OSR kortingscodes, kortingsacties en acties

1 actuele korting of kortingscode

Alle coupons en aanbiedingen van OSR geldig in september2022, en bovendien ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.

OSR acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij OSR

  Bij OSR

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij OSR. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een OSR kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van OSR

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  Zomersale bij OSR: hoge korting op juridische opleidingen

  Bij OSR

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij OSR

  Bij OSR

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij OSR. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een OSR kortingscode.

OSR kortingscodes, kortingsacties en acties

Kortingen bij OSR

Streef jij ernaar om altijd door te leren en je te blijven ontwikkelen op professioneel gebied? En ben je actief in de juridische wereld? Zo ja, dan kan de webshop OSR veel voor jou betekenen. OSR is namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van juridische opleidingen voor iedere juridische professional binnen de advocatuur, het bedrijfsleven of de overheid. Op de webshop van OSR vind je een ruim aanbod van cursussen waaruit je kunt kiezen. Indien je meer over het cursusaanbod te weten wilt komen, is het aan te raden om de site te bezoeken. Daar is een speciaal overzicht waarin het totale aanbod wordt toegelicht. Een cursus volgen brengt natuurlijk enige kosten met zich mee. Gelukkig zorgt OSR ervoor dat je te maken hebt met scherpe prijzen. In onderstaande tekst zal je meer lezen over kortingen en goede deals. Zo kun jij voortaan blijven doorleren, zonder daar te veel voor hoeven te betalen. Lees snel verder en kom achter de speciale kortingsvoordelen.

Aanbiedingen voor de oplettende online shopper

Cursussen volgen is natuurlijk hartstikke leuk, maar er hangt tevens een prijskaartje aan. Zoals je nu al weet heeft OSR een breed aanbod. Zo biedt de webshop bijvoorbeeld cursussen aan met betrekking tot algemene praktijk, beroepsvaardigheden, beschermbewind, personenschade, schuldhulpverlening en nog veel meer. Indien je geïnteresseerd bent in het aanbod, is het aan te raden om door te klikken naar de site. Er is namelijk enorm veel om over te leren bij OSR. Maak jij je zorgen over de kosten? Dat is niet nodig, want de online webshop streeft ernaar om iedereen voor een eerlijke prijs een cursus aan te bieden. Voordelig een juridische training volgen bij OSR is te allen tijde mogelijk. Naast dat de site scherpe prijzen hanteert, profiteer je van verschillende aanbiedingen. Er is helaas geen overzicht van de aanbiedingen bij elkaar, maar dat mag de pret niet bedrukken. OSR biedt haar klanten namelijk weldegelijk deals en kortingen aan, alleen moet je er even actief op zoek naar gaan. Het enige wat je hoeft te doen om achter de kortingen te komen, is de site van OSR rustig doornemen. Klik op de cursus die jou interesseert en vervolgens kom je erachter of er momenteel een aanbieding is waarvan je kunt profiteren. Het is aan te raden om de webshop van OSR regelmatig te bezoeken. De reden hiervoor is dat je op die manier precies weet of er kortingen zijn voor de cursussen die jij graag zou willen volgen. Weet je een kortingscode te bemachtigen, dan zit je al helemaal goed

Kortingscodes leveren je een voordelige cursus

Heb je al eens gehoord over kortingscodes en wat voor voordelen ze met zich meebrengen? Zo ja, dan weet je natuurlijk al precies hoe je aan de hoogste kortingen komt. Zo nee, lees dan rustig verder. In deze tekst zal er namelijk uitvoerig worden gepraat over kortingscodes en de pluspunten ervan. Een kortingscode, ofwel actie- of promotiecode, is een unieke code die je kortingen oplevert tijdens het online shoppen. Het grote voordeel is dat je te maken hebt met dubbel zoveel voordeel. Dat wordt mogelijk gemaakt doordat de kortingscode vaak geldig is bovenop al bestaande aanbiedingen en deals. Op die manier weet je tijdens het online shoppen regelmatig meerdere kortingen te pakken. Alleen hoe kom je precies aan de beste korting? Het is heel simpel, want je kunt gebruik maken van alle voordelen die Mijnkorting je te bieden heeft. Mijnkorting is een website die al lange tijd gespecialiseerd is in het aanbieden van kortingscodes en andere acties. De webshop biedt kortingscodes aan voor wel meer dan 1900 verschillende webwinkels, waart OSR er een van is. Indien je een interessante actie of kortingscode hebt gespot en je wilt deze gebruiken, is het noodzakelijk om een account bij Mijnkorting aan te maken. Alleen met een account kun je namelijk voor hoge kortingen sparen. Gelukkig is lid worden van Mijnkorting erg simpel en geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen, is een aantal gegevens invullen. De rest wordt automatisch voor je geregeld. Al jouw gegevens zullen op een veilige server worden opgeslagen. Ben je eenmaal lid van Mijnkorting, dan kun je profiteren van alle kortingscodes die je online op de site weet te vinden. Een extra voordeel voor nieuwe leden, is dat je te maken hebt met een welkomstpremie. Als bedankje voor het lid worden, geeft Mijnkorting nieuwe leden een welkomstpremie van 7,50 euro. Dit bedrag mag je helemaal zelf houden. Waar wacht je nog op? Kijk snel op de site van OSR en zet een unieke kortingscode van Mijnkorting in.

Nieuwsbrief acties in je mailbox

De online webshop OSR zorgt ervoor dat je te allen tijde op de hoogte bent van het huidige en nieuwe aanbod. Daarnaast geeft OSR je de mogelijkheid om achter de beste acties en kortingen te komen. Dit doet de webwinkel doormiddel van het aanbieden van een nieuwsbrief. Jij kunt je uiteraard inschrijven voor de OSR nieuwsbrief. Het enige wat je hoeft te doen, is wat gegevens invullen en aanklikken wat voor soorten nieuwsbrief je wenst te ontvangen. Nadat je dit gedaan hebt, wordt alles verder voor je geregeld door OSR. Overigens is het ontvangen van de OSR nieuwsbrief geheel gratis. Heb je hem in de mailbox ontvangen, dan kun je direct op zoek gaan naar de beste kortingen en acties die passen bij jouw gewenste cursus. Misschien weet je online ook nog een kortingscode te vinden. In dat geval ben je zeker van een voordelige cursus bij OSR. Wacht niet langer af en schrijf je vandaag nog gratis in voor de nieuwsbrief om vervolgens hoge kortingen te kunnen pakken.

Waar wacht je nog op? De online webshop OSR maakt het voor je mogelijk om jezelf professioneel op juridisch gebied te ontwikkelen. Altijd blijven leren, is natuurlijk fantastisch. Indien je geld wilt besparen op jouw cursussen, is het aan te raden om op de site van OSR naar aanbiedingen te zoeken en gebruik te maken van nieuwsbrief acties. Daarnaast is het goed om via Mijnkorting te zoeken naar een speciale kortingscode. Hiermee ontvang je vaak namelijk dubbele korting op jouw geboekte cursussen bij OSR. Check de site van Mijnkorting voor de beste kortingsacties en klik vervolgens door naar de webshop van OSR om de beste cursussen te volgen. 

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar OSR

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.