NHA aanbiedingen, kortingscodes en acties

4 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Bestel met korting met deze december 2018 bonnen en acties van NHA, en daarnaast ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.


NHA acties

 • tot € 11,25
  extra korting

  Altijd extra korting bij NHA

  Bij NHA

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij NHA. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een NHA kortingscode.

 • tot € 11,25
  extra korting

  Ontvang ook nú korting op een proefles-aanvraag bij NHA

  Bij NHA

  Mis dit niet! Voor elke proefles-aanvraag bij NHA ontvang je via mijnkorting nú ook korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

 • tot € 11,25
  extra korting

  Gratis proefles bij een opleiding bij NHA

  Bij NHA

  Kies de opleiding die bij jou past bij NHA en ontvang direct een gratis proefles erbij. Ga via mijnkorting en krijg ook nog eens NHA korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

  Voorwaarden

  Altijd 15 dagen op proef

 • tot € 11,25
  extra korting

  Bij NHA: 50% korting op het lesgeld

  Bij NHA

  Studeer op je eigen tempo met een cursus van NHA en ontvang nú maar liefst 50% korting op het lesgeld. Ben je niet geslaagd, dan krijg je je geld terug bij NHA! Waar wacht je nog op? Kies snel een opleiding via mijnkorting bij NHA en krijg ook nog eens NHA korting op je account. Hiervoor is een kortingscode niet nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van NHA

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 11,25
  extra korting

  Gratis activity tracker of tablet bij NHA

  Bij NHA

  Start je nieuwe opleiding of cursus bij NHA en ontvang een activity tracker of tablet 9" + toetsenbord cadeau. Kies snel een opleiding via mijnkorting bij NHA en krijg ook nog eens NHA korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

 • tot € 11,25
  extra korting

  Black Friday bij NHA: € 25,- korting op alle studies met de kortingscode

  Bij NHA

  Het is al bijna Black Friday en daarom krijg je maar liefst € 25,- korting op alle studie bij NHA. Gebruik de kortingscode en pak je voordeel!

 • tot € 11,25
  extra korting

  Extra aantrekkelijke actie bij NHA: Gratis hotelovernachting voor 2 personen of tablet bij aanschaf van een cursus/opleiding

  Bij NHA

  Profiteer nú, volg een cursus of een opleiding bij NHA en ontvang gratis een hotelovernachting voor 2 personen of 9" tablet + toetsenbord cadeau. Wees er snel bij, want Op=Op! En uiteraard krijg je ook nog eens extra NHA korting op je mijnkorting account. Een kortingscode is niet nodig.

 • tot € 11,25
  extra korting

  10% korting op alle studies van NHA met deze kortingscode

  Bij NHA

  Krijg nu 10% korting op alle studies van NHA. Gebruik deze kortingscode tijdens de bestelproces bij NHA. Neem nu snel een kijkje bij NHA en pak je voordeel!

 • tot € 11,25
  extra korting

  € 40,- korting of GRATIS laptop op alle inschrijvingen bij NHA

  Bij NHA

  Start je nieuwe opleiding bij NHA met € 40,- korting of een nieuwe laptop. Schrijf je nú bij NHA en profiteer ook nog eens van NHA korting op je mijnkorting account. Een kortingscode is niet nodig.

 • tot € 11,25
  extra korting

  € 40,- korting op het lesgeld bij NHA

  Bij NHA

  Start je nieuwe cursus bij NHA met € 40,- korting. Dat is mooi meegenomen! Schrijf je nú in bij NHA en profiteer ook nog eens van NHA korting op je mijnkorting account. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • tot € 11,25
  extra korting

  Extra aantrekkelijke actie bij NHA: Gratis laptop bij elke inschrijving

  Bij NHA

  Schrijf je in bij NHA voor een cursus of opleiding en ontvang gratis een 9" tablet met toetsenbord cadeau. Pak je voordeel! En uiteraard krijg je ook nog eens extra NHA korting op je mijnkorting account. Een kortingscode is niet nodig.

NHA aanbiedingen, kortingscodes en acties

Korting bij NHA

Ben jij ook op zoek naar kortingscodes, kortingsacties en kortingen van NHA, die bruikbaar zijn in december 2018? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van NHA. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan communiceren we die op deze pagina. Bovendien krijg je via MijnKorting.nl altijd extra korting bij al je bestellingen bij NHA. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over NHA, dus lees gerust verder.

Ben jij net klaar met de middelbare school, heb je een VMBO, HAVO of VWO diploma en wil je door leren? Of ga je toevallig in het buitenland wonen en wil je de taal al beheersen voordat je er überhaupt bent? Of wil jij graag een eigen bedrijf starten? Of wil je naast het beroep dat je nu doet nog een beroepscursus volgen? Alles kan bij NHA. Het is nooit te vroeg of te laat om dingen te leren. Daarom is het motto van NHA ook “Vrij om te leren”. Er is bij NHA keuze uit wel meer dan 500 opleidingen en cursussen. Er zit voor iedereen dus wel een geschikte cursus bij. Met behulp van kortingscodes kun je ook nog eens flink wat geld besparen. Twijfel niet langer en begin met je cursus. Hieronder staan verschillende redenen waarom jij een opleiding moet kiezen van NHA.

-Altijd scherp geprijsd-

Een cursus volgen is heel uitdagend en leuk, alleen er zitten altijd super veel kosten aan vast. Dat is wat velen nog tegenhoudt om iets nieuws te leren. Terwijl nieuwe dingen leren een van de belangrijkste dingen is. NHA vindt het belangrijk dat je niet wordt tegengehouden door de kosten van cursussen. Daarom zorgt NHA ervoor dat alle cursussen altijd scherp geprijsd zijn.

-Lesgeld terug als je niet slaagt-

Een opleiding kiezen is lastig. En als je eenmaal een opleiding hebt gekozen, voelen velen stress. Dat komt omdat ze veel geld hebben betaald en dus wel moeten slagen. Anders verspil je enorm veel geld. Die stress is natuurlijk niet fijn als je ook nog eens moet studeren. Daarom krijg je bij NHA je lesgeld terug als je niet slaagt! Je hoeft nu dus niet meer de druk te voelen. Uiteraard wil iedereen slagen en zal dat ook zeker lukken bij NHA door de goede kwaliteit van de cursussen. Toch hoef je je niet druk te maken over het geld en dat is erg fijn.

-Kortingen bij NHA-

Aan cursussen zijn natuurlijk altijd kosten verbonden. Die kosten wil iedereen uiteraard zoveel mogelijk reduceren. Gelukkig kun je op verschillende manieren kosten besparen. Zo hoef je geen fortuin uit te geven aan een opleiding en zit je niet meteen in de schulden. Bij NHA heb je gewoon de mogelijkheid om zo voordelig mogelijk een leuke cursus te volgen. Je kunt op het internet opzoek gaan naar kortingscodes voor NHA. Die zorgen ervoor dat je geld bespaart. Je aanmelden voor de nieuwsbrief is ook een optie, omdat je zo op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en acties. Daarnaast kun je op de site zelf kijken naar aanbiedingen. De laatste manier om geld te besparen is de sociaal media te volgen van NHA. De bovengenoemde opties worden hier beneden uitvoerig besproken, zodat jij zo voordelig mogelijk een opleiding kan beginnen.

 1. De bekendste en makkelijkste manier om geld te besparen, is het gebruiken van kortingscodes. Wat zijn kortingscodes nou precies en waar kun je die het beste vandaan halen? Kortingscodes zijn codes die je op het internet kunt vinden. Ze zorgen ervoor dat als jij een product koopt, je geld bespaart op je aangekochte product. Het beste kun je voor kortingscodes surfen naar de site van mijnkorting. Mijnkorting.nl staat boordevol kortingscodes en dus ook voor NHA zitten er genoeg bij. Het enige wat je hoeft te doen is een account aan te maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden en ook later worden er geen onverwachtse kosten in rekening gebracht. Heb je eenmaal een account dan kun je opzoek gaan tussen de vele kortingscodes voor NHA. Als je een account aanmaakt op mijnkorting.nl dan krijg je ook nog eens €7,50 welkomstpremie. Dat is natuurlijk extra voordelig.
 2. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van NHA. De nieuwsbrief zorgt ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe en verwachte cursus en aantrekkelijke acties en kortingen. Het enige wat je hoeft te doen is je e-mailadres opgeven. Dit kost helemaal niks. Telkens als er weer een nieuwsbrief verschijnt dan krijg je deze direct in je mailbox. Je hoeft er dus totaal geen moeite voor te doen, waardoor het heel makkelijk is om geld te besparen. Meld je dus snel aan voor de nieuwsbrief van de online webshop van NHA.
 3. Naast het gebruiken van kortingscodes en je aanmelden voor de nieuwsbrief, kun je ook de site van NHA af en toe in de gaten houden. Op de site zie je namelijk ook vaker aanbiedingen. Er zijn verschillende soorten acties en kortingen lopen hoog op. Het is dus zeker de moeite om daar even te kijken. Zo bespaar je namelijk heel makkelijk enorm veel geld. Wie wil dat nou niet?
 4. Als laatste kun je ook de sociaal media volgen van NHA. Door social media blijft iedereen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de omgeving. Ook NHA zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen binnen NHA. De online webshop is onder anderen actief op Facebook. Daar worden regelmatig nieuwe dingen op geplaatst. Er worden vaker acties en kortingen op geplaatst, dus het is zeker aan te raden om de sociaal media van NHA in de gaten te houden.

Kortom, er zijn geen redenen om niet online een kijkje te nemen op de site van NHA. Het is nooit te vroeg of te laat om te leren. Dus ben jij net klaar met de middelbare school, heb je een VMBO, HAVO of VWO diploma en wil je door leren? Of ga je toevallig in het buitenland wonen en wil je de taal al beheersen voordat je er überhaupt bent? Of wil jij graag een eigen bedrijf starten? Of wil je naast het beroep dat je nu doet nog een beroepscursus volgen? Twijfel vanaf nu niet langer meer en volg de opleiding die jou het leukste lijkt. Met behulp van kortingscodes bespaar je ook nog eens veel geld. Dat maakt het allemaal extra voordelig natuurlijk.

Daarom, ga even via onze website naar NHA om permanent extra korting te ontvangen op al je aankopen, ook als er geen actiekorting of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

zowel met als zonder kortingscode:
€ 11,25 (extra) korting op een cursus of losse module
€ 0,50 (extra) korting op proefles-aanvragen

Bijzonderheden

De korting wordt berekend na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar NHA

 terug naar alle winkels