One.com kortingen, cashbacks en aanbiedingen

10 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Hier vind je alle One.com aanbiedingen geldig in september 2019, en ontvang daarnaast altijd extra cashback op je mijnkorting account.

One.com acties

 • € 7,50
  extra korting

  Altijd extra korting bij One.com

  Bij One.com

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij One.com. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een One.com kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • € 7,50
  extra korting

  Start een website vanaf slechts €2,40 bij One.com

  Bij One.com

  Het hoeft helemaal niet duur te zijn om je eigen website te starten, want bij One.com begin je al vanaf €2,40 per maand.

 • € 7,50
  extra korting

  Voeg een SiteLock toe voor slechts €1,92 bij One.com

  Bij One.com

  Bescherm jouw website tegen hackers en vroeg een Sitelock toe. Bij One.com kan je dit al bestellen voor slechts €1,92 per maand.

 • € 7,50
  extra korting

  Creëer dynamische websites via 1-click installatie met 50% korting bij One.com

  Bij One.com

  Maak nu dynamische websites via 1-click installatie met 50% korting bij One.com.

 • € 7,50
  extra korting

  Bijna 20% korting op WordPress webshop bij One.com

  Bij One.com

  Maak je eigen Wordpress webshop bij One.com en profiteer van bijna 20% korting.

  Voorwaarden

  Alle prijzen zijn inclusief BTW.
  Niet goed, geld terug garantie, zie Voor u koopt.
  Oprichtkosten €14,52.
  Aanbiedingen zijn alleen geldig wanneer u een nieuw hostingpakket afsluit en kunnen niet gebruikt worden in combinatie met andere aanbiedingen. Na de initiële aankooptermijn zullen producten met korting vernieuwd worden conform de prijs die op dat moment geldig is. Het abonnement kan opgezegd worden conform de Algemene voorwaarden van One.com. Alleen geldig voor bedrijven en particulieren in Nederland.

 • € 7,50
  extra korting

  50% korting op WordPress Plus bij One.com

  Bij One.com

  Bij One.com krijg je nu 50% korting op het Wordpress Plus pakket.

  Voorwaarden

  Speciale aanbiedingen gelden alleen voor de eerste abonnementsperiode. Na de eerste abonnementsperiode worden dan de geldende standaardprijzen gerekend.

 • € 7,50
  extra korting

  Begin je eigen webwinkel voor maar €12,36 per maand bij One.com

  Bij One.com

  Altijd al prachtige producten willen verkopen via je eigen website? Dat kan bij One.com voor maar €12,36 per maand. Je krijgt een complete webwinkel, een SSL certificaat, gratis afbeeldingen, en nog veel meer. Voor deze deal heb je geen kortingscode nodig. Bekijk het nu op One.com.

 • € 7,50
  extra korting

  30 Dagen gratis Office 365 Plus bij One.com

  Bij One.com

  Probeer Office 365 Plus nu 30 dagen helemaal gratis uit. Op deze manier ontdek je of het wat voor jou is en bespaar je ook nog eens geld. Een One.com kortingscode is hiervoor niet nodig.

 • € 7,50
  extra korting

  50% korting op Website Builder Premium bij One.com

  Bij One.com

  Neem nu de Website builder premium van One.com om een professionele website te maken die op elk apparaat werkt. Je profiteert van 50% korting, zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • € 7,50
  extra korting

  Office pakket voor minder dan €11,- bij One.com

  Bij One.com

  Bij One.com scoor je al een goed office pakket voor slechts €10,97 per maand. Zo kan je de nieuwste Office applicaties installeren op tot 5 apparaten en profiteer je dus optimaal. Een kortingscode is niet nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van One.com

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 7,50
  extra korting

  One.com staat 24/7 voor jou klaar!

  Bij One.com

  Ben je een site aan het ontwerpen, maar heb je een vraag? Kom je er niet uit? Geen probleem! One.com heeft op elk moment een medewerker klaar staan die jou verder kan helpen. Het enige dat je hoeft te doen is met een medewerker chatten via One.com. Je hoeft hiervoor zelfs geen kortingscode te gebruiken.

 • € 7,50
  extra korting

  Betaal tijdelijk maar €1,99 voor een nieuwe website bij One.com

  Bij One.com

  Begin nu een nieuwe site of blog voor een kleine prijs en dankzij One.com is het starten van een nieuwe site een fluitje van een cent. Geen kortingscode is nodig voor deze tijdelijke aanbieding.

 • € 7,50
  extra korting

  Creëer je eigen professionele mailadres voor €1,99 per maand bij One.com

  Bij One.com

  Bij One.com kun je je eigen professionele emailadres maken op je eigen domein én je krijgt spam en virus bescherming. Alles wat je nodig hebt voor maar €1,99 per maand, zonder dat je daarvoor een kortingscode nodig hebt.

 • € 7,50
  extra korting

  50% korting op Professional Plus bij One.com

  Bij One.com

  Bestel een nieuw hostingpakket bij One.com en kies voor Professional Plus, want dan profiteer je van wel 50% korting. Ga nu naar One.com en regel het vandaag nog.

  Voorwaarden

  Aanbiedingen zijn alleen geldig wanneer u een nieuw hostingpakket afsluit en kunnen niet gebruikt worden in combinatie met andere aanbiedingen. Na de initiële aankooptermijn zullen producten met korting vernieuwd worden conform de prijs die op dat moment geldig is. Het abonnement kan opgezegd worden conform de Algemene Voorwaarden van One.com. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Niet goed, geld terug garantie, zie Voor u koopt.

One.com kortingen, cashbacks en aanbiedingen

Cashback en korting bij One.com

Ben jij op zoek naar kortingen, cashbacks en kortingsacties van One.com, geldig in september 2019? Dan zit je goed, want wij checken dagelijks de webwinkel van One.com. Zodra we een actie tegenkomen dan laten we je die meteen weten op deze pagina. En daarbovenop krijg je via MijnKorting.nl altijd extra cashback op je contract bij One.com. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van One.com, dus lees gerust verder.

One.com is een leverancier van webhostingdiensten. One.com levert domeinnamen en verkoopt hostingdiensten.

Daarom, ga vanaf nu altijd via MijnKorting.nl naar One.com voor permanente cashback op iedere contract, ook als er geen actie of kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: € 7,50 cashback
zonder kortingscode: € 7,50 cashback

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar One.com

 terug naar alle winkels