Parfumado aanbiedingen, acties en kortingen


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting


Korting tips

Bij Parfumado zijn ze ervan overtuigd dat geur een krachtige eigenschap is, geuren wakkeren verlangens aan, brengen herinneringen tot leven en ze roepen emoties op. Geur, en daarmee ook parfum, is iets heel persoonlijks en bij Parfumado doen ze er dan ook alles aan om voor jou de mooiste geuren te maken. Hoe ontdek je welke parfum er het beste bij jou past, of welke er het beste past bij de wisselende gelegenheden en seizoenen? Daar heb je Parfumado, en alle bijkomende hulp die ze leveren, voor. Sindsdien heeft Parfumado een missie ontwikkeld en die luidt: wij willen de mooiste en meest exclusieve parfums voor jou beschikbaar maken, overal en altijd.

Maar wat is Parfumado precies? Parfumado is een webshop waar jij veel verschillende geuren kunt vinden, maar dit is niet alles. Anders dan bij andere webshops kun je bij Parfumado een abonnement afsluiten waardoor jij regelmatig nieuwe geuren thuisgestuurd krijgt. Een abonnement bij Parfumado is heel eenvoudig, start je abonnement in het bevestigingsscherm, en stop het wanneer jij dat wilt in je Parfumado account of via de klantenservice. Parfumado heeft twee verzendmomenten per maand, de 1e en de 15e van de maand, afhankelijk van wanneer jij je abonnement start wordt één van deze twee data jouw verzendmoment.

Allemaal leuk en aardig natuurlijk zo een abonnement, maar hoe weet je welk parfum je opgestuurd krijgt? Dit kun je zelf kiezen! In de database van Parfumado kun je kiezen uit meer dan 300 geuren en daarbij alle opties bekijken. Tot vier dagen voor de verzending voor 11:00 uur kun jij je parfumkeuze wijzigen als je toch liever een andere geur krijgt. Kies je geen geur voor je verzendmoment? Dan krijg je de geur van de maand opgestuurd, je kunt jezelf dus ook laten verrassen! Je kunt bij Parfumado niet alleen kiezen uit heel veel verschillende geuren van mooie merken of exclusieve niches, je kunt ook je abonnement kiezen. Kies daarbij uit een maandabonnement of een abonnement voor een bepaalde tijd.

Nog een mooi voordeel van Parfumado is dat de geuren in kleine verpakkingen zitten. Hierdoor kun jij altijd je parfum meenemen naar waar je ook naar toe gaat en sleur je nooit meer met een grote fles parfum. Daarnaast kun je deze parfum ook meenemen in je handbagage in het vliegtuig!

Je kunt bij Parfumado rondkijken wanneer je dat maar wilt zonder een moment te denken aan openingstijden, want die heeft Parfumado natuurlijk niet. Daarnaast is een ander mooi voordeel van Parfumado dat je alle geuren goed met elkaar kunt vergelijken zonder het overzicht kwijt te raken. Je kunt de verschillende geuren bekijken in categorieën zoals zoet, authentiek, back to work of sportief. Eenmaal in de categorie kun je bekijken welke geuren er zijn, maar kom je er niet uit? Dan kun je de geuren in aparte tabbladen openen om gemakkelijk de verschillen te zien. Vergelijk op ingrediënten, soort geur, gevoel en nog veel meer! Kom je er nog niet uit? Voeg de geuren dan allebei aan je kalender toe en krijg ze gewoon allebei!

Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt over Parfumado of over een artikel. Bel tijdens werktijden en mail wanneer je maar wilt, je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Een goede service is voor Parfumado erg belangrijk.

Een voorbeeld waaraan je kunt zien dat Parfumado service belangrijk vindt is doordat je de optie hebt om niet alleen een abonnement voor jezelf af te sluiten, maar ook voor een ander! Je kunt Parfumado namelijk cadeau doen. Degene die het cadeau ontvangt krijgt dit natuurlijk ni een leuk doosje, met daarbij een code waarmee hij of zij een bepaald aantal maanden van Parfumado kan genieten. Je kunt het cadeau personaliseren door een tekst toe te voegen aan je cadeau.

Ben je overtuigd? Dan is het tijd om een abonnement af te sluiten! Doe dit door je persoonlijke gegevens in te vullen en een account aan te maken. Parfumado kost slechts 14,95 euro per maand en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Accepteer de voorwaarden, waarmee je toestemming geeft aan Parfumado om iedere maand een automatische incasso te doen. Als je dit allemaal hebt gedaan ben je klaar om van je parfum te gaan genieten. Je kunt Parfumado opzeggen wanneer je dat maar wilt.

Wil je nog meer weten over Parfumado? Lees dan de sectie aan de rechter kant van de pagina over hoe je kortingsacties van Parfumado kunt vinden om van nog meer kortingen te genieten.

Parfumado aanbiedingen, acties en kortingen

Korting bij Parfumado

Ben jij op zoek naar aanbiedingen en kortingsacties van Parfumado, geldig in mei 2019? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want bij MijnKorting.nl ontvang je te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Parfumado. En bovendien checken wij dagelijks de webwinkel van Parfumado. Zodra we weer een actie of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Parfumado, dus lees gerust verder.

Parfumado is een perfecte manier om iedere maand op een andere manier lekker te ruiken en nooit je bestaande geuren zat te worden, maar zou het niet nog veel leuker worden als je nog voordeliger kunt genieten van deze geuren? Parfumado heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding, voor slechts 14,95 euro kun je iedere maand genieten van de beste luxe en exclusieve geuren, maar met kortingsactie van Parfumado kun je je aankopen nog voordeliger maken.

Allereerst kun je op zoek naar kortingsacties door deze site te bekijken. Op deze site vind je een ruim aanbod aan kortingsacties, van Parfumado maar ook van andere sites. Het aanbod is erg breed en het wordt ook nog eens vaak uitgebreid en hierdoor is de kans erg groot dat jij een kortingsactie kunt vinden die bij je past. Neem snel een kijkje op de site om te zien of je iets moois kunt vinden!

Een andere manier om aan kortingsacties van Parfumado te komen is door op social media te kijken. Via je smartphone kun je rondkijken op de pagina’s en perfect op de hoogte blijven van alle weetjes, nieuwtjes, acties en nog veel meer en daarbij kun je ook nog eens kortingsacties vinden. Parfumado is actief op Instagram, YouTube en Facebook. Kijk rond wanneer je maar wilt en vind de perfecte kortingsactie, maar lees ook wat anderen van Parfumado vinden en welke geuren ze lekker vinden, op deze manier kun je ook nog ideeën op doen over wat er goed bij jou zou kunnen passen.

Heb je geen social media of hou je er niet zo van om zelf op zoek te gaan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat de kortingsacties naar jou toegestuurd worden zonder dat je er zelf ook maar iets voor hoeft te doen. Nou ja, je moet je natuurlijk wel aanmelden! Vul je naam en e-mailadres in, meer hoef je niet te doen. Nadat je bent aangemeld ontvang je regelmatig een mail met hierin weetjes, nieuwtjes, informatie en acties van Parfumado. De nieuwsbrief is de perfecte manier om op de hoogte te blijven van alle ins en outs en daarmee ook nog eens voordeliger uit te zijn. Soms krijg je zelfs persoonlijke deals naast de kortingsacties!

Zoals je net misschien al las, kun je via social media zien wanneer er acties zijn. Dit kan ook in de mail of op de site. Tijdens acties kun je tijdelijk nog voordeliger bestellingen doen dan normaal! Wees er wel altijd snel bij, want voor je het weet is de actie alweer voorbij.

Daarom, ga vanaf nu via mijnkorting.nl naar Parfumado om extra korting te ontvangen op iedere bestelling, ook als er geen actiekorting of aanbieding voorhanden is.