Patsss aanbiedingen, kortingscodes en acties

4 actuele kortingen of kortingscodes

Alle acties en vouchers van Patsss geldig in juli 2020, en ontvang bovendien altijd extra korting via MijnKorting.

Patsss acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Patsss

  Bij Patsss

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Patsss. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Patsss kortingscode.

 • 5%
  extra korting

  GRATIS verzending bij Patsss

  Bij Patsss

  Bestel voor een bedrag van €50,- bij Patsss en maak gebruik van de gratis verzending. Heb je vandaag een bestelling geplaatst? Dan heb je het morgen in huis. Een kortingscode is niet nodig om gebruik te maken van deze service.

 • 5%
  extra korting

  Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang extra kortingen bij Patsss

  Bij Patsss

  DVD's, sextoys en lingerie bestel je bij Patsss. Na inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je aanbiedingen die je niet kunt weerstaan. Hiervoor heb je geen kortingscode van Patsss nodig.

 • 5%
  extra korting

  Voordeelset bij Patsss voor maar €7,50

  Bij Patsss

  Voor hem en haar, samen genieten met de voordeelset voor koppels bij Patsss. Hiervoor heeft u geen kortingscode van Patsss nodig.

Patsss aanbiedingen, kortingscodes en acties

Korting bij Patsss

Ben jij op zoek naar kortingsacties, aanbiedingen en kortingscodes van Patsss, bruikbaar in juli 2020? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webwinkel van Patsss. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten op deze pagina. En daarbovenop krijg je via ons altijd extra korting bij al je aankopen bij Patsss. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Patsss, dus lees gerust verder.

Patsss.com is een webshop in erotische artikelen die haar producten aanbiedt op een breed maatschappelijk aanvaardbare wijze. Patsss.com kan door een lage kostenstructuur haar producten aanbieden voor zeer lage prijzen. De slogan is dan ook: Patsss…. Erotiek voor een Habbekratsss….. Uit onderzoek is gebleken dat Patsss.com in meer dan 92% van de gevallen identieke artikelen aanbiedt voor een lagere prijs dan collega erotiek webshops. Patsss.com is dan ook prijsbreker op haar gebied.

Met een breed en ruim assortiment aan erotische artikelen biedt Patsss.com voor ieder wat wils en altijd met de laagste prijs garantie. Patsss.com kan meer dan 100.000 artikelen direct uit voorraad leveren. Dankzij een vernuftig logistiek applicatiesysteem kan Patsss.com de bestellingen altijd volledig uitleveren. Deelleveringen zijn dus uitgesloten.

Daarom, ga altijd langs MijnKorting naar Patsss voor extra korting op iedere besteding, ook als er geen actiekorting of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Patsss

 terug naar alle winkels