Alle OHRA acties, cashbacks en kortingsacties

2 actuele kortingen of kortingscodes

Sluit goedkoop af bij OHRA, en daarbovenop ontvang je nog eens extra korting op je mijnkorting account.

OHRA acties

 • tot 3250 punten
  cashback

  Sluit nú een extra voordelige verzekering bij OHRA

  Bij OHRA

  Profiteer nu van de lage premies van OHRA! Bekijk hier alle producten van OHRA en krijg via mijnkorting ook nog eens extra OHRA punten cashback op je account als je een verzekering afsluit. Berekend nú je premie en pak je voordeel. Een kortingscode is niet nodig.

 • tot 3250 punten
  cashback

  Altijd extra korting op je Ohra verzekering

  Bij OHRA

  Als lid van MijnKorting krijg je extra korting bij je Ohra verzekering. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Ohra aanbieding.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van OHRA

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot 3250 punten
  cashback

  Ontvang maar liefst 3125 punten bij je Ohra Zorgverzekering

  Bij OHRA

 • tot 3250 punten
  cashback

  Sluit nú een extra voordelige verzekering bij OHRA

  Bij OHRA

  Profiteer nu van de lage premies van OHRA! Bekijk hier alle producten van OHRA en krijg via mijnkorting ook nog eens extra OHRA punten cashback op je account als je een verzekering afsluit. Berekend nú je premie en pak je voordeel. Een kortingscode is niet nodig.

 • tot 3250 punten
  cashback

  Altijd extra korting op je Ohra verzekering

  Bij OHRA

  Als lid van MijnKorting krijg je extra korting bij je Ohra verzekering. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Ohra aanbieding.

Alle OHRA acties, cashbacks en kortingsacties

Kortingen bij OHRA

Voordelig een verzekering afsluiten? Dat kan makkelijk bij de webshop OHRA. Bij deze webwinkel kun je allerlei soorten verzekeringen afsluiten met een lage premie. Er is genoeg om uit te kiezen wanneer je een contract af wilt sluiten bij OHRA. Daarnaast is de online webshop OHRA er ook voor sparen en beleggen. Zo zie je maar dat er van alles mogelijk is bij deze webshop. Met cashback van Mijnkorting.nl kun je ook nog eens geld terug verdienen op de contracten die je afsluit. Wil je meer weten over hoe cashback werkt? Of ben je benieuwd wat OHRA allemaal te bieden heeft? Dan is het aan te raden om hieronder verder te lezen. 

Lage premies bij OHRA

Een verzekering afsluiten, is voor de meeste mensen een hoop gedoe. Je moet allerlei zaken met elkaar vergelijken zoals de premiekosten en verzekeringsvoorwaarden. Gelukkig kost een verzekering afsluiten totaal geen moeite, indien je dit bij OHRA doet. Deze online webshop maakt het voor jou mogelijk om zo voordelig mogelijk een verzekering af te sluiten. Zo ontvang je goede zorg, zonder gedoe. De klant heeft te allen tijde een vrije zorgkeuze en lage premies. Het voordeel van de lage premies is dat je geld weet te besparen. Vind je hier ook nog een OHRA kortingscode bij, dan zit je al helemaal goed. In dat geval ontvang je namelijk dubbel zoveel voordeel. Dat komt doordat de kortingen van de kortingscode gelden bovenop de recente acties. Waar vind je de beste kortingscodes op het internet dan eigenlijk? Mijnkorting biedt verschillende kortingsacties aan, dus het is zeker de moeite waard om de webshop in de gaten te houden voor OHRA. Wil je daar meer over weten, dan is het aan te raden om hieronder verder te lezen.

Sparen en beleggen met OHRA

Wie dacht dat je bij de webshop OHRA alleen maar verzekeringen kon afsluiten, heeft het fout. Je kunt met OHRA namelijk ook goed sparen en beleggen, zodat je in de toekomst rendement hebt op je geld. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt sparen bij OHRA. Zo heb je een internet spaarrekening, deposito, pensioen spaarrekening en gouden handdruk spaarrekening. Wat beleggen betreft, kun je kiezen uit een beleggingsrekening en een pensioenrekening. Ben jij van plan om wat geld opzij te zetten voor laten, dan is dit je kans. Kijk zelf wat er allemaal mogelijk is op het gebied van sparen en beleggen bij OHRA. Het fijne is dat je via deze webshop enorm veel voordeel pakt. Nergens anders is sparen en beleggen zo voordelig als bij OHRA. Bespaar je geld en pak hoge kortingen mee.

Gratis je premie laten berekenen

Indien je een verzekering afsluit, zit je uiteraard vast aan een premie. Het is vervelend als je niet weet wat je precies kan verwachten. Daarom zorgt de online webshop OHRA ervoor dat je van tevoren al precies weet wat je aan premie zal gaan betalen. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal gegevens in te vullen. Zo geef je aan hoeveel personen er verzekerd moeten worden, of het kinderen of volwassenen zijn, je geboortedatum en de ingangsdatum. Voor iedere verzekering kun je de bijhorende premies uitrekenen. Het voordeel aan je premie berekenen bij OHRA, is dat alles helemaal gratis voor je geregeld wordt. Op die manier bespaar je geld. Ben je eenmaal tot een goed resultaat gekomen, dan is het handig om een kortingscode in te zetten. De kortingscodes van Mijnkorting helpen je om geld te besparen met hoge kortingen op de verzekering van OHRA.

Op de hoogte van kortingen

Je bent als online shopper uiteraard altijd op zoek naar de voordeligste manier van inkopen doen op het internet. Gelukkig word je hier bij OHRA goed mee geholpen. De webshop OHRA zorgt ervoor dat iedere klant op de hoogte is van alle nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen. Dit doet de webshop aan de hand van een nieuwsbrief. Hier kun je je gratis voor inschrijven. Het enige wat je hoeft te doen, is je mailadres opgeven. Daarna ontvang je iedere volgende digitale update. Lees je de nieuwsbrief goed door, dan blijf je op de hoogte van alle kortingen en acties. Soms vind je zelfs een OHRA kortingscode terwijl je de nieuwsbrief doorleest. In dat geval heb je al helemaal veel voordeel, want met een kortingscode ontvang je dubbel zoveel korting. Zet je de kortingscode in, dan wordt een verzekering afsluiten uiteraard steeds voordeliger. Meld je daarom vandaag nog gratis aan voor de nieuwsbrief van OHRA.

Cashback bij Mijnkorting

Weet je hoe je nog voordeliger een verzekering kunt afsluiten bij OHRA? Dit doe je heel simpel met cashback van Mijnkorting. Cashback houdt in dat je geld terugkrijgt bij het plaatsen van een bestelling of het afsluiten van een verzekering in dit geval. De webwinkel Mijnkorting biedt voor wel 1900 verschillende webshops cashback, kortingscodes en acties aan. Indien je in aanmerking wilt komen voor cashback bij OHRA, is het nodig om een account bij Mijnkorting aan te maken. Dit gebeurt eenvoudig en veilig. Dat komt doordat Mijnkorting al jouw gegevens op een betrouwbare server opslaat. Tevens is het aanmaken van een account geheel gratis, zo bespaar je dus flink wat geld. Heb je eenmaal een account, dan kun je op zoek gaan naar de cashback voor OHRA. Sluit je een verzekering af, dan spaar je een bepaald percentage op in je online spaarpotje. Als je na een tijdje alle cashbacks hebt opgespaard, kun je ervoor kiezen om je spaargeld over te maken naar je echte spaarrekening. Het fijne is dat je als nieuw lid een welkomstpremie van 7,50 krijgt. Zo zie je maar dat er extra veel voordeel vast zit aan Mijnkorting.

Alles kort samengevat, je verzekering afsluiten bij OHRA is zeker een goed plan. Regel je verzekeringen, sparen en beleggen via deze online webshop. In dat geval weet je zeker dat alles goed geregeld wordt. Naast dat er veel verschillende contract opties zijn, kun je ook op diverse manieren geld besparen. De beste manier is dan toch echt verdienen met cashbacks en kortingscodes. Via Mijnkorting.nl kun je kijken wat voor cashbacks en kortingscodes je kunt ontvangen bij het afsluiten van een contract bij OHRA. Wees er snel bij en profiteer van alle kortingskansen die Mijnkorting je te bieden heeft.  

 

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:
- Zorgverzekering: 3125 punten cashback
- Huisdierverzekering: 1000 punten cashback
- Doorlopende Reisverzekering: 1350 punten cashback
- Aansprakelijkheidsverzekering: 600 punten cashback
- Inboedelverzekering:3000 punten cashback
- Opstalverzekering: 3000 punten cashback
- Motorverzekering: 750 punten cashback
- Rechtsbijstandverzekering: 2100 punten cashback
- Caravanverzekering: 1000 punten cashback

Bijzonderheden

1 punt = € 0,01 (dus 100 punten is 1 Euro). Je kunt op je account zien hoeveel je punten in Euro's waard zijn. Op tijdelijke reisverzekeringen worden geen punten toegekend. Er wordt geen korting gegeven op autoverzekeringen van OHRA.

Naar OHRA

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.