NHBO kortingscodes, kortingsacties en aanbiedingen

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle actuele september 2019 coupons van NHBO, plus altijd extra korting op je mijnkorting account.

NHBO kortingscodes

 • 5%
  extra korting

  10% vroegboekkorting bij NHBO

  Bij NHBO

  Wil je zeker zijn van een plek bij jouw favoriete opleiding bij NHBO? Twijfel dan niet en schrijf je direct in. Wanneer je je 3 maanden vóór aanvang van de opleiding inschrijft en betaalt, verzeker je jezelf van een plaats én ontvang je ook nog eens 10% korting op je opleiding! Kijk snel bij NHBO voor deze vroegboek korting actie en gebruik de kortingscode om je korting te ontvangen.

NHBO acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je NHBO bestellingen

  Bij NHBO

  Leden van MijnKorting krijgen altijd extra korting op alle aankopen in de webshop van NHBO. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een NHBO kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van NHBO

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  21% op alle cursussen bij NHBO

  Bij NHBO

  NHBO geeft op dit moment een korting van 21% op alle cursussen. Schrijf je nu in en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig.

 • 5%
  extra korting

  Vaderdagactie bij NHBO: 15% korting op alle opleidingen

  Bij NHBO

  Speciaal voor Vaderdag geeft NHBO nu 15% korting op alle opleidingen. Schrijf je nu in en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig.

  Voorwaarden

  De korting is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingscodes

 • 5%
  extra korting

  15% korting op alle opleidingen bij NHBO

  Bij NHBO

  Start je nieuwe opleiding bij NHBO met 15% korting. Schrijf je nú in bij NHBO en profiteer ook nog eens van NHBO korting op je mijnkorting account. Een kortingscode is niet nodig.

  Voorwaarden

  De korting is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingscodes

 • 5%
  extra korting

  Moederdag actie bij NHBO: 15% korting op alle cursussen

  Bij NHBO

  Bij NHBO krijg je dit weekend 15% korting op alle cursussen. Bestel nu en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig.

  Voorwaarden

  De korting is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingscodes

 • 5%
  extra korting

  Tot 30% korting bij NHBO tijdens Paasweekend

  Bij NHBO

  NHBO geeft tijdens paasweekend tot wel 30% korting op je volgende thuisstudie of opleiding. Bestel nu en pak je voordeel. Een kortingscode is niet nodig.

 • 5%
  extra korting

  15% korting op alle thuisstudies bij NHBO

  Bij NHBO

  Bij NHBO krijg je nu 15% korting op alle thuisstudies. Kies snel en voordelig je nieuwe opleiding bij NHBO. Een kortingscode is niet nodig.

 • 5%
  extra korting

  Tot 30% korting op alle klassikale opleidingen en thuisstudies bij NHBO

  Bij NHBO

  Volg nu extra voordelig een thuisstudie of een klassikale opleiding bij NHBO. Je krijgt dit weekend tot wel 30% korting bij NHBO. Kies snel een opleiding of thuisstudie via mijnkorting bij NHBO en krijg ook nog eens NHBO korting op je account. Hiervoor is een kortingscode niet nodig.

 • 5%
  extra korting

  Tot 30% korting op alle klassikale opleidingen en thuisstudies bij NHBO

  Bij NHBO

  Bij NHBO krijg je nu tot 30% korting op alle klassikale opleidingen en thuisstudies. Kies snel en voordelig je nieuwe opleiding bij NHBO. Een kortingscode is niet nodig.

 • 5%
  extra korting

  20% korting op alle opleidingen en thuisstudies bij NHBO

  Bij NHBO

  Volg nu extra voordelig een thuisstudie of een klassikale opleiding bij NHBO. Je krijgt nú met 20% korting bij NHBO. Kies snel een opleiding of thuisstudie via mijnkorting bij NHBO en krijg ook nog eens NHBO korting op je account. Hiervoor is een kortingscode niet nodig.

  Voorwaarden

  Deze actie is geldig van 22 oktober t/m 28 oktober 2018

 • 5%
  extra korting

  15% korting op ALLE opleidingen bij NHBO

  Bij NHBO

  Bij NHBO profiteer je deze week van 15% Back to School-korting op ALLE opleidingen. Een kortingscode van NHBO is niet vereist.

NHBO kortingscodes, kortingsacties en aanbiedingen

Korting bij NHBO

Zoek je naar kortingscodes, aanbiedingen en acties van NHBO, die geldig zijn in september 2019? Dan hoef je niet langer te zoeken, want via ons krijg je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij NHBO. Daarbovenop checken wij dagelijks de webwinkel van NHBO. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van NHBO, dus lees gerust verder.

NHBO helpt ieder jaar vele tienduizenden studenten aan een erkend diploma waarmee zij hun droombaan vinden, hun carrière een boost geven of starten als zelfstandig ondernemer. NHBO.nl is de belangrijkste opleider van de Benelux op vlak van klassikaal onderwijs voor volwassenen. NHBO.nl heeft erkende opleidingen en cursussen (in Amsterdam, Breda, Rotterdam of Utrecht) op MBO+ niveau van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs. Omdat de colleges van het NHBO ’s avonds of in het weekend plaatsvinden, zijn ze bovendien zeer geschikt voor mensen met een drukke baan of gezin.

Bij NHBOl heeft meer dan 100 erkende opleidingen, van Schoonheidsspecialist tot Grafisch Designer, Manager of Herborist: de professionele docenten zorgen ervoor dat er op korte tijd een echte vakspecialist klaargestoomd wordt.

NHBO is ingeschreven in het CRKBO, internationaal erkend door het IAPE, in het bezit van het ISO-9001 certificaat en aangesloten bij de Internationale Wellnessfederatie. IJzersterke kwaliteitsgaranties waardoor de student er 100% zeker van kan zijn dat de opleiding op een erg professionele manier gegeven zal worden.

Alle voordelen van NHBO op een rijtje: • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland; • Ruim 100 functiegerichte beroepsopleidingen op MBO+niveau; • Kwaliteitsvol onderwijs met erkende diploma’s; • Direct inzetbaar op de arbeidsmarkt door de praktijkgerichte insteek; • Geen vooropleiding vereist; • De hoogste studententevredenheid van Nederland; • Gratis opleidingsbrochures; • Gratis studieadvies van onze professionele opleidingsconsulenten; • Gratis proefhoofdstukken van alle opleidingen.

Daarom, ga vanaf nu langs MijnKorting naar NHBO voor korting op elke aankoop, zowel met als zonder gebruik van een actie of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar NHBO

 terug naar alle winkels