Pantyabonnement.nl kortingen, cashbacks en acties

1 actuele korting of kortingscode

Alle geldige september 2019 kortingen van Pantyabonnement.nl, en ontvang bovendien altijd extra cashback via MijnKorting.

Pantyabonnement acties

 • 8,75%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Pantyabonnement

  Bij Pantyabonnement

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Pantyabonnement. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Pantyabonnement kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Pantyabonnement

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 8,75%
  extra korting

  Pantyabonnement.nl: gratis Wellness Voucher t.w.v. €75,-

  Bij Pantyabonnement

  Sluit nu een panty-abonnement af en ontvang na de eerste maand een gratis 3-4 sterren Wellness Voucher t.w.v. €75,-. Leden van MijnKorting.nl ontvangen ook nog eens 8,75% extra korting.

 • 8,75%
  extra korting

  kortingscode PantyAbonnement: 20% korting

  Bij Pantyabonnement

  Gebruik de kortingscode 'firstaccess' om voor altijd 20% korting te houden op je panty abonnement via Mijnkorting.nl. Ook krijg je de 8,75% korting via MijnKorting.nl

Pantyabonnement.nl kortingen, cashbacks en acties

Cashback en korting bij Pantyabonnement.nl

Ben jij zoekende naar cashbacks, kortingsacties en aanbiedingen van Pantyabonnement.nl, bruikbaar in september 2019? Dan zit je hier gebakken, want bij ons krijg je altijd extra cashback op je contract bij Pantyabonnement.nl. En als extra staan wij dagelijks in contact met Pantyabonnement.nl. Zodra we een actie vinden, dan communiceren we die op deze pagina. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Pantyabonnement.nl, dus lees gerust verder.

Heb jij ook altijd weer ladders in je panties? En dan geen zin of tijd om iedere keer weer nieuwe te halen? Dan is er nu dus Panty-abonnement. Er worden iedere maand 2 panties naar je verzonden, voor minder dan 10 euro. En de verzending is ook gratis. En via Mijnkorting.nl krijg je ook nog eens korting, zonder en met kortingscode. Ideaal voor de drukke vrouw die wel wat anders heeft te doen dan panties kopen, maar toch wel goedkoop uit wil zijn.

Daarom, ga vanaf nu via MijnKorting.nl naar Pantyabonnement.nl om altijd te besparen met cashback op al jouw contracten, ook als er geen kortingscode of actie geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 8,75% cashback
zonder kortingscode: 8,75% cashback

Bijzonderheden

De korting van Mijnkorting.nl wordt berekend ex. btw en verzendkosten

Naar Pantyabonnement

 terug naar alle winkels