Alle Mr-Riegillio aanbiedingen, kortingscodes en acties

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle actuele december 2019 codes en kortingen van Mr-Riegillio, plus altijd extra korting via MijnKorting.

Mr-Riegillio acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Mr-Riegillio

  Bij Mr-Riegillio

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Mr-Riegillio. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Mr-Riegillio kortingscode.

 • 5%
  extra korting

  10,00 korting bij Mr-Riegillio

  Bij Mr-Riegillio

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €10,00 korting op je eerste bestelling bij Mr-Riegillio. Hiervoor heeft u geen kortingscode van Mr-Riegillio nodig.

Alle Mr-Riegillio aanbiedingen, kortingscodes en acties

Korting bij Mr-Riegillio

Ook op zoek naar acties, kortingscodes en kortingsacties van Mr-Riegillio, die geldig zijn in december 2019? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want via MijnKorting.nl krijg je altijd extra korting op al je aankopen bij Mr-Riegillio. En bovendien weten wij alles van korting bij Mr-Riegillio. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan communiceren we die op deze pagina. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder willen we dieper ingaan op Mr-Riegillio, dus lees gerust verder.

Mr Riegillio is een relatief jong merk die zich richt op mannen binnen een specifieke niche: Fetish Fashion. Mode die niet alleen in de fetish scene gedragen kan worden, maar ook daarbuiten! De core doelgroep die nu wordt bediend zijn gays echter zien we een uplift onder hetero mannen. Door de toenemende populariteit van fetish feesten zoals Wasteland onder hetero's, en dat al onze items doorbitch approved zijn, liggen hier nog veel kansen. Waar de heteroscene meer een fetish insteek zal hebben, zien we bij de gay doelgroep een gezonde mix tussen enerzijds fetish en fashion anderzijds. De collectie kenmerkt zich door specifiek materiaalgebruik: 1. PVC: Meest unieke PVC collectie in de hele markt met items die niet ergens anders zijn te vinden (zoals een PVC hoodie en thru zip pants). Ruime koopdoelgroep vanaf 20 jaar. 2. Leer: Qua tariefstelling aan de onderkant van de (fetish) markt met eigenzinnig design. Doelgroep voor deze categorie is 35-55 jaar. 3. PU leer: Voor tracksuits & shorts, wordt gekocht door alle leeftijden maar iets selectiever op de jongere doelgroep. Mede ook door lage tariefstelling en meer sporty look.

Daarom, bestel nu via mijnkorting bij Mr-Riegillio om altijd extra korting te ontvangen op al je aankopen, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Mr-Riegillio

 terug naar alle winkels