Alle PLUS kortingscodes, kortingsacties en acties

4 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 2 aanbiedingen toegevoegd

Vind hier alle PLUS coupons en kortingen geldig in september 2019, plus nog eens extra korting op je mijnkorting account.

PLUS acties

 • tot € 8,75
  extra korting

  Bestel nu alvast je plus kerstpakket met korting via MijnKorting

  Bij PLUS

 • tot € 8,75
  extra korting

  GRATIS Kiekeboebox t.w.v. €40,- bij PLUS

  Bij PLUS

  Speciaal voor jonge ouders heeft PLUS een leuk cadeaupakket samengesteld, de Kiekeboebox! Deze box t.w.v. €40,- zit vol baby- en kraamproducten én waardebonnen voor gratis producten die je goed kunt gebruiken. Vraag de gratis Kiekeboebox aan bij PLUS zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

  Voorwaarden

  Je kan deze doos aanvragen als je de folder van PLUS ontvangt en je kindje maximaal 2 maanden oud is

 • tot € 8,75
  extra korting

  Spaar voor tot 85% korting op keukenmessen bij PLUS

  Bij PLUS

  Word jij ook zo gek van het snijden met goedkope botte mesjes? Shop dan nu je boodschappen bij PLUS, want dan kan je sparen voor hoge korting op kwaliteitskeukenmessen. Een speciale kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

 • tot € 8,75
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij PLUS

  Bij PLUS

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij PLUS. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Plus kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van PLUS

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 8,75
  extra korting

  Kosteloze verzending van jouw boodschappen bij PLUS

  Bij PLUS

  Kies nu voor een gratis verzending van diverse producten bij PLUS door deze kortingscode te gebruiken. Hierdoor bespaar je ook weer €6,- zonder dat je veel moeite hoeft te doen.

 • tot € 8,75
  extra korting

  Spaar gratis mee voor Tupperware bij PLUS

  Bij PLUS

  Dit is de laatste week dat jij kan sparen voor Tupperware artikelen bij PLUS. Dus maak daar nog even gebruik van en ontvang korting op de verschillende Tupperware items zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • tot € 8,75
  extra korting

  Tot 87% korting op Tupperware bij PLUS

  Bij PLUS

  Bij PLUS kan je nu sparen voor Tupperware. Lever je spaarkaart in en je krijgt tot wel 87% korting op één van de 6 verschillende producten van Tupperware. De VentiSmart Mini krijg je zelfs gratis! Op deze manier hou jij je eten nog langer vers. Zodoende heb je geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je 1 spaarzegel. Bij 35 zegels heb je een volle spaarkaart. Je kunt je spaarkaart inleveren tot en met zaterdag 10 augustus 2019.

 • tot € 8,75
  extra korting

  Deze week: GRATIS bezorging met kortingscode bij PLUS

  Bij PLUS

  Alleen deze week kan je bij PLUS profiteren van een gratis bezorging door gebruik te maken van de onderstaande kortingscode. Dat is pas service!

 • tot € 8,75
  extra korting

  Waanzinnig wijn voordeel bij PLUS: per doos 50% korting

  Bij PLUS

  Je geniet nu van heel veel korting op wijn bij PLUS. Je ontvangt namelijk wel 50% korting op geselecteerde dozen vol met wijn zonder dat je een speciale kortingscode hoeft in te vullen.

 • tot € 8,75
  extra korting

  GRATIS bezorging bij PLUS

  Bij PLUS

  Bij PLUS profiteer je altijd van een gratis levering van jouw bestelling. Een PLUS kortingscode heb je niet nodig.

  Voorwaarden

  Minimale bestelwaarde van €25.

 • tot € 8,75
  extra korting

  50% korting op bezorgkosten bij PLUS

  Bij PLUS

  Deze week zijn de bezorgkosten in prijs verlaagd, want bij PLUS ontvang je 50% korting op deze kosten. Dat scheelt weer lekker in je portemonnee. PLUS vraag hiervoor niet om een kortingscode.

 • tot € 8,75
  extra korting

  Win een geheel verzorgd weekend Disneyland Paris voor 4 personen bij PLUS

  Bij PLUS

  Doe je boodschappen nu online bij PLUS en maak kans op een geheel verzorgd weekend Disneyland Paris voor 4 personen. Daarnaast heb je elke week kans op een Disney pakket! Ga snel naar PLUS en doe mee met deze actie. Een kortingscode is niet vereist.

 • tot € 8,75
  extra korting

  PLUS kortingscode voor 50% korting op de bestelkosten

  Bij PLUS

  Profiteer van 50% korting op de bestelkosten bij PLUS en gebruik de kortingscode om de korting te ontvangen.


Korting tips

Alle PLUS kortingscodes, kortingsacties en acties

Korting bij Plus

Op zoek naar aanbiedingen, kortingscodes en kortingen van PLUS, die bruikbaar zijn in september 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want bij ons krijg je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij PLUS. En als extra checken wij van MijnKorting dagelijks de webshop van PLUS. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder willen we wat dieper ingaan op PLUS, dus lees gerust verder.

PLUS als organisatie PLUS is met 266 supermarkten en een uitgebreide webshop een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. PLUS is het coöperatieve huis voor de 218 zelfstandige supermarktondernemers en hun 266 supermarkten. PLUS loopt voorop in de ontwikkelingen rondom goed eten en kan hier relevant op inspelen. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten omdat zij groot genoeg is om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn.

PLUS is een coöperatie van trotse supermarktondernemers. Ons gezamenlijk doel is een duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant centraal staat en de focus ligt op goed eten, voor iedereen elke dag.

PLUS online - je boodschappen in goede handen Inmiddels is het mogelijk om bij meer dan 200 PLUS supermarkten een bestelling te plaatsen.

Daarom, koop nu via deze website bij PLUS voor een besparing op iedere besteding, ook als er geen actie of kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

€ 0,50 (extra) korting voor bestaande klanten
€ 1,50 (extra) korting voor in-app aankopen
€ 4,00 (extra) korting voor nieuwe particuliere klanten
€ 8,75 (extra) korting voor nieuwe zakelijke klanten
1% (extra) korting op kerstpakketten

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar PLUS

 terug naar alle winkels