Alle aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Pink or Blue

6 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 13 aanbiedingen toegevoegd

Bestel met korting met deze oktober 2017 acties en vouchers van Pink or Blue, en daarbovenop ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.


Pink or Blue acties

 • tot 5%
  extra korting

  Herfstkorting bij Pink or Blue: 70% korting

  Bij Pink or Blue

  De herfstkorting bij Pink or Blue kan oplopen tot wel 70%. Kijk snel in de webshop van Pink or Blue en profiteer van leuke producten met korting.

 • tot 5%
  extra korting

  70% korting in de Pink or Blue outlet

  Bij Pink or Blue

  Wist je dat Pink or Blue een speciale outlet pagina heeft? Je ontvangt tot wel 70% korting, dus neem snel een kijkje en profiteer! Een kortingscode van Pink or Blue heb je voor deze korting niet nodig.

 • tot 5%
  extra korting

  Speelgoed van topmerken met korting bij Pink or Blue

  Bij Pink or Blue

  Bij Pink or Blue koop je nu wel heel voordelig speelgoed van bekende topmerken als Chicco, Fisher Price, Playmobil en vele andere. Kijk voor leuke artikelen met korting bij de speelgoedsale van Pink or Blue. Een kortingscode heb je hier niet voor nodig.

 • tot 5%
  extra korting

  GRATIS levering vanaf €40,- bij Pink or Blue

  Bij Pink or Blue

  Bij Pink or Blue word je bestelling vanaf €40,- GRATIS geleverd. Hiervoor heb je helemaal geen kortingscode van Pink or Blue nodig.

  Voorwaarden

  Gratis levering bij een bestelwaarde vanaf €40,-

 • tot 5%
  extra korting

  Complete kinderwagen al vanaf €210,- bij Pink or Blue

  Bij Pink or Blue

  Bij Pink or Blue kan je uit een groot assortiment de mooiste kinderwagens kiezen. Je bestelt al een kinderwagen vanaf €210,-. Shop ook een bij Pink or Blue en bespaar zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

 • tot 5%
  extra korting

  Autostoelen al vanaf €56,95 bij Pink or Blue

  Bij Pink or Blue

  Ben je op zoek naar een voordelige maar veilige autostoel? Kijk dan eens in de webshop van Pink or Blue. Hier vind je namelijk autostoelen van merken als Römer, Maxi Cosi, Cybex en vele andere al vanaf €56,95. Een kortingscode van Pink or Blue heb je hier niet voor nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Pink or Blue

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot 5%
  extra korting

  Kortingscode van Pink or Blue voor 10% korting

  Bij Pink or Blue

  Ben je op zoek naar een autostoel of kinderwagen? Kijk dan eens in de webshop van Pink or Blue, want met deze kortingscode krijg je nu tijdelijk 10% korting op deze artikelen.

  Voorwaarden

  De merken ABC Design, Alvi, Babyzen, Bergtoys, Britax Römer (Premium Line), Chicco, Cybex (model Sirona M2), Doona, gb, Hauck, Joie, Kiddy, Lässig, Moon, Nuna, Peg-Perego & Tobi Babybay. zijn uitgezonderd van deze actie.

 • tot 5%
  extra korting

  Kortingscode van Pink or Blue voor 10% korting op speelgoed

  Bij Pink or Blue

  Shop nu speelgoed bij Pink or Blue, want met de kortingscode krijg je tijdelijk 10% korting.

 • tot 5%
  extra korting

  €10,- korting met de kortingscode bij Pink or Blue

  Bij Pink or Blue

  Met deze kortingscode van Pink or Blue krijg je nu €10,- korting op je bestelling.

  Voorwaarden

  De €10,- kortingscode is geldig vanaf een minimum bestelwaarde van €80,-. De code is alleen geldig in samenhang met een bestelling op www.pinkorblue.nl. Per bestelling kan slechts één kortingscode verzilverd worden. De korting verkregen m.b.v. een code is niet inwisselbaar voor contant geld. Een kortingscode kan niet met terugwerkende kracht op al bestaande bestellingen worden toegepast. De kortingscodes zijn niet geldig op luiers & billendoekjes binnen de categorie Verzorging. Producten van de merken ABC Design, Alvi, Babyzen, Bergtoys, Britax Römer Premium Line, Chicco, Cybex (model Sirona M2), Doona, gb, Hauck, Joie, Kiddy, Lässig, Moon, Nuna, Peg-Perego & Tobi Babybay zijn uitgesloten van deelname. Meer informatie vind je in onze Algemene voorwaarden.

 • tot 5%
  extra korting

  Pink or Blue kortingscode voor €20,- korting

  Bij Pink or Blue

  Profiteer van €20,- korting bij Pink or Blue en shop met de kortingscode. Wacht niet te lang, want deze actie is maar even geldig.

  Voorwaarden

  De €20,- kortingscode is geldig vanaf een minimum bestelwaarde van €160,-. De code is alleen geldig in samenhang met een bestelling op www.pinkorblue.nl. Per bestelling kan slechts één kortingscode verzilverd worden. De korting verkregen m.b.v. een code is niet inwisselbaar voor contant geld. Een kortingscode kan niet met terugwerkende kracht op al bestaande bestellingen worden toegepast. De kortingscodes zijn niet geldig op luiers & billendoekjes binnen de categorie Verzorging. Producten van de merken ABC Design, Alvi, Babyzen, Bergtoys, Britax Römer Premium Line, Chicco, Cybex (model Sirona M2), Doona, gb, Hauck, Joie, Kiddy, Lässig, Moon, Nuna, Peg-Perego & Tobi Babybay zijn uitgesloten van deelname. Meer informatie vind je in onze Algemene voorwaarden.

 • tot 5%
  extra korting

  Nu €30,- korting bij Pink or Blue met de kortingscode

  Bij Pink or Blue

  Deze kortingscode van Pink or Blue geeft je maar liefst €30- korting op je aankopen.

  Voorwaarden

  De €30,- kortingscode is geldig vanaf een minimum bestelwaarde van €240,-. De code is alleen geldig in samenhang met een bestelling op www.pinkorblue.nl. Per bestelling kan slechts één kortingscode verzilverd worden. De korting verkregen m.b.v. een code is niet inwisselbaar voor contant geld. Een kortingscode kan niet met terugwerkende kracht op al bestaande bestellingen worden toegepast. De kortingscodes zijn niet geldig op luiers & billendoekjes binnen de categorie Verzorging. Producten van de merken ABC Design, Alvi, Babyzen, Bergtoys, Britax Römer Premium Line, Chicco, Cybex (model Sirona M2), Doona, gb, Hauck, Joie, Kiddy, Lässig, Moon, Nuna, Peg-Perego & Tobi Babybay zijn uitgesloten van deelname. Meer informatie vind je in onze Algemene voorwaarden.

 • tot 5%
  extra korting

  Kortingscode voor €50,- korting met de kortingscode bij Pink or Blue

  Bij Pink or Blue

  Wat een feest bij Pink or Blue, want met deze kortingscode profiteer je van €50,- korting.

  Voorwaarden

  De €50,- kortingscode is geldig vanaf een minimum bestelwaarde van €320,-. De code is alleen geldig in samenhang met een bestelling op www.pinkorblue.nl. Per bestelling kan slechts één kortingscode verzilverd worden. De korting verkregen m.b.v. een code is niet inwisselbaar voor contant geld. Een kortingscode kan niet met terugwerkende kracht op al bestaande bestellingen worden toegepast. De kortingscodes zijn niet geldig op luiers & billendoekjes binnen de categorie Verzorging. Producten van de merken ABC Design, Alvi, Babyzen, Bergtoys, Britax Römer Premium Line, Chicco, Cybex (model Sirona M2), Doona, gb, Hauck, Joie, Kiddy, Lässig, Moon, Nuna, Peg-Perego & Tobi Babybay zijn uitgesloten van deelname. Meer informatie vind je in onze Algemene voorwaarden.

 • tot 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 10% korting bij Pink or Blue

  Bij Pink or Blue

  Shop vandaag met de kortingscode bij Pink or Blue en profiteer van 10% korting op je bestelling.

  Voorwaarden

  De kortingscode is alleen geldig op maandag 25 september 2017. Voor de kortingscode geldt geen minimale bestelwaarde. De code is alleen geldig in samenhang met een bestelling op www.pinkorblue.nl. Per bestelling kan slechts één kortingscode verzilverd worden. De korting verkregen m.b.v. een code is niet inwisselbaar voor contant geld. Een kortingscode kan niet met terugwerkende kracht op al bestaande bestellingen worden toegepast. De kortingscodes zijn niet geldig op luiers & billendoekjes binnen de categorie Verzorging. Producten van de merken ABC Design, Alvi, Babyzen, Bergtoys, Britax Römer Premium Line, Chicco, Cybex (model Sirona M2), Doona, gb, Hauck, Joie, Kiddy, Lässig, Moon, Nuna, Peg-Perego & Tobi Babybay zijn uitgesloten van deelname. Meer informatie vind je in onze Algemene voorwaarden.

 • tot 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 21% korting op mode bij Pink or Blue

  Bij Pink or Blue

  Bij Pink or Blue krijg je nu met de kortingscode maar liefst 21% korting op mode. Pak je voordeel en shop nu extra voordelig bij Pink or Blue.

 • tot 5%
  extra korting

  Bespaar €40,- bij Pink or Blue met de kortingscode

  Bij Pink or Blue

  Je kan nu flink besparen bij Pink or Blue als je met de kortingscode bestelt. Je ontvangt dan namelijk €40,- korting!

  Voorwaarden

  De €40,- code is geldig vanaf een minimum bestelwaarde van €320,-. De code is alleen geldig in samenhang met een bestelling op www.pinkorblue.nl. Per bestelling kan slechts één kortingscode verzilverd worden. De korting verkregen m.b.v. een code is niet inwisselbaar voor contant geld. Een kortingscode kan niet met terugwerkende kracht op al bestaande bestellingen worden toegepast. De kortingscodes zijn niet geldig op luiers & billendoekjes binnen de categorie Verzorging. Producten van de merken ABC Design, Alvi, Babyzen, Bergtoys, Britax Römer Premium Line, Chicco, Cybex (model Sirona M2), Doona, gb, Hauck, Joie, Kiddy, Lässig, Moon, Nuna, Peg-Perego & Tobi Babybay zijn uitgesloten van deelname. Meer informatie vind je in onze Algemene voorwaarden.

 • tot 5%
  extra korting

  €10,- korting met de kortingscode bij Pink or Blue

  Bij Pink or Blue

  Shop nu met de kortingscode bij Pink or Blue en profiteer van €10,- korting op je bestelling.

  Voorwaarden

  De €10,- code is geldig vanaf een minimum bestelwaarde van €80,-. De code is alleen geldig in samenhang met een bestelling op www.pinkorblue.nl. Per bestelling kan slechts één kortingscode verzilverd worden. De korting verkregen m.b.v. een code is niet inwisselbaar voor contant geld. Een kortingscode kan niet met terugwerkende kracht op al bestaande bestellingen worden toegepast. De kortingscodes zijn niet geldig op luiers & billendoekjes binnen de categorie Verzorging. Producten van de merken ABC Design, Alvi, Babyzen, Bergtoys, Britax Römer Premium Line, Chicco, Cybex (model Sirona M2), Doona, gb, Hauck, Joie, Kiddy, Lässig, Moon, Nuna, Peg-Perego & Tobi Babybay zijn uitgesloten van deelname. Meer informatie vind je in onze Algemene voorwaarden.


Hier worden wij op gevonden

Korting op een bestelling bij Pink or Blue, dat wil natuurlijk iedereen! Om jou en anderen van dienst te zijn zetten onze medewerkers op deze plek zeer frequent de nieuwste acties en codes van Pink or Blue, bruikbaar in oktober 2017 en vaak ook nog in november 2017. Wij houden de Pink or Blue webshop nauwlettend in het oog, bovendien checken wij elke e-mail en nieuwsbrief van Pink or Blue en zetten alle kortingscodes meteen door. Maar daarbovenop ontvang je van ons nog eens extra besparing op je bestelling bij Pink or Blue op je mijnkorting account. Zodoende scoor jij altijd korting. Dat allemaal doordat je wellicht ge-googled hebt naar één of meerdere van bijvoorbeeld de hieronder genoemde zoekwoorden:

- weekaanbieding Pink or Blue
- sale Pink or Blue
- Pink or Blue cadeaukaart
- oktober 2017 kortingscode Pink or Blue
- actiecode Pink or Blue
- korting Pink or Blue
- kortingscode Pink or Blue.nl
- kortingscode Pink or Blue 5%
- oktober 2017 kortingvoucher Pink or Blue
- Pink or Blue kortingsbon

Alle aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Pink or Blue

Korting bij Pink or Blue

Ben jij ook zoekende naar aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes van Pink or Blue, die geldig zijn in december 2016? Dan zit je bij mijnkorting goed, want wij checken dagelijks de webshop van Pink or Blue. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan communiceren we die op deze pagina. Daarbovenop ontvang je bij MijnKorting.nl altijd extra korting bij al je bestellingen bij Pink or Blue. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Pink or Blue, dus lees gerust verder.

Met een assortiment van meer dan 30.000 artikelen is Pink or Blue een van de grootste én bekendste webshops in heel Nederland. Pink or Blue is gespecialiseerd in baby-, peuter-, en kinderproducten en heeft letterlijk alles wat je nodig hebt op dit gebied! Met kinderwagens, autostoelen, verzorgingsproducten, baby voeding, spullen voor in de kinderkamer, speelgoed, kleding en nog veel meer is de webshop dé plek voor de ouders (en omgeving) van pasgeboren baby’s, peuters en kleine kinderen. Pink or Blue huist dan ook veel grote en bekende merken. Producten van Pampers, Lief!, Maxi Cosi, Difrax, Lego, Avent, Quinny, Maclaren en Cybex zijn te vinden op de webshop van Pink or Blue. Soms komen er bij Pink or Blue speciale kortingsacties vrij voor specifieke merken. Dit is dan natuurlijk ook geldig! Vergeet de kortingscode niet in te vullen tijdens het voldoen van de bestelling, anders is dit namelijk niet geldig.

Wist je trouwens dat er naast een webshop, Pink or Blue ook een weblog heeft, waar regelmatig artikelen op worden gepubliceerd? Hier vind je vrijwel alle informatie over opvoeding. Met bijvoorbeeld tips over babyvoeding, last minute kerstacties en nog veel meer andere artikelen is het altijd handig om zo nu en dan even op de weblog te kijken. Er komen soms namelijk ook mooie winacties en extra kortingsacties op! Dit wordt dan als eerst aangekondigd op de weblog.

Op Pink or Blue zijn alle producten, jawel; alle 30 duizend producten, zeer scherp geprijsd, ook zonder kortingscode. De Duitse variant van Pink or Blue is dan ook één van de grootste online baby shops in heel Duitsland! Pink or Blue (Nederlandse website) werkt nauw samen met de Duitse webshop, waardoor er groot wordt ingekocht en hierdoor kan de verkoopprijs erg laag blijven! Ook dit is waarom Pink or Blue regelmatig mooie kortingsacties aan haar klanten kan bieden. En dit is natuurlijk erg fijn voor ons consumenten!

Wat ook erg fijn is aan de service van Pink or Blue, is de levering. Zodra je de bestelling hebt afgerond, duurt het 2 tot 4 werkdagen tot je de producten binnen. Mocht er toch iets fout zijn gegaan met de bestelling of je een vraag hebben, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Pink or Blue. Op werkdagen is deze telefonisch te bereiken van 09.00 tot 16.00 uur, op telefoonnummer: 0800 722 88 88. Ook heb je de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen of met een medewerker te chatten. De klantenservice reageert dan zo snel mogelijk op jouw melding. Zo verspil je dus geen tijd meer met lang wachten.

Je ziet dus dat er veel redenen zijn om te shoppen op Pink or Blue. Vind je dit allemaal nog niet genoeg reden en voordeel om iets te kopen bij Pink or Blue? Ga dan op zoek naar een kortingscode of andere manier om korting te krijgen op je aankoop bij Pink or Blue. Als kortingswebsite weten wij hier natuurlijk alles vanaf, dus speciaal voor jou hebben we een opsomming gemaakt van alle mogelijkheden om korting te krijgen bij Pink or Blue!

Om te beginnen kun je gebruik maken van een kortingscode van Pink or Blue. Dit komt vaak voor, en wij publiceren dit natuurlijk altijd, zodra het bekend wordt, op onze website! Het kan dan gaan om bijvoorbeeld een actiecode waarmee je 15% korting krijgt op je bestelling. Of bijvoorbeeld een kortingscode waarmee je bij een aankoop vanaf 100 euro, wel 10 euro korting mee kunt krijgen!

Zo zie je maar dat je hier flink wat geld mee kunt besparen. Het is dus een goed plan om op zoek te gaan naar een kortingscode van Pink or Blue! Ook zijn er andere manieren om geld te besparen bij de webshop van Pink or Blue. Er is een speciale aanbiedingspagina op de website van Pink or Blue. Zeker een aanrader dus om dit in de gaten te houden! Soms kan dit bijvoorbeeld 10% korting opleveren!

Ook is het aan te raden om je in te schrijven op de nieuwsbrief van Pink or Blue. Als je dit doet krijg je regelmatig als allereerst een update over de nieuwste kortingsacties en items. Bestellingen vanaf 40 euro worden zonder verzendkosten opgestuurd. Bij Pink or Blue hoef je dus niet te sparen tot je een enorm hoog bedrag hebt voor gratis verzending én je bespaart er, zonder er veel voor te doen, toch weer €4,99 mee!

Daarnaast raden wij je zeker aan om een kijkje te nemen in de outlet van Pink or Blue. Op deze altijd geldende sale pagina kun je producten vinden voor schandalig lage prijzen! Ook producten van topmerken als Lego of Pampers staan op deze pagina voor kleine prijsjes. Soms kan de korting in de outlet wel oplopen tot ruim 50%!

Al met al biedt Pink or Blue zeer veel voordelen en manieren om korting te krijgen op je aankopen. Maar wist je dat er nog een manier is om je bestelling bij Pink or Blue goedkoper te maken? Via MijnKorting.nl krijg je namelijk altijd nog eens extra korting op je aankoop bij Pink or Blue! Houd dus zeker onze website in de gaten zodat je nooit te veel hoeft te betalen!

Daarom, ga altijd even via onze website naar Pink or Blue voor een besparing op alle aankopen, ook als er geen actiekorting of kortingscode geldig is.

Kortingen

- Speelgoed: 4,5% (extra) korting
- Autostoelen en kinderwagens: 5% (extra) korting
- Kinderkamers, Voeding & Verzorging, Veiligheid, Outlet: 4,25% (extra) korting
- Bij gebruik kortingscode: 3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend op basis van de orderwaarde exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Pink or Blue

 terug naar alle winkels

--of--

Je ontvangt van ons een wachtwoord,
dat je na inloggen kunt wijzigen.