Alle Onefit acties en kortingscodes

1 actuele korting of kortingscode

Shop met korting met deze Onefit bonnen en aanbiedingen geldig in januari 2019, plus altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.


Onefit acties

  • € 2,50
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Onefit

    Bij Onefit

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Onefit. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Onefit kortingscode.

Alle Onefit acties en kortingscodes

Korting bij Onefit

Ben jij ook zoekende naar kortingscodes, acties en aanbiedingen van Onefit, die bruikbaar zijn in januari 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij weten alles van korting bij Onefit. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Bovendien krijg je via MijnKortingte allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Onefit. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Onefit, dus lees gerust verder.

Bij OneFit kun je lekker sporten! OneFit is opgericht in 2013, om het sporten gemakkelijker te maken. Bij OneFit willen ze het cliché tegengaan, sporten moet niet, het is leuk en je hoeft nergens aan vast te zitten. Weg dus met dat jaarcontract en grote fitnessfabrieken. OneFit is het grootste health- en fitnessnetwerk van Nederland, je kunt hier sporten met je vrienden, lessen volgen en lekker een keer de sauna in duiken. Je kunt zelf alles online regelen en je kunt iedere dag een andere workout kiezen, als je iedere dag wilt sporten. Zoek snel je kortingscode, want na meer informatie wil je hier zeker sporten.

 

OneFit kent nauwelijks opzeggers, dit komt omdat er veel voor je wordt aangeboden. Wil je iets nieuws? OneFit heeft het voor je. Het aanbod wordt vaak vernieuwd en aangepast om jou als sporter tevreden te houden. OneFit wil dat jij een klant voor het leven wordt, en daar doen ze veel aan.

 

Allereerst heeft OneFit een hele goede klantenservice. Je kunt hier altijd terecht met al je vragen en opmerkingen, OneFit doet er alles aan om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken, zodat je een life time klant wordt. Je kunt tijdens werktijden bellen en anders kun je mailen naar OneFit. Wees niet bang om je vraag te stellen, de medewerkers van OneFit helpen je graag.

 

Daarnaast is de prijs natuurlijk een belangrijke reden om bij OneFit te sporten. OneFit is scherp geprijsd, je betaald dus nooit te veel. Ook kun je zelf je abonnement stopzetten en pauzeren wanneer jij dat wilt, dat is beter geregeld dan bij andere fitnessscholen. Je kunt zelfs samen met vrienden sporten. Door vrienden bij OneFit aan te laten sluiten krijg je korting. Je krijgt een kortingscode, een vriendencode, die je kunt gebruiken om tijdelijk goedkoper te sporten. Je kunt via de app naar het menu met connecties gaan en daar kun je al je vrienden zien, je kunt hun rooster zien en zo samen inplannen om te gaan sporten. Je kunt je vrienden zelfs uitnodigen voor groepslessen. Als jij een leuke les gevonden hebt waar zij nog niets over weten kun je bij reserveringen kijken en klikken op invite friends, super leuk toch!

 

Wil je op andere manieren ook korting krijgen, naast de vriendenkorting? Dat kan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief staan goede kortingscodes, en regelmatig krijg je nieuwe kortingscodes. Ook vind je hier informatie over nieuwe acties en andere nieuwigheden. Je hoeft alleen je naam en je e-mailadres in te vullen en je bent aangemeld voor de nieuwsbrief. Bereid je voor voor elke week nieuwe e-mails met hierin fantastische kortingscodes en leuke acties!

 

Je kunt ook korting krijgen door OneFit te volgen op social media. OneFit is actief op Twitter, Facebook, Instagram en Google+. Je kunt hier zoeken naar kortingscodes en zien wat andere klanten vinden. Ook kun je zien wat andere klanten leuk vinden en welke lessen populair zijn, zo kun jij je laten inspireren en zelf ook eens iets nieuws uitproberen. Maar het fijnst is natuurlijk dat je dit allemaal via je smartphone kunt doen wanneer je wilt en waar je maar wilt. Als je zit te wachten in de trein of pauze hebt tijdens je werk kun je via je smartphone social media openen en op jacht gaan naar goede kortingscodes, wat een feest.

 

Maar hoe werkt OneFit nu eigenlijk? Allemaal leuk en aardig als je een goede kortingscode hebt, maar het is wel handig als je ook weet wat OneFit precies is. OneFit is dus een fitnessschool, maar dan zonder het enorme idee van een of andere fabriek. Je regelt bij OneFit alles online, van je aanmelding tot het reserveren van je lessen. Je kunt je eigen schema zien via de app en vooruitplannen, ook stopzetten en pauzeren kun je doen via je onlineaccount. Je kunt dit alles doen via de app of via de website. Je kunt met je OneFit abonnement sporten bij alle aangesloten organisaties, kijk nu begint duidelijk te worden waar je je kortingscode aan uit gaat geven. Om bij OneFit mee te doen aan groepslessen moet je reserveren. Je kunt zoveel sporten als je zelf wilt, met een maximum van 2 verschillende workouts per dag en je kunt 4 keer sporten per maand per locatie. Een OneFit abonnement is steeds voor 30 dagen, er is geen minimumperiode of contract aan de orde, je kunt dus altijd je abonnement stopzetten, doe dit wel 10 dagen voor je nieuwe periode begint. Heb je al zin om je kortingscode uit te geven?

 

Na je te hebben aangemeld bij OneFit en nadat je hebt betaald kun je meteen al gaan sporten! De kosten voor OneFit unlimited zijn 59 euro per 30 dagen. In Rotterdam, Den Haag en Utrecht betaal je slechts 49 euro per 30 dagen. Er zijn geen inschrijfkosten en alle lessen die in jouw stad gegeven worden zijn inbegrepen in je abonnement, je hoeft dus nooit ergens een toeslag te betalen.

 

Het aanbod van OneFit is heel divers. Je kunt zelf sporten en lessen volgen. Deze lessen verschillen van zwemmen, yoga, pilates, bootcamp, dans, crossfit en nog veel meer. Zo train je met plezier, afwisseling en resultaat!

 

Betalen bij OneFit doe je via je creditcard of via iDeal. Na de eerste betaling te hebben gedaan heb je OneFit toestemming gegeven om elke 30 dagen het bedrag zelf van jouw rekening af te schrijven.

 

Heb je al zin om je kortingscode hier uit te geven? Neem dan een kijkje op de site. Als je de site opent zie je meteen dat OneFit een sportieve organisatie is die het beste met jou voor heeft. Sporten waar je wilt en wanneer je wilt met een groot aanbod, dat is belangrijk. Je kunt op de homepage boven aan de pagina kiezen uit verschillende categorieën, zo kun je de FAQ doornemen, lessen en locaties zien en je kunt je hier inschrijven door op probeer nu te klikken. Verder kun je op de homepage de steden zien en je kunt aanklikken wat je graag wilt doen. Klik je op dans, dan zie je alle plaatsen in Nederland waar dit aangeboden wordt. Verder naar beneden legt OneFit je uit waarom je voor OneFit moet kiezen en niet voor een ander, daaronder wordt uitgelegd hoe de app werkt, dat is altijd fijn. Heb je verder nog vragen over de app? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Ook kun je op de homepage zien wat andere OneFitters vinden van OneFit, dat is altijd leuk om te lezen. Ook kun je de prijzen hier vinden en helemaal onder aan de pagina vind je andere praktische informatie.

Daarom, ga nu via deze website naar Onefit voor altijd korting op al je bestellingen, ook als er geen kortingscode of aanbieding geldig is.

Kortingen

met kortingscode: € 2,50 (extra) korting
zonder kortingscode: € 2,50 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Onefit

 terug naar alle winkels