PostNL acties, kortingscodes en aanbiedingen

9 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 2 aanbiedingen toegevoegd

Alle actuele juni 2019 vouchers en acties van PostNL, en ontvang daarnaast nog eens extra korting via MijnKorting.

PostNL acties

 • 3%
  extra korting

  Maak je eigen postzegels voor slechts €10,95

  Bij PostNL

  Ben je ook benieuwd naar jouw eigen foto op een postzegel? Bestel ze dan nu bij PostNL. Voor €10,95 heb je 10 eigen postzegels. Een PostNL kortingscode heb je hier niet voor nodig.

 • 3%
  extra korting

  Nu ook prachtige bloemen en planten al vanaf €16,50 bij PostNL

  Bij PostNL

  Bij PostNL is het nu ook mogelijk om een prachtige bos bloemen of een plant te bestellen. Dat kan al vanaf €16,50. Hier heb je geen kortingscode van PostNL voor nodig.

 • 3%
  extra korting

  Profiteer van korting bij PostNL

  Bij PostNL

  Als lid van MijnKorting krijg je extra korting op je bestellingen bij PostNL. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een PostNL kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang €7,50 welkomstpremie.

 • 3%
  extra korting

  GRATIS verzending van je bestelling bij PostNL

  Bij PostNL

  Profiteer van GRATIS verzending van je bestelling bij PostNL zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

 • 3%
  extra korting

  Bestel originele cadeaus vanaf €9,90 bij PostNL

  Bij PostNL

  Bestel nu heel gemakkelijk de meest originele cadeaus vanaf €9,90 bij PostNL. Een kortingscode heb je hier niet voor nodig. Profiteer zelf van korting door via MijnKorting te bestellen bij PostNL.

 • 3%
  extra korting

  Postzakproducten al vanaf €12,95 bij PostNL

  Bij PostNL

  Bestel de leuke originele postzakken cadeaus nu bij PostNL vanaf €12,95. Leuk om cadeau te geven. Je hoeft hiervoor niet op zoek naar een kortingscode van PostNL.

 • 3%
  extra korting

  Artikel PostNL Webshop retour sturen nu GRATIS

  Bij PostNL

  Als je niet tevreden bent over een artikel dat je hebt besteld bij postnl.nl kun je deze gratis retour sturen. Van deze attente service kun je gebruik maken zonder kortingscode.

  Voorwaarden

  Binnen 14 dagen gratis retour sturen.

 • 3%
  extra korting

  PostNL houdt je op de hoogte van nieuwe postzegels

  Bij PostNL

  Met de PostNL Webshop nieuwsbrief ontvang je nieuws over nieuwe postzegels, postzegelgerelateerde producten en aanbiedingen van PostNL in je mailbox. Geniet van deze service van PostNL zonder dat je daarvoor een kortingscode nodig hebt.

 • 3%
  extra korting

  Enveloppen vanaf €1,19 bij PostNL

  Bij PostNL

  Een appje sturen is leuk, maar een brief sturen en ontvangen is nóg veel leuker. Enveloppen zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten bij PostNL, dus er is voor ieder wat wils. Voor het aanschaffen van PostNL enveloppen heb je geen PostNL kortingscode nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van PostNL

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3%
  extra korting

  Bestel nu Pinkpop postzegels bij PostNL

  Bij PostNL

  Het jaarlijkse festival Pinkpop wordt dit jaar voor de 50e keer gehouden en om dit te vieren heeft PostNL speciale Pinkpop postzegels in het assortiment opgenomen. Dus ben je een liefhebber van Pinkpop of stuur je graag brieven met een persoonlijke touch? Aarzel dan niet en schaf deze postzegels aan, zonder een kortingscode nodig te hebben.

 • 3%
  extra korting

  Heel Holland bakt postset voor slecht €8,95 bij PostNL

  Bij PostNL

  Bestel nu voor slechts €8,95 de Heel Holland bakt postset om bijpassende ansichtkaarten binnen Nederland te versturen. Deze postset bestaat uit vijf maxikaarten en een postzegelvel met vijf verschillende kleurrijke postzegels. Je hoeft niet te beschikken over een kortingscode om hier gebruik van te kunnen maken.

 • 3%
  extra korting

  GRATIS Riverdale kaartenhouder cadeau bij PostNL

  Bij PostNL

  Bij aankoop van 2 vellen Decemberzegels ontvang je een gratis Riverdale kaartenhouder cadeau bij PostNL, wees er snel bij want: op = op! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 3%
  extra korting

  Maak kans op prijzen bij PostNL

  Bij PostNL

  Op ieder Decemberzegels velletje staat een unieke Kras en win code waarmee je kans maakt op 1 van de ruim 2500 prijzen; Wie wil dit niet! Ga snel naar PostNL en bestel je decemberzegels. Een kortingscode is niet nodig.

 • 3%
  extra korting

  Decemberzegels bij PostNL: tegen het voordeligere tarief van € 0,78 p/stuk

  Bij PostNL

  Ze zijn er weer de mooie Decemberzegels van PostNL. Verstuur je kerst- en nieuwjaarswensen met een mooie decemberzegel! Online te bestellen per 10 of 20 stuk bij PostNL tegen het voordeligere tarief van € 0,78 per stuk. Hiervoor is geen kortingscode nodig

 • 3%
  extra korting

  GRATIS 2 sfeerlichten bij Decemberzegels bij PostNL

  Bij PostNL

  Bij aankoop van 2 velletjes Decemberzegels ontvang je een setje sfeerlichtjes cadeau bij PostNL. Een kortingscode heb je hier niet voor nodig.

  Voorwaarden

  Maximaal 2 sfeerlichten per klant

 • 3%
  extra korting

  GRATIS bloemzaadjes bij PostNL

  Bij PostNL

  Ontvang nu tijdelijk GRATIS bloemzaadjes bij PostNL zonder een kortingscode te hoeven gebruiken. Wacht niet te lang met bestellen, want OP=OP.

  Voorwaarden

  Gratis bloemzaadjes bij aankoop van twee velletjes momentzegels

 • 3%
  extra korting

  GRATIS krijtstiften bij Decemberzegels bij PostNL

  Bij PostNL

  Bij aankoop van 2 velletjes Decemberzegels bij PostNL ontvang je krijtstiften bij je bestelling. Bestel je 3 velletjes Decemberzegels dan krijg je een setje krijtstiften en 3 sjablonen cadeau. Maak gebruik van deze leuke actie bij PostNL zonder dat je een kortingscode hoeft te gebruiken.

  Voorwaarden

  Geldig van 14 november 2016 tot 6 januari 2017
  Voor brieven en kaarten tot 50 gram
  Online te bestellen per 21 stuks
  Bij aankoop van 2 velletjes Decemberzegels ontvangt u een setje krijtstiften, maximaal 2 per klant.
  Bij aankoop van 3 velletjes Decemberzegels ontvangt u een setje krijtstiften en 3 sjablonen, maximaal 2 per klant.


Korting tips

PostNL acties, kortingscodes en aanbiedingen

Korting bij PostNL

Ben je zoekende naar kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van PostNL, die geldig zijn in juni 2019? Dan zit je hier gebakken, want wij weten alles van korting bij PostNL. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Daarbovenop krijg je bij ons te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij PostNL. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder willen we dieper ingaan op PostNL, dus lees gerust verder.

U gaat naar PostNL.nl om te allen tijde uw postzaken te kunnen regelen. U heeft vanaf nu alles onder controle, want PostNL.nl is altijd in de buurt.

Daarom, ga even langs onze website naar PostNL om korting te ontvangen op elke bestelling, ook als er geen kortingscode of actie beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 3% (extra) korting op cadeaus
zonder kortingscode: 3% (extra) korting op cadeaus

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding. Op postartikelen (postzegels etc) wordt geen korting gegeven

Naar PostNL

 terug naar alle winkels