Alle OGER sale, speciale aanbiedingen en kortingscode OGER

3 actuele kortingen of kortingscodes

Alle actuele september2022 aanbiedingen en sale van OGER, plus ontvang daarbovenop nog eens extra korting op je mijnkorting account.

OGER acties

 • 4,5%
  extra korting

  Voordelige accesoires bij OGER

  Bij OGER

 • 4,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij OGER

  Bij OGER

  Als lid van Mijnkorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij OGER. Je krijgt de korting op je Mijnkorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een OGER kortingscode.

 • 4,5%
  extra korting

  GRATIS verzending bij OGER

  Bij OGER

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van OGER

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 4,5%
  extra korting

  Bij Oger krijg je nu tot wel 25% korting in de sale

  Bij OGER

 • 4,5%
  extra korting

  Pak tot wel 40% korting in de sale bij Oger

  Bij OGER

 • 4,5%
  extra korting

  Wintersale bij Oger met wel 40% korting

  Bij OGER

 • 4,5%
  extra korting

  Geniet van 10% extra korting bij OGER met de kortingscode

  Bij OGER

  Nog eens 10% extra korting bij OGER. Bovenop de andere sale.

  Voorwaarden

  Uitgesloten merken: Corneliani, Moncler, Attolini, Loro Piana, Woolrich, Jacob Cohen, en Creed.

 • 4,5%
  extra korting

  Nu bij OGER: 50% korting op Corneliani

  Bij OGER

 • 4,5%
  extra korting

  Summer Sale bij OGER met 40% korting

  Bij OGER

 • 4,5%
  extra korting

  Presale bij Oger

  Bij OGER

  De presale is begonnen bij Oger. Pak nu leuke korting mee.

 • 4,5%
  extra korting

  Sale bij OGER: 50% korting

  Bij OGER

  Ontvang nu wel 50% korting tijdens de sale bij Oger. Hier is geen kortingscode voor nodig.

 • 4,5%
  extra korting

  Voordelige accesoires bij OGER

  Bij OGER

 • 4,5%
  extra korting

  Geniet van 25% korting bij Oger op de nieuwe collectie met kortingscode

  Bij OGER

  Voorwaarden

  Niet geldig op Moncler en Loro Piana.

Alle OGER sale, speciale aanbiedingen en kortingscode OGER

Korting bij OGER

Zoek je naar acties, kortingscodes en aanbiedingen van OGER, geldig in september2022? Dan kan Mijnkorting je wellicht helpen, want via ons ontvang je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij OGER. Daarbovenop checken wij dagelijks de webshop van OGER. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder willen we wat dieper ingaan op korting OGER, dus lees gerust verder.

De mode retailer is opgericht in 1989 en heeft sindsdien een grote bijdrage geleverd aan het beter kleden van de Nederlandse man. OGER was een van de eerste moderetailers die Italiaanse merken introduceerde op de Benelux markt en legt de focus op persoonlijke service en advies. OGER is sinds 2012 actief met een Online Store waarin de beste herenmode van merken zoals OGER RED, Corneliani, Santoni, Jacob Cohen, Woolrich en Moncler aangeboden worden. Het aanbod varieert van smart-casual items zoals jeans en sneakers tot meer geklede, unieke en zeer luxe kleding zoals cashmere, suede jassen en handgemaakte pakken.

Kortingscodes gebruiken

Tijdens het online shoppen, wil je uiteraard zo voordelig mogelijk uit komen. Gelukkig zijn er meerdere manieren waarop je geld kunt besparen bij OGER. Het is aan te raden om lid te worden van Mijnkorting. Deze webshop zorgt er namelijk voor dat je altijd op de hoogte bent van nieuwe OGER korting, zoals een kortingscode OGER. Wat kun je nou precies doen met een OGER kortingscode? Het is heel simpel, je bespaart er geld mee. Lid worden van Mijnkorting is helemaal gratis. En wanneer je een account hebt aangemaakt, is het tijd om te zoeken naar een ideale kortingscode OGER. Is er even geen te vinden? Dan kan je altijd genieten van andere OGER korting via Mijnkorting. Fijn om te weten, is dat je kortingscode OGER bovenop de al bestaande korting OGER geldt. Zo bespaar je dubbel zoveel geld.

Nieuwsbrief kortingen meepakken

Het is ook een aanrader om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van OGER. Hierin ontdek je diverse aanbiedingen en kortingen. Zo wordt er bijvoorbeeld altijd de OGER sale aangekondigd. Is er deze maand toevallig een OGER presale, dan zal je dat zeker van tevoren in de nieuwsbrief kunnen vinden. Tevens profiteer je van een OGER kortingscode, die regelmatig voorbij komt in de nieuwsbrief. Het is dus eenvoudig om geld te besparen. Meld je vandaag nog gratis aan en word op de hoogte gehouden van de OGER sale 2020.

Gratis levering bij OGER

Naast dat je profijt hebt van de OGER sale, kun je ook meegenieten van de voordelige levering. Alles wat je bestelt, wordt immers gratis geleverd bij jou thuis. Zo ben je dus geen extra geld kwijt bij deze webshop. Bekijk de site van OGER en vind bijpassende kleding. Met een OGER kortingscode en gratis levering bespaar je vervolgens enorm wat geld.

Daarom, ga altijd even via Mijnkorting naar OGER om permanent extra korting te ontvangen op alle aankopen, ook als er geen OGER kortingscode geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 4,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 4,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar OGER

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.