Alle PLUS kortingscodes, kortingsacties en acties

2 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Vind hier alle PLUS coupons en kortingen geldig in mei 2019, plus nog eens extra korting op je mijnkorting account.

PLUS acties

 • tot € 8,75
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij PLUS

  Bij PLUS

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij PLUS. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Plus kortingscode.

 • tot € 8,75
  extra korting

  GRATIS Kiekeboebox t.w.v. €40,- bij PLUS

  Bij PLUS

  Speciaal voor jonge ouders heeft PLUS een leuk cadeaupakket samengesteld, de Kiekeboebox! Deze box t.w.v. €40,- zit vol baby- en kraamproducten én waardebonnen voor gratis producten die je goed kunt gebruiken. Vraag de gratis Kiekeboebox aan bij PLUS zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

  Voorwaarden

  Je kan deze doos aanvragen als je de folder van PLUS ontvangt en je kindje maximaal 2 maanden oud is

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van PLUS

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 8,75
  extra korting

  GRATIS bezorging bij PLUS

  Bij PLUS

  Er zijn een aantal producten bij PLUS waarbij je altijd profiteert van een gratis levering. Deze actie is echter wel van toepassing op geselecteerde producten. Een PLUS kortingscode heb je niet nodig.

 • tot € 8,75
  extra korting

  Deze week: GRATIS bezorging met kortingscode bij PLUS

  Bij PLUS

  Alleen deze week kan je bij PLUS profiteren van een gratis bezorging door gebruik te maken van de onderstaande kortingscode. Dat is pas service!

 • tot € 8,75
  extra korting

  50% korting op bezorgkosten bij PLUS

  Bij PLUS

  Deze week zijn de bezorgkosten in prijs verlaagd, want bij PLUS ontvang je 50% korting op deze kosten. Dat scheelt weer lekker in je portemonnee. PLUS vraag hiervoor niet om een kortingscode.

 • tot € 8,75
  extra korting

  Win een geheel verzorgd weekend Disneyland Paris voor 4 personen bij PLUS

  Bij PLUS

  Doe je boodschappen nu online bij PLUS en maak kans op een geheel verzorgd weekend Disneyland Paris voor 4 personen. Daarnaast heb je elke week kans op een Disney pakket! Ga snel naar PLUS en doe mee met deze actie. Een kortingscode is niet vereist.

 • tot € 8,75
  extra korting

  PLUS kortingscode voor 50% korting op de bestelkosten

  Bij PLUS

  Profiteer van 50% korting op de bestelkosten bij PLUS en gebruik de kortingscode om de korting te ontvangen.

Alle PLUS kortingscodes, kortingsacties en acties

Korting bij Plus

Op zoek naar aanbiedingen, kortingscodes en kortingen van PLUS, die bruikbaar zijn in mei 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want bij ons krijg je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij PLUS. En als extra checken wij van MijnKorting dagelijks de webshop van PLUS. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder willen we wat dieper ingaan op PLUS, dus lees gerust verder.

PLUS als organisatie PLUS is met 266 supermarkten en een uitgebreide webshop een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. PLUS is het coöperatieve huis voor de 218 zelfstandige supermarktondernemers en hun 266 supermarkten. PLUS loopt voorop in de ontwikkelingen rondom goed eten en kan hier relevant op inspelen. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten omdat zij groot genoeg is om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn.

PLUS is een coöperatie van trotse supermarktondernemers. Ons gezamenlijk doel is een duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant centraal staat en de focus ligt op goed eten, voor iedereen elke dag.

PLUS online - je boodschappen in goede handen Inmiddels is het mogelijk om bij meer dan 200 PLUS supermarkten een bestelling te plaatsen.

Daarom, koop nu via deze website bij PLUS voor een besparing op iedere besteding, ook als er geen actie of kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

€ 0,50 (extra) korting voor bestaande klanten
€ 4,00 (extra) korting voor nieuwe particuliere klanten
€ 8,75 (extra) korting voor nieuwe zakelijke klanten

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar PLUS

 terug naar alle winkels