Oxxio cashbacks, aanbiedingen en kortingsacties

4 actuele kortingen of kortingscodes

Alle actuele juli 2019 kortingen van Oxxio, en bovendien ontvang je altijd extra cashback via MijnKorting.

Oxxio acties

 • tot € 23,50
  extra korting

  Profiteer van €155,- cashback bij Oxxio

  Bij Oxxio

  Bij Oxxio krijg je maar liefst €155,- cashback op groene stroom & gas. Kies je via MijnKorting voor Oxxio, dan ontvang je ook nog eens korting op je account. Een kortingscode van Oxxio is hier niet voor nodig.

  Voorwaarden

  Let op: De cashback komt rechtstreeks van Oxxio zelf (dus niet via MijnKorting.nl)

 • tot € 23,50
  extra korting

  Download de gratis Oxxio App en bespaar op je vaste energielasten

  Bij Oxxio

  De Slimme energie-app van Oxxio zit vol met innovatieve tools. Zo hebt je inzicht in je verbruik, regel je eenvoudig al je energiezaken en krijg je de snelste service. Bespaar op je vaste lasten en download nú de gratis Oxxio App. En als je echt wilt besparen: verleng dan je Oxxio contract en ontvang de korting (cashback) op je mijnkorting account.

 • tot € 23,50
  extra korting

  Scherpe prijs voor groene stroom en gas bij Oxxio

  Bij Oxxio

  Sluit een energiecontract af bij Oxxio en profiteer van de vaste lage tarieven. Meld je aan en Oxxio regelt je overstap. Uiteraard ontvang je via mijnkorting ook nog eens extra Oxxio korting op je account zowel met als zonder kortingscode.

 • tot € 23,50
  extra korting

  GRATIS een Ticketmaster e-Gift Card t.w.v. € 150 cadeau bij Oxxio

  Bij Oxxio

  Naast een super scherpe prijs krijg je bij Oxxio nu bij 1 jaar groene stroom en gas een Ticketmaster e-Gift Card t.w.v. € 150 cadeau. Dat is nog eens een feestje waard! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Oxxio

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 23,50
  extra korting

  Extra cashback voor Koningsdag bij Oxxio

  Bij Oxxio

  Omdat het koningsdag is profiteer je bij Oxxio van extra cashback. Een kortingscode is niet noodzakelijk.

 • tot € 23,50
  extra korting

  Oxxio geeft nu €180,- cashback bij een vast contract

  Bij Oxxio

  Bij Oxxio krijg je nu maar liefst €180,- bij een vast contract voor stroom & gas. Pak je voordeel vandaag nog! Sluit via MijnKorting een contract bij Oxxio en krijg ook nog eens Oxxio korting op je account. Hiervoor heb je geen kortingscode nodig.

  Let op: De cashback komt rechtstreeks van Oxxio zelf (dus niet via MijnKorting.nl).

 • tot € 23,50
  extra korting

  Nu €190,- cashback op groene stroom & gas bij Oxxio

  Bij Oxxio

  Bij Oxxio krijg je tenminste €190,- cashback bij groene stroom & gas. Dat is nog eens een leuke besparing. Je hebt geen kortingscode van Oxxio nodig voor deze actie.

  Voorwaarden

  Let op: De cashback komt rechtstreeks van Oxxio zelf (dus niet via MijnKorting.nl).

 • tot € 23,50
  extra korting

  Vandaag €20,- cashback op groene stroom en gas bij Oxxio

  Bij Oxxio

  Bij Oxxio profiteer je vandaag van een fantastische Blue Monday Special. Je krijgt de hele dag namelijk €20,- cashback bij groene stroom en gas. Hiervoor heb je geen kortingscode van Oxxio nodig.

  Voorwaarden

  Let op: De cashback komt rechtstreeks van Oxxio zelf, dus niet via MijnKorting.nl

 • tot € 23,50
  extra korting

  €20,- cashbask met de Eindejaarsknaller van Oxxio

  Bij Oxxio

  Oxxio knalt dit jaar uit, want met de Eindejaarsknaller ontvang je €20,- extra cashback bij een 1- of 3-jarig contract voor groene stroom en gas. Een kortingscode van Oxxio is niet vereist.

  Voorwaarden

  Let op: De cashback komt rechtstreeks van Oxxio zelf (dus niet via MijnKorting.nl)

 • tot € 23,50
  extra korting

  Nu € 225 cashback bij een vast contract bij Oxxio

  Bij Oxxio

  Oxxio heeft nu de minimale cashback van €150 naar €225 verhoogt! Waar wacht je nog op? Sluit snel een energiecontract af bij Oxxio. Profiteer vandaag nog van deze hoge korting op je energierekening! Een kortingscode is niet nodig.

  Let op: De cashback komt rechtstreeks van Oxxio zelf (dus niet via MijnKorting.nl).

 • tot € 23,50
  extra korting

  Nu bij Oxxio: Ticketmaster e-Gift Card t.w.v. € 250 cadeau bij 3 jaar groene stroom en gas

  Bij Oxxio

  Bij Oxxio krijg je naast een superscherpe prijs bij 3 jaar groene stroom en gas nu ook een Ticketmaster e-Gift Card t.w.v. € 250 cadeau. Deze E-gift card ontvang je al 2 weken na startdatum levering. Hoe leuk is dat! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  Geldig bij 3 jaar stroom en gas
  Geld niet bij enkel stroom en ook niet bij gasverbruik onder 250m3

 • tot € 23,50
  extra korting

  Cyber weekend bij Oxxio: extra cashback bij groene stroom en gas

  Bij Oxxio

  Oxxio geeft tijdens het Cyber weekend en schepje bovenop met € 10,- extra cashback bij groene stroom en gas! Dit betekend dat je dit weekend € 235 cashback krijgt bij een vast contract bij Oxxio! Pak je voordeel!

 • tot € 23,50
  extra korting

  Gratis Ticketmaster e-Gift Card t.w.v. € 150 cadeau bij Oxxio

  Bij Oxxio

  Krijg nu bij Oxxio een gratis Ticketmaster e-Gift Card t.w.v. € 150 cadeau bij afsluiting van 1 jaar groene stroom en gas. Voor deze actie heb je geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  - 1 jaar stroom en gas
  - Niet bij enkel stroom
  - Niet bij gasverbruik onder 250m3

 • tot € 23,50
  extra korting

  Oxxio Superdeal: Nu met eenmalig cashback op je jaarnota

  Bij Oxxio

  Berekend nú je voordeel! Oxxio bied je bij 1 jaar of 3 jaar energiecontract energie voor een lage prijs, nú met eenmalig cashback op je jaarnota. 100% groene stroom en met Easy app-service. Daarnaast ontvang je uiteraard de extra Oxxio korting via MijnKorting.nl. Voor deze actie is geen kortingscode nodig.

  Let op: De cashback komt rechtstreeks van Oxxio zelf (dus niet via MijnKorting.nl).


Korting tips

Oxxio, een vooruitstrevende, vernieuwende energieleverancier

Oxxio is een vooruitstrevende, vernieuwende energieleverancier. Oxxio vindt dat je energie regelen veel gemakkelijker en slimmer moet kunnen dan bij andere providers. Ook moet het voordeliger en eenvoudiger kunnen. Hoe doet Oxxio dit? Op heel veel verschillende manieren! Het is zeker de moeite waard om een kortingscode te zoeken voor Oxxio, zo is je gas en stroom nog voordeliger. Oxxio maakt het regelen van je energie gemakkelijker door mede de Oxxio app te gebruiken. Deze is in 2010 ontwikkeld en wordt elk jaar beter. De ambitie van Oxxio is om de eerste app-only leverancier te zijn in Nederland.

Goed zelf je energie kunnen regelen

Er zijn veel voordelen van Oxxio, één hiervan is dus het goed kunnen regelen van je energie, maar er zijn natuurlijk meer voordelen. Zo heb je altijd up-to-date energie. Wat houdt dit in? Je kunt al je energiezaken regelen met de Oxxio app. Zo kun je ook chatten met medewerkers over al je vragen en andere zaken en geef je wijzigingen door via deze app. Maar de app kan nog meer, je kunt ook je verbruik en kosten zien. Zo heb je dus elke dag up-to-date energie en ben je op de hoogte.

Oxxio is praktisch en persoonlijk

Ook is Oxxio praktisch en persoonlijk. Er is een klein team van professionals, die zichzelf Oxxianen noemen, zo is het nog leuk om een contract te hebben bij Oxxio ook. Heb je niet nu al zin om je kortingscode te gebruiken? Het team Oxxianen bestaat uit nog geen 4o mensen, hierdoor heb je een persoonlijke touch. Deze Oxxianen kunnen de zaken efficiënt regelen voor jou. Ook maakt het kunnen chatten Oxxio een stuk persoonlijker.

Nog een voordeel van Oxxio is dat het altijd helder is waar je aan toe bent. Oxxio houdt van duidelijkheid, dat is voor jou als klant heel fijn. Oxxio is heel duidelijk over welk product je krijgt als je een contract bij ze afsluit. Je krijgt altijd 100% Europese windstroom en gas. En dit tegen een vlijmscherp tarief zonder addertjes onder het gras! Hoe kan het dat Oxxio zo een scherp tarief kan bieden? Dit komt omdat je de meeste zaken regelt via de app. Hierdoor kan het team klein blijven en is Oxxio hier niet veel kosten aan kwijt. Zo blijft de energie zo goedkoop mogelijk voor jou. Het wordt natuurlijk nog goedkoper als je ook je kortingscode gebruikt.

Praktische zaken

Nu kan het zijn dat je vragen hebt over praktische zaken zoals: kan ik mijn termijnbedrag aanpassen? Hieronder staan een paar veelvoorkomende vragen met daarop de antwoorden. • Kan ik mijn termijnbedrag aanpassen? Ja, dat kan! Als je verwacht meer of minder energie te gebruiken dan het aantal kilowattuur en/of kubieke meter waart je termijnbedrag op gebaseerd is, dan kun je dit aanpassen. Dit doe je met je Oxxio account via de Oxxio app. Let wel op, het kan zijn dat dit niet meteen veranderd en dat er nog één periode van het oude termijnbedrag in rekening wordt gebracht. • Wanneer komt mijn jaarnota? Je kunt in je contractinformatie zien wanneer jij jouw jaarnota krijgt. Je ontvangt je jaarnota altijd per e-mail en je kunt je oude jaarnota’s vinden in de Oxxio app en op internet op de Oxxio site. • Wanneer moet ik mijn meterstanden wel en niet doorgeven? Je moet je meterstanden zelf doorgeven als je een traditionele meter hebt. Oxxio geeft dan aan je door wanneer ze willen dat je het doorgeeft. Als je een slimme meter hebt kun je toestemming geven om Oxxio zelf je meterstanden te laten bekijken en dan hoef je ze niet meer door te geven. • Krijg ik na mijn verhuizing een nieuw termijnbedrag? Ja, ongeveer 4 weken nadat je bent verhuisd wordt er een nieuw termijnbedrag berekend. Dit wordt gedaan aan de hand van het jaarverbruik in de voorgaande jaren van je nieuwe woning. Er wordt gekeken naar de vorige drie jaar. • Wanneer ontvang ik mijn eindnota? Nadat de energielevering op je oude huis is beëindigd. Deze wordt vervolgens binnen 8 weken via de e-mail naar je opgestuurd en deze kun je ook vinden in de Oxxio app en op de Oxxio site. Het kan zo zijn dat je je eindnota niet binnen deze 8 weken ontvangt, dan zijn de eindstanden anders dan Oxxio verwachtte. Er wordt nu een nieuwe kwaliteitscontrole gedaan.

Nu je deze informatie hebt kun je je kortingscode invullen en een contract op gaan stellen! Maar hoe doe je dit? • Meld je aan bij Oxxio, je ontvangt meteen een bevestiging per e-mail. • Hierna kun je je Oxxio account maken. • Twee dagen nadat je je aangemeld hebt kun je per e-mail de leveringsovereenkomst zien, hier staan ook je termijnbedrag en de datum waarop de energielevering start in. • Oxxio regelt het opzeggen met je oude leverancier. Dit is natuurlijk gemakkelijk voor jou en een goede service van Oxxio. • Een dag voor het begin van de energielevering moet je de meterstanden doorgeven aan Oxxio.

Het duurt maximaal 3 maanden voordat je energie van Oxxio krijgt, let hier op.

Pijlsnelle service

Oxxio doet er alles aan om het voor jou, de klant, beter en fijner te maken. Dit doen ze niet alleen door kortingscodes te geven, maar ook door een pijlsnelle service te hebben. Deze hebben ze niet alleen op de app, maar ook op de site. Als je de site opent en je hebt wat vragen dan kun je rechtsonder in beeld op het gele balkje klikken met ‘Vragen? Even bellen of chatten!’. Als je hier op klikt, kun je zoals het balkje zegt, even bellen of chatten. Het voordeel hiervan is dat je niet lang hoeft te wachten op een antwoord via de e-mail en het is een stuk persoonlijker en gemakkelijker. Maar zoals ik al zei wordt de goede service ook geleverd via de app. Hieronder staan een paar voordelen van de app op een rijtje: • Check of je goed uitkomt met je jaarnota met de voorschotcheck • Je kunt chatten met medewerkers • Up-to-date inzicht in je energieverbruik en kosten • Je krijgt wijze raad van je Energiebuddy, de superslimme Chatbot van Oxxio.

Denk je nu: ik wil een contract bij Oxxio!? Dat is mooi! Zoek je kortingscode en meld je aan. Meer informatie over het verkrijgen van kortingscodes van Oxxio kun je lezen rechts op deze pagina


Oxxio cashbacks, aanbiedingen en kortingsacties

Cashback en korting bij Oxxio

Korting via MijnKorting

Zoek je naar cashbacks, kortingsacties en acties van Oxxio, die geldig zijn in mei 2019? Dan zit je bij MijnKorting goed, want bij ons ontvang je te allen tijde extra cashback op je contract bij Oxxio. En als extra checken wij van MijnKorting dagelijks de website van Oxxio. Zodra we een actie vinden, dan communiceren we die op deze pagina. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Dit kun je niet alleen doen voor Oxxio, maar ook voor veel andere sites. Het aanbod kortingscodes op deze site is erg goed en divers en daardoor hoef jij nooit meer zonder extra korting te bestellen als je je kortingscodes vindt.

Korting via je smartphone

Als je nog geen kortingscode hebt gevonden via MijnKorting, dan kun je ook op andere manieren zoeken. Dit kun je ook via je smartphone doen, want Oxxio is actief op social media. Je kunt met je smartphone de kortingscodes, acties, nieuwtjes en weetjes in de gaten houden via Facebook, Twitter en YouTube! Dit is ideaal, want je kunt rondkijken wanneer je dat maar wilt, in de trein of in de pauze! Ga op zoek naar de beste kortingscodes en lees daarnaast ook meer over Oxxio zelf, blijf op de hoogte en lees wat andere klanten vinden van Oxxio.

Of korting via de nieuwsbrief!

Soms heb je geen tijd om zelf op zoek te gaan of misschien vind je het juist fijn om de kortingscodes jouw kant op te laten komen. In dat geval is het een ideale optie om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Je blijft altijd op de hoogte van allerlei ins en outs en daarbij kun je ook nog extra korting en nieuwtjes verwachten. Meld je snel aan voor de nieuwsbrief en mis nooit meer iets.

Daarom, ga even langs MijnKorting.nl naar Oxxio voor permanente cashback op al jouw contracten, zowel met als zonder gebruik van een actiekorting of kortingscode.

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:
Oxxio (1 jaar) - € 18,50 cashback
Oxxio (3 jaar) - € 23,50 cashback
Oxxio Budget - € 17,50 cashback
Oxxio Zakelijk - € 17,50 cashback

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar Oxxio

 terug naar alle winkels