Alle Ockyz kortingen, kortingsacties en kortingscodes

3 actuele kortingen of kortingscodes

Shop met korting met deze januari 2019 kortingen en promotiecodes van Ockyz, en daarnaast ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.


Ockyz acties

 • 5%
  extra korting

  Sweakers al vanaf € 14,95 bij Ockyz

  Bij Ockyz

  Draag de comfortabel en coole Sweakers van Ockyz tijdens zwemmen en voorkom glijpartijen. Al vanaf €14,95. Shop via mijnkorting en krijg ook nog eens Ockyz korting op je account.

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Ockyz

  Bij Ockyz

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Ockyz. Je hoeft niet te zoeken naar een Ockyz kortingscode. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 5%
  extra korting

  Coole zwemkleding voor meisjes en jongens koop je bij Ockyz met korting

  Bij Ockyz

  Bij Ockyz tref je leuke en coole zwemkleding aan voor een leuke prijs. Bestel via mijnkorting en ontvang extra Ockyz korting op je account. Voor deze actie is een kortingcode niet nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Ockyz

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  Black Friday bij Ockyz: kortingen tot wel 20%

  Bij Ockyz

  Het is Black Friday weekend en daarom krijg je 20% korting op heel assortiment van Ockyz. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 5%
  extra korting

  Tijdelijk extra korting bij Ockyz

  Bij Ockyz

  Shop in de maand juni extra voordelig bij Ockyz. Je ontvang namelijk 10% korting i.p.v. 5% op je mijnkorting account. Dat is mooi meegenomen!

  Voorwaarden

  Deze korting is geldig van 1 juni t/m 30 juni 2018

Alle Ockyz kortingen, kortingsacties en kortingscodes

Korting bij Ockyz

Ben jij ook op zoek naar kortingscodes, aanbiedingen en kortingen van Ockyz, die bruikbaar zijn in januari 2019? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Ockyz. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten. Daarbovenop krijg je via MijnKorting.nl altijd extra korting op al je aankopen bij Ockyz. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Ockyz, dus lees gerust verder.

Met Sweakers van Ockyz voorkom je valpartijen en alle ellende die daarbij komt kijken.Sinds twee maanden hebben wij de Sweakers, of wel antislip zwemsokken, gelanceerd op de Nederlandse markt. Deze zwemsokken voorkomen dat kinderen uitglijden en hebben toffe designs, zodat kinderen veilig en modieus kunnen genieten van een dag in het zwembad.

Daarom, ga via mijnkorting naar Ockyz om altijd korting te ontvangen op elke aankoop, ook als er geen kortingscode of aanbieding beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Ockyz

 terug naar alle winkels