Parfumado aanbiedingen, kortingscodes en kortingen

1 actuele korting of kortingscode  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Vind hier alle Parfumado promotiecodes geldig in januari 2019, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting via MijnKorting.


Parfumado acties

  • € 2,-
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Parfumado

    Bij Parfumado

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Parfumado. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Parfumado kortingscode.


Korting tips

Parfumado aanbiedingen, kortingscodes en kortingen

Korting bij Parfumado

Ben jij op zoek naar kortingscodes en kortingsacties van Parfumado, geldig in januari 2019? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want bij MijnKorting.nl ontvang je te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Parfumado. En bovendien checken wij dagelijks de webwinkel van Parfumado. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Parfumado, dus lees gerust verder.

Parfumado.com is het allereerste parfumabonnement dat abonnees iedere maand opnieuw laat kiezen uit meer dan 400 exclusieve merkparfums. Abonnees ontvangen een ruime maandvoorraad van een door henzelf uitgekozen parfum – in een chique reisflacon. Parfumado.com is een unieke en innovatieve manier om personen kennis te laten maken met de wereld van parfums.

Daarom, ga vanaf nu via mijnkorting.nl naar Parfumado om extra korting te ontvangen op iedere bestelling, ook als er geen actiekorting of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: € 2,- (extra) korting
zonder kortingscode: € 2,- (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Parfumado

 terug naar alle winkels