OSR kortingscodes, kortingsacties en acties

1 actuele korting of kortingscode

Alle coupons en aanbiedingen van OSR geldig in december 2019, en bovendien ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.

OSR acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij OSR

  Bij OSR

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij OSR. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een OSR kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van OSR

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  Zomersale bij OSR: hoge korting op juridische opleidingen

  Bij OSR

OSR kortingscodes, kortingsacties en acties

Korting bij OSR

Ben je ook op zoek naar kortingscodes, kortingsacties en kortingen van OSR, die bruikbaar zijn in december 2019? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want via MijnKorting.nl krijg je altijd extra korting bij al je aankopen bij OSR. Bovendien checken wij dagelijks de website van OSR. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over OSR, dus lees gerust verder.

OSR Juridische Opleidingen is dé partner in leren en ontwikkelen voor elke juridisch professional. Al bijna 40 jaar zijn wij marktleider in juridische opleidingen. Wij geloven dat ambitieuze professionals zich voortdurend blijven ontwikkelen. In elke fase van je loopbaan zoek je nieuwe kennis en vaardigheden, zodat je je beroep altijd met trots uitoefent. Daarom beantwoordt OSR als sinds 1981 alle leer- en ontwikkelvragen van juridisch professionals en hun werkgevers. Met inspirerende opleidingen en altijd in verbinding met vakgenoten en topdocenten. Zo dragen wij als juridisch opleider bij aan jouw succes als advocaat, jurist of juridisch medewerker.

Daarom, ga even via mijnkorting naar OSR om korting te ontvangen op al jouw bestedingen, ook als er geen kortingscode of aanbieding voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar OSR

 terug naar alle winkels