Kortingen van Nationalegeschenkbon

2 actuele kortingen of kortingscodes

Vind hier alle maart 2019 acties van Nationalegeschenkbon, en ontvang daarbovenop altijd extra korting via MijnKorting.


Nationalegeschenkbon acties

 • 3%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Nationalegeschenkbon

  Bij Nationalegeschenkbon

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Nationalegeschenkbon. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Nationalegeschenkbon kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 3%
  extra korting

  Hotelovernachting voor slechts €25,- bij nationalegeschenkbon

  Bij Nationalegeschenkbon

  Bij nationalegeschenkbon geeft u iemand een nachtje in een hotel al voor 25 euro cadeau, zonder dat u een kortingscode nodig heeft. U kunt dan met korting logeren in heel veel verschillende hotels.

Kortingen van Nationalegeschenkbon

Korting bij Nationalegeschenkbon

Wil je niet langer zoeken naar aanbiedingen van Nationalegeschenkbon, bruikbaar in maart 2019? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want bij MijnKorting.nl ontvang je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Nationalegeschenkbon. Bovendien checken wij dagelijks de website van Nationalegeschenkbon. Zodra we een actie tegenkomen dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Nationalegeschenkbon, dus lees gerust verder.

In de nieuwe webwinkel van de Nationale Geschenkbon zijn meer dan 500 kadobonnen voor de meest originele, uiteenlopende belevenissen binnen de Benelux verkrijgbaar. De kadobonnen zijn opgedeeld in 10 categorieën van Adrenaline, Beauty & Mind, Erop uit, Vliegen en Water Fun tot Workshops. Binnen deze categorieën variëren de producten van Bungy Jumpen, Lasergamen, Massages, rondvaarten, Diners, Ferarri rijden, proefvlieglessen en raften tot een workshop cocktails maken. Er zijn belevenissen voor jong en oud te vinden, in verschillende provincies en met prijskaartjes uiteenlopend van € 15,- tot € 650,-.

Daarom, bestel nu altijd via onze website bij Nationalegeschenkbon om altijd te besparen op iedere besteding, ook als je een aanbieding gebruikt of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar Nationalegeschenkbon

 terug naar alle winkels