Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Nosefrida-webshop

1 actuele korting of kortingscode

Alle actuele september2022 promotiecodes en aanbiedingen van Nosefrida-webshop, en daarbovenop ontvang je nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Nosefrida-webshop acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Nosefrida-webshop

  Bij Nosefrida-webshop

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Nosefrida-webshop. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Nosefrida-webshop kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Nosefrida-webshop

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  15% korting op alle producten met deze Nosefrida-webshop kortingscode

  Bij Nosefrida-webshop

  Gebruik deze Nosefrida-webshop kortingscode en ontvang 15% korting op alles. Mis het niet en pak je voordeel!

 • 5%
  extra korting

  11% korting op Windi baby katheter bij Nosefrida-webshop

  Bij Nosefrida-webshop

  Bij Nosefrida-webshop krijgt u door de voordeelverpakking te kopen 11% korting t.o.v. de normale verpakking van Windi baby katheter bij Nosefrida-webshop.

 • 5%
  extra korting

  20% korting op hygiënefilters met de voordeelverpakking bij nosefrida-webshop

  Bij Nosefrida-webshop

  Bij nosefrida-webshop profiteert u met de voordeelverpakking van 20% korting op hygiënefilters. U heeft geen kortingscode nodig.

 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 10% korting bij Nosefrida-webshop

  Bij Nosefrida-webshop

  Met deze kortingscode krijg je 10% korting op je bestelling bij Nosefrida-webshop! Bestel nu heel voordelig en gebruik de kortingscode om je korting te ontvangen.

 • 5%
  extra korting

  De NoseFrida neusreiniger met korting bij Nosefrida-webshop

  Bij Nosefrida-webshop

  De NoseFrida is een neusreiniger om slijm uit de neus van baby’s en kleine kinderen van 0-4 jaar op een eenvoudige maar vooral ook veilige manier te verwijderen. Bestel via Mijnkorting, want dan krijg je korting. Je krijgt je korting bijgeschreven op je account.

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Nosefrida-webshop

  Bij Nosefrida-webshop

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Nosefrida-webshop. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Nosefrida-webshop kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Nosefrida-webshop

Korting bij Nosefrida-webshop

Ben je op zoek naar aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes van Nosefrida-webshop, bruikbaar in september2022? Dan ben je hier aan het juiste adres, want bij MijnKorting.nl ontvang je altijd extra korting op al je aankopen bij Nosefrida-webshop. En bovendien zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Nosefrida-webshop. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Nosefrida-webshop, dus lees gerust verder.

Bijna alle baby's en kleine kinderen hebben soms last van neusverkoudheid met slecht eten en slapen als gevolg. De NoseFrida is een prijswinnende (Europees babyproduct van het jaar) neusreiniger voor baby's en kleine kinderen vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar. De NoseFrida is ontwikkeld door een KNO-arts van een kinderziekenhuis in Zweden en is100% veilig en hygiënisch te gebruiken. De NoseFrida wordt gepromoot door kraamzorgmedewerkers, verloskundigen en lactatiedeskundigen. De NoseFrida is wereldwijd al jaren een enorm groot succes en uniek in zijn soort.

Veel ouders ervaren dat hun baby last heeft van gas gerelateerde problemen tijdens de eerste levensmaanden. Gasopbouw in de darmen en maag is iets natuurlijks voor zowel volwassenen als kinderen. Echter tijdens de eerste levensmaanden van een baby kan dit gas problemen veroorzaken ,omdat kleine kinderen het moeilijk vinden om zichzelf te ontdoen van gas. Het resultaat is een opgeblazen en gespannen buik die het kindje vaak pijn doet.

De Windi is 100% veilig te gebruiken vanaf de geboorte. De Windi is het eerste rectale katheter dat ontworpen is voor ouders die hun baby thuis op een 100% veilige manier kunnen helpen. Het gepatenteerde katheter houdt rekening met de veiligheid van de baby en bevat derhalve geen losse onderdelen. Het katheter zelf is lang genoeg om voorbij de kringspier te komen die het vrijkomen van het gas bij een baby belemmert, maar ontworpen met een stop die te ver inbrengen voorkomt.

Het katheter is gemaakt van zacht en buigzaam materiaal en heeft een afgeronde punt om ongemak te voorkomen voor de baby. De Windi® is natuurlijk volledig vrij van schadelijke stoffen en chemicaliën, zoals BPA en PVC.

De Baby Banana Brush is een unieke bijtring en tandenborstel in één. Uitgevonden door een moeder die tevens mondhygiëniste en ideaal bij doorkomende tandjes! De 100% veilige en flexibele banaantandenborstel is de ideale trainingstandenborstel voor baby's.

De vorm en zachte textuur maken poetsen al een leuke ervaring voor kinderen vanaf de leeftijd van 3 maanden. Op deze manier went de baby al op vroege leeftijd aan goede mondhygiëne en dagelijks poetsen. De tandenborstel is gemaakt van de hoogste kwaliteit silicone en voldoet aan de allerhoogste eisen. Door zijn unieke flexibiliteit, is het veel veiliger dan de traditionele tandenborstels voor baby's (hard plastic) en vermindert het risico van mondverwondingen.

De brede bananenschil handvaten bieden een goede grip en leren de baby te begrijpen hoe de borstel te manipuleren in hun mond. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek. De zachte siliconen kunnen helpen ontstoken tandvlees te verzachten. De Baby Banana Brush is vaatwasmachinebestendig en vriezer vriendelijk. En via mijnkorting krijg je ook nog eens extra korting op je aankoop bij Nosefrida-webshop.

Daarom, ga vanaf nu via mijnkorting.nl naar Nosefrida-webshop om permanent extra korting te ontvangen op iedere besteding, ook als je een kortingscode gebruikt of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Nosefrida-webshop

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.