Alle acties, kortingen en kortingscodes van Parkinn


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Parkinn

 • 2,5%
  extra korting

  Profiteer van wel 30% korting bij Parkinn

  Bij Parkinn

  Profiteer van deze aanbieding en bespaar met 30% korting op je boeking bij de deelnemende hotels van Parkinn. Hiervoor heeft u geen kortingscode van Parkinn nodig.

  Geldig t/m 07-04-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 2,5%
  extra korting

  Nu bij Parkinn: 20% korting op Junior en Reguliere Suites

  Bij Parkinn

  Boek nu en ontvang 20% korting op de Junior en Reguliere Suites bij Parkinn. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

  Geldig t/m 11-03-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Geldig op verblijven tussen 01-03-2019 en 07-04-2019, enkel geldig op EMEA hotels

 • 2,5%
  extra korting

  Boek vooruit en krijg tot wel 30% korting bij Parkinn

  Bij Parkinn

  Boek vooruit en bespaar tot wel 30% op verblijven tussen 14 juni en 31 augustus 2019 bij Parkinn. Mis het niet en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig.

  Geldig t/m 03-03-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Geldig op verblijven tussen 14-06-2019 en 31-09-2019, enkel geldig op EMEA hotels, alle kamertypen en zonder minimale verblijfsduur

 • 2,5%
  extra korting

  Januari sale bij Parkinn: 30% korting op een verblijf bij Park Inn by Radisson Blu

  Bij Parkinn

  Bespaar nu tot wel 30% op een verblijf bij Park Inn by Radisson Blu. Boek nu je vakantie en pak je voordeel! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

  Geldig t/m 31-01-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Alleen geldig op weekenden (vrijdag-zaterdag/ donderdag-zaterdag) in 2019

 • 2,5%
  extra korting

  Boek uw reis naar Bratislava al vanaf €89,- bij Parkinn

  Bij Parkinn

  Lijkt het u leuk om een nachtje naar Bratislava te gaan met de Kerst? Dat kan nu heel voordelig via Parkinn, namelijk al vanaf €89,-! Dus boek snel uw ticket via Parkinn, zonder dat u een kortingscode nodig heeft. Let op! De prijzen kunnen schommelen.

  Geldig t/m 06-01-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 2,5%
  extra korting

  30% korting Cyber Special bij Parkinn

  Bij Parkinn

  Tijdens Cyber week krijg je bij Parkinn by Radisson Blu 30% korting op weekendverblijven in de meest gewilde bestemmingen van de wereld. Waar wacht je nog op? Hiervoor is geen kortingscode nodig.

  Geldig van 19-11-2018 t/m 27-11-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Korting is geldig op weekendverblijven t/m 31-08-2018 of in de periode van 05-04-2019 t/m 06-05-2019, waarbij de korting 7 dagen per week geldt.

 • 2,5%
  extra korting

  Tot wel 30% korting met de Dream Deals bij Parkinn

  Bij Parkinn

  Bespaar tot wel 30% met de Park Inn Dream Deals! Kijk voor deze actie bij Parkinn en profiteer van je korting zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

  Geldig t/m 01-07-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Deze tijdelijke Dream Deals-aanbieding is geldig voor verblijven tussen 25 juni en 2 september 2018.

 • 2,5%
  extra korting

  Tot 30% korting op vele bestemmingen wereldwijd bij Parkinn

  Bij Parkinn

  Bij Park Inn by Radisson Blu bespaar je in de maand april tot wel 30% op vele geweldige bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Kijk snel bij Parkinn voor deze voordelige actie en geniet van je korting. Je hebt geen Parkinn kortingscode nodig voor deze actie.

  Geldig t/m 30-04-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 2,5%
  extra korting

  10% korting op vakanties bij parkinn

  Bij Parkinn

  Word lid en bespaar 10% extra op uw vakantieboeking bij parkinn. U heeft geen kortingscode nodig.

  Geldig t/m 28-02-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 2,5%
  extra korting

  30% korting op uw vakantie bij parkinn

  Bij Parkinn

  Boek nu uw vakantie bij Parkinn en bespaar tot 30% korting. U heeft geen kortingscode nodig om hiervan te profiteren.

  Geldig t/m 19-02-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  (i) beschikbaarheid, (ii) de specifieke algemene voorwaarden van het betreffende deelnemende hotel (d.w.z. minimale verblijfsduur, vereiste aantal dagen tussen boeking en verblijf, eisen met betrekking tot voorafbetaling, variërende tarieven per overnachting, toeslagen voor extra personen en dergelijke), (iii) de boeking: - vereist wellicht een niet-restitueerbare voorafbetaling (ten tijde van de boeking) voor het gehele verblijf, waarbij de tenaamstelling voor de boeking identiek is aan de naam van de eigenaar van de creditcard en van de persoon die incheckt voor het verblijf, - kan mogelijk niet worden terugbetaald of worden geannuleerd, gewijzigd of aangepast (na de boeking), - moet nieuw zijn (d.w.z. de aanbieding is niet geldig voor bestaande reserveringen), - is individueel (d.w.z. bestaat uit niet meer dan negen kamers voor één nacht), en - kan niet worden gecombineerd met een andere aanbieding (bijvoorbeeld niet in combinatie met een ander pakket, andere aanbieding, een tarief voor groepen of conferenties of een kortingstarief, met uitzondering van Club Carlson [zie hieronder]).

  Club CarlsonSM-leden kunnen 10% extra besparen op de korting (d.w.z. boven op de 20% korting). Voor het ledentarief geldt als voorwaarde dat het lid tijdens het boekingsproces is aangemeld bij diens Club Carlson-account. Club CarlsonSM-leden kunnen met deze aanbieding Gold Points® sparen.

  Deze aanbieding kan op elk gewenst moment worden gewijzigd of stopgezet. Er zijn lokale wetten van toepassing en de aanbieding is nietig (of niet van toepassing) wanneer dergelijke wetten deze verbieden.

  Het totale verwachte tarief is alleen beschikbaar in de plaatselijke valuta van het hotel. Er kunnen aanvullende belastingen en toeslagen van toepassing zijn. (NB: De omrekening van munteenheden is uitsluitend indicatief en alleen ter vergelijking. De omrekening vindt plaats op basis van verschillende openbare bronnen van andere partijen waarvoor geen onafhankelijk onderzoek of vorm van verificatie heeft plaatsgevonden en moet alleen als voorbeeld worden gebruikt. De Carlson Rezidor Hotel Group zal en kan de nauwkeurigheid van geen enkel voorbeeld van wisselkoersen controleren.)

Alle acties, kortingen en kortingscodes van Parkinn

Korting bij Parkinn

Ben je zoekende naar kortingen, kortingscodes en kortingsacties van Parkinn, die geldig zijn in juli 2020? Dan zit je goed, want via ons ontvang je te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Parkinn. En bovendien checken wij van MijnKorting dagelijks de webwinkel van Parkinn. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Parkinn, dus lees gerust verder.

Park Inn by Radisson Blu beschikt over 173 hotels verspreid over 34 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Park Inn hotels bevinden zich in de meest gewilde bestemmingen van de wereld: dynamische, grote steden, dichtbij luchthavens en in de meest aantrekkelijke, recreatieve hotspots.

Daarom, ga nu altijd via mijnkorting.nl naar Parkinn voor altijd korting op elke bestelling, ook als er geen actie of kortingscode voorhanden is.