Vind hier uw kortingscode NHA en profiteer van speciale deals

4 actuele kortingen of kortingscodes

Bestel met korting met deze september2022 kortingsdeals plus acties van NHA, en daarnaast ontvang je altijd nog eens extra korting op je Mijnkorting account.

NHA acties

 • tot € 11,25
  extra korting

  Ontvang 50% korting op het lesgeld bij NHA

  Bij NHA

 • tot € 11,25
  extra korting

  Ontvang een GRATIS tablet + toetsenbord of headphone met noise cancelling bij NHA

  Bij NHA

 • tot € 11,25
  extra korting

  Altijd extra korting bij NHA

  Bij NHA

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij NHA. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een NHA kortingscode.

 • tot € 11,25
  extra korting

  Doe een GRATIS proefles bij NHA

  Bij NHA

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van NHA

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 11,25
  extra korting

  Ontvang €20,- korting op alle taalcursussen met de NHA kortingscode

  Bij NHA

 • tot € 11,25
  extra korting

  Met deze NHA kortingscode krijg je tijdelijk €22,- korting

  Bij NHA

 • tot € 11,25
  extra korting

  Met de NHA kortingscode betaal je vandaag geen inschrijfgeld t.w.v. €25,-

  Bij NHA

 • tot € 11,25
  extra korting

  GEEN inschrijfgeld t.w.v. €25,- tijdens Black Friday bij een studie met de NHA kortingscode

  Bij NHA

 • tot € 11,25
  extra korting

  Bij NHA krijg je een GRATIS tablet met toetsenbord of €25,- korting

  Bij NHA

 • tot € 11,25
  extra korting

  Bestel een cursus bij NHA en ontvang een GRATIS noise cancelling headphone cadeau

  Bij NHA

 • tot € 11,25
  extra korting

  Ontvang een GRATIS tablet + toetsenbord of een Bluetooth speaker bij NHA

  Bij NHA

 • tot € 11,25
  extra korting

  Met deze NHA kortingscode betaal je tijdelijk geen inschrijfkosten t.w.v. €25,-

  Bij NHA

 • tot € 11,25
  extra korting

  Ontvang Bluetooth oordopjes of tablet cadeau bij NHA

  Bij NHA

 • tot € 11,25
  extra korting

  Betaal vandaag op Cyber Monday GEEN inschrijfkosten met de NHA kortingscode

  Bij NHA

Vind hier uw kortingscode NHA en profiteer van speciale deals

Korting bij NHA

Ben jij ook op zoek naar kortingscodes, kortingsacties en kortingen van NHA, die bruikbaar zijn in september2022? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van NHA. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan communiceren we die op deze pagina. Bovendien krijg je via MijnKorting.nl altijd extra korting bij al je bestellingen bij NHA. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over NHA, dus lees gerust verder.

Ben jij net klaar met de middelbare school, heb je een VMBO, HAVO of VWO diploma en wil je door leren? Of ga je toevallig in het buitenland wonen en wil je de taal al beheersen voordat je er überhaupt bent? Of wil jij graag een eigen bedrijf starten? Alles kan bij NHA. Het is nooit te vroeg of te laat om dingen te leren. Daarom is het motto van NHA ook “Vrij om te leren”. Er is bij NHA keuze uit wel meer dan 500 opleidingen en cursussen. Er zit voor iedereen dus wel een geschikte cursus bij. Met behulp van een kortingscode NHA kun je ook nog eens flink wat geld besparen. Twijfel niet langer en begin met je cursus. Hieronder staan verschillende redenen waarom jij een opleiding moet kiezen van NHA.

Altijd scherp geprijsd

Een cursus volgen is heel uitdagend en leuk, alleen er zitten vaak kosten aan vast. Dat is wat velen nog tegenhoudt om iets nieuws te leren. Terwijl nieuwe dingen leren een van de belangrijkste dingen is. NHA vindt het belangrijk dat je niet wordt tegengehouden door de kosten van cursussen. Daarom zorgt NHA ervoor dat alle cursussen altijd scherp geprijsd zijn. Dat doet de webshop door diverse kortingsacties aan te bieden. Ook kun je geld besparen door gebruik te maken van een kortingscode NHA.

Lesgeld terug als je niet slaagt

Een opleiding kiezen is lastig. En als je eenmaal een opleiding hebt gekozen, voelen velen stress. Dat komt omdat ze geld hebben betaald en dus wel moeten slagen. Stress is natuurlijk niet fijn als je ook nog eens moet studeren. Daarom krijg je bij NHA je lesgeld terug als je niet slaagt! Je hoeft nu dus niet meer de druk te voelen. Uiteraard wil iedereen slagen en zal dat ook zeker lukken bij NHA door de goede kwaliteit van de cursussen.

Unieke kortingen en deals

Aan cursussen zijn natuurlijk altijd kosten verbonden. Die kosten wil iedereen uiteraard zoveel mogelijk reduceren. Gelukkig kun je op verschillende manieren kosten besparen. Zo hoef je geen fortuin uit te geven aan een opleiding en zit je niet meteen in de schulden. Bij NHA heb je gewoon de mogelijkheid om zo voordelig mogelijk een leuke cursus te volgen. Je kunt op het internet opzoek gaan naar kortingscodes voor NHA. Die zorgen ervoor dat je geld bespaart. Je aanmelden voor de nieuwsbrief is ook een optie, omdat je zo op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en acties. Daarnaast kun je op de site zelf kijken naar aanbiedingen. De laatste manier om geld te besparen is de sociaal media te volgen van NHA.

Geld besparen met een NHA kortingscode

De bekendste en makkelijkste manier om geld te besparen, is het gebruiken van kortingscodes. Wat zijn kortingscodes nou precies en waar kun je die het beste vandaan halen? Kortingscodes zijn codes die je op het internet kunt vinden. Ze zorgen ervoor dat als jij een product koopt, je geld bespaart op je aangekochte product. Het beste kun je voor kortingscodes surfen naar de site van Mijnkorting. Mijnkorting.nl staat boordevol kortingscodes en dus ook voor NHA zitten er genoeg bij. Het enige wat je hoeft te doen is een account aan te maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden en ook later worden er geen onverwachtse kosten in rekening gebracht. Heb je eenmaal een account dan kun je opzoek gaan naar een NH kortingscode. Als je een account aanmaakt op mijnkorting.nl dan krijg je ook nog eens €7,50 welkomstpremie. Dat is natuurlijk extra voordelig.

Gratis extra voordeel

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van NHA. De nieuwsbrief zorgt ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe en verwachte cursus en aantrekkelijke acties en kortingen. Het enige wat je hoeft te doen is je e-mailadres opgeven. Dit kost helemaal niks. Telkens als er weer een nieuwsbrief verschijnt dan krijg je deze direct in je mailbox. Je hoeft er dus totaal geen moeite voor te doen, waardoor het heel makkelijk is om geld te besparen. Meld je dus snel aan voor de nieuwsbrief van de online webshop van NHA.

Op zoek naar kortingsdeals

Naast het gebruiken van kortingscodes en je aanmelden voor de nieuwsbrief, kun je ook de site van NHA af en toe in de gaten houden. Op de site zie je namelijk ook vaker aanbiedingen. Er zijn verschillende soorten acties en kortingen lopen hoog op. Het is dus zeker de moeite om daar even te kijken. Zo bespaar je namelijk heel makkelijk enorm veel geld. Wie wil dat nou niet?  Als laatste kun je ook de sociaal media volgen van NHA. Er worden vaak nieuwe kortingsacties op geplaatst. Misschien lukt het jou zelfs om een NHA kortingscode te scoren.

Daarom, ga even via onze website naar NHA om permanent extra korting te ontvangen op al je aankopen, ook als er geen actiekorting of kortingscode NHA voorhanden is.

Kortingen

zowel met als zonder kortingscode:
€ 11,25 (extra) korting op een cursus of losse module
€ 0,50 (extra) korting op proefles-aanvragen

Bijzonderheden

De korting wordt berekend na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar NHA

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.