Palladium acties, kortingscodes en kortingen

2 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 2 aanbiedingen toegevoegd

Bestel met korting met deze Palladium kortingen en bonnen geldig in september 2018, plus nog eens extra korting op je mijnkorting account.


Palladium kortingscodes

 • 4%
  extra korting

  Kortingscode van Palladium voor GRATIS verzending van je bestelling

  Bij Palladium

  Met deze kortingscode van Palladium profiteer je tijdelijk van GRATIS verzending.

Palladium acties

 • 4%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Palladium

  Bij Palladium

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Palladium. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Palladium kortingscode.


Hier worden wij op gevonden

Zo min mogelijk betalen bij je Palladium aankoop, wil toch eigenlijk iedereen? Om je hiermee op weg te helpen zetten wij van mijnkorting.nl op deze pagina heel regelmatig alle recente vouchers en kortingen van Palladium, geldig in september 2018 en soms ook in oktober 2018. Wij houden de webshop van Palladium goed in het oog, en daarbovenop ontvangen wij elke e-mail en nieuwsbrief van Palladium en zijn dus elk moment op de hoogte. Maar daarnaast ontvang je nog een extra besparing op iedere aankoop bij Palladium op je account bij mijnkorting. Dus scoor je altijd en soms zelfs dubbele korting. En dat krijg je allemaal doordat je toevalligerwijs op zoek was naar één of meerdere van bijvoorbeeld de hieronder genoemde woorden:

- Palladium weekaanbieding
- september 2018 kortingscode Palladium
- Palladium promocode september 2018
- Palladium.com kortingscode
- kortingscode Palladium 5 euro
- Palladium vouchercode
- Palladium kortingscoupon
- aanbieding Palladium
- Palladium opruiming
- Palladium bezorging

Palladium acties, kortingscodes en kortingen

Korting bij Palladium

Ben je zoekende naar acties en kortingscodes van Palladium, die bruikbaar zijn in september 2018? Dan zit je hier gebakken, want wij van MijnKorting checken dagelijks de website van Palladium. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. En daarbovenop ontvang je bij MijnKorting.nl altijd extra korting bij al je bestellingen bij Palladium. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Palladium, dus lees gerust verder.

Palladium is een van de grootste urban footwear merken welke is begonnen in de 1920's in Frankrijk in de vliegindustrie. Het merk zoals het tegenwoordig bekend is, is begonnen in 1947 toen het bedrijf zich is gaan concentreren op het maken van laarzen.
Met hun klassieke, iconische ontwerp en het gebruik van specifieke materialen zoals canvas en rubber zolen, is Palladium een bekend fashion merk geworden.
Palladium's visie is om schoenen van hoge kwaliteit te maken die elke terrein aankunnen, dit door een combinatie van goede materialen en de meest geavanceerde productie technieken.

Daarom, ga nu altijd via onze website naar Palladium om te besparen op al je aankopen, ook als je een kortingscode gebruikt of het een aanbieding betreft.

Kortingen

met kortingscode: 4% (extra) korting
zonder kortingscode: 4% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Palladium

 terug naar alle winkels