nl acties, kortingsacties en kortingscodes

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige januari 2019 codes en kortingen van Mijnpin.nl, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting via MijnKorting.


Mijnpin.nl acties

 • 2%
  extra korting

  Professionele mobiele pinautomaten voor een hele scherpe prijs bij Mijnpin.nl

  Bij Mijnpin.nl

  Met de pinapparaten van Mijnpin.nl kun je heel eenvoudig en zonder vaste kosten overal en altijd pin- en creditcardbetalingen accepteren. Bestel je mobiele pinautomaat via mijnkorting bij Mijnpin.nl en krijg ook nog eens Mijnpin.nl korting op je account. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 2%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Mijnpin.nl

  Bij Mijnpin.nl

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Mijnpin.nl. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Mijnpin.nl kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Mijnpin.nl

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2%
  extra korting

  Diverse pinapparaten nú extra voordelig bij Mijnpin.nl

  Bij Mijnpin.nl

  In de webshop van Mijnpin.nl vind je diverse pinapparaten met mega kortingen. Bespaar nú tot wel 50 euro op een nieuwe pinautomaat. Een kortingscode is niet vereist.


Korting tips

Alle Mijnpin.nl acties, kortingsacties en kortingscodes

Korting bij Mijnpin.nl

Ben jij op zoek naar acties en kortingscodes van Mijnpin.nl, die bruikbaar zijn in januari 2019? Dan hoef je niet langer te zoeken, want via ons ontvang je altijd extra korting bij al je bestellingen bij Mijnpin.nl. En daarbovenop checken wij van MijnKorting dagelijks de websitel van Mijnpin.nl. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Mijnpin.nl, dus lees gerust verder.

Heights myPOS is de nieuwste aanbieder van mobiele betaalautomaten in Nederland. Op dit moment de goedkoopste mobiele betaaloplossing om overal en altijd pin- en creditcardbetalingen te accepteren.

Daarom, koop nu via mijnkorting.nl bij Mijnpin.nl om altijd extra korting te ontvangen op iedere besteding, ook als er geen aanbieding of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 2% (extra) korting
zonder kortingscode: 2% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Mijnpin.nl

 terug naar alle winkels