Alle kortingen, kortingscodes en aanbiedingen van Plusport

1 actuele korting of kortingscode

Shop met korting met deze Plusport coupons en acties geldig in september 2019, en ontvang daarbovenop altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Plusport acties

 • tot 8,75%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Plusport

  Bij Plusport

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Plusport. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Plusport kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Plusport

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot 8,75%
  extra korting

  Adidas Duramo sneakers met € 20,- korting bij Plutosport

  Bij Plusport

  Bij Plutosport ontvang je vandaag € 20,- korting op 2 modellen sneakers van Adidas. Van € 64,95 voor maar € 44,95. Voor deze dagdeal is geen kortingscode nodig.

Alle kortingen, kortingscodes en aanbiedingen van Plusport

Korting bij Plusport

Zoek jij naar kortingen en kortingscodes van Plusport, die bruikbaar zijn in september 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want bij ons ontvang je te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Plusport. Daarbovenop checken wij dagelijks de website van Plusport. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Plusport, dus lees gerust verder.

PlusPort is één van de grootste opleidingsinstituten op het gebied van veiligheidscertificeren in Nederland. Met het uitgebreide pakket kan iedereen die een veiligheidstraining moet volgen bij PlusPort terecht.

Daarom, ga even via deze website naar Plusport voor korting op alle aankopen, zowel met als zonder gebruik van een aanbieding of kortingscode.

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:
8,75% (extra) korting op AED en Veilig Werken aan de weg
7% (extra) korting op overig, VCA, NEN 3140, HACCP, ATEX
5,25% (extra) korting op heftruck en BHV

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Plusport

 terug naar alle winkels