Alle Partypatch aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes

1 actuele korting of kortingscode

Shop met korting met deze december 2019 acties en promotiecodes van Partypatch, en ontvang daarbovenop altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Partypatch acties

 • 6,25%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Partypatch

  Bij Partypatch

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Partypatch. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Partypatch kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Partypatch

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 6,25%
  extra korting

  Anti-katermaand bij Partypatch: tot 50% korting

  Bij Partypatch

  Het is anti-katermaand bij Partypatch en dit wordt gevierd met kortingen tot wel 50%! Bestel nu en pak je voordeel. Een kortingscode is niet nodig.

 • 6,25%
  extra korting

  Nu tijdelijk extra korting op je aankoop bij Partypatch

  Bij Partypatch

  Als introductiekorting krijg je nu tijdelijk maar liefst 8,75% extra korting op al je bestellingen bij Partypatch. Profiteer snel van deze nog hogere korting, een Partypatch kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

Alle Partypatch aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes

Korting bij Partypatch

Ook op zoek naar aanbiedingen en kortingscodes van Partypatch, geldig in december 2019? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij van MijnKorting staan dagelijks in contact met Partypatch. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan communiceren we die op deze pagina. En daarbovenop krijg je via ons te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Partypatch. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Partypatch, dus lees gerust verder.

Party Patch™ zijn anti-kater pleisters - de ultieme natuurlijke bescherming tegen katers en dè oplossing om de volgende ochtend weer fris en beter te voelen. Na groot succes in de Verenigde Staten zal Party Patch™ grootschalig geïntroduceerd worden op de Nederlandse en Europese markt.

Party Patch™ wordt in de Verenigde Staten vervaardigd in een door de FDA geregistreerde fabriek. Het bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De bestanddelen zijn vitamine B1, B5, B6 en taurine.

USP's
• De ultieme bescherming tegen katers;
• Verbetert en herstelt het natuurlijke afweersysteem van het lichaam;
• Natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit;
• Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, PayPal, Visa, American Express, Mastercard.

Daarom, bestel via onze website bij Partypatch om altijd te besparen op iedere bestelling, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of actiecode.

Kortingen

met kortingscode: 6,25% (extra) korting
zonder kortingscode: 6,25% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Partypatch

 terug naar alle winkels