Kortingsacties en kortingscodes van Probrace

2 actuele kortingen of kortingscodes

Shop met korting met deze actuele september 2019 acties en promotiecodes van Probrace, en ontvang daarbovenop nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Probrace acties

 • 3%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Probrace

  Bij Probrace

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Probrace. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Probrace kortingscode.

 • 3%
  extra korting

  Gratis levering al vanaf 75 euro bij Probrace

  Bij Probrace

  Bestel je medische en orthopedische hulpmiddelen bij Probrace. Bespaar op verzendkosten. Je bestelling boven de 75 euro wordt gratis thuis bezorgd. Hiervoor is een kortingscode niet nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Probrace

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3%
  extra korting

  18% korting op de enkelbrace voor hardlopen bij Probrace

  Bij Probrace

  Bij Probrace koopt u de enkelbrace voor hardlopen met 18% korting. U heeft geen kortingscode nodig.

 • 3%
  extra korting

  Kortingscode voor 5% korting op steunzolen bij Probrace

  Bij Probrace

  Steunzolen met 5% korting kopen? Dat kan bij Probrace! Gebruik voor deze actie de Probrace kortingscode.

 • 3%
  extra korting

  Kortingscode voor 5% korting op sportbrace bij Probrace

  Bij Probrace

  Je sportbrace bestel je nu met wel 5% korting bij Probrace. Gebruik voor deze actie de Probrace kortingscode.

 • 3%
  extra korting

  Nu tijdelijk extra korting op je aankoop bij Probrace

  Bij Probrace

  Als introductiekorting krijg je nu tijdelijk maar liefst 4% extra korting op al je bestellingen bij Probrace. Profiteer snel van deze nog hogere korting, een Probrace kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

Kortingsacties en kortingscodes van Probrace

Korting bij Probrace

Zoek je naar aanbiedingen en kortingscodes van Probrace, die bruikbaar zijn in september 2019? Dan zit je hier gebakken, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webshop van Probrace. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Daarbovenop krijg je via ons altijd extra korting op al je aankopen bij Probrace. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Probrace, dus lees gerust verder.

ProBrace.nl heeft klanttevredenheid en innovatie hoog in het vaandel staan en is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en leveren van (sport)braces, (sport)bandages, steunzolen en korsetten via internet. Je kunt bij ProBrace.nl alle informatie vinden met betrekking tot deze orthopedische voorzieningen en diensten. Via www.probrace.nl kun je direct jouw maat opmeten en de gewenste brace bestellen. ProBrace.nl is in het bezit van het thuiswinkelwaarborg, heeft een eigen werkplaats, magazijn en biedt de mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen via Afterpay.

Een groot verschil ten opzichte van de concurrentie is dat het team van ProBrace.nl- bestaande uit fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch technologen- het adviseren en aanmeten van braces en bandages meester zijn. ProBrace.nl is de online concurrentie ver vooruit als het gaat om kennis over braces, bandages en steunzolen. Dit heeft mede te maken met het werk dat het team van ProBrace.nl verricht in meerdere ziekenhuizen, revalidatiecentra en gezondheidscentra. Je kunt telefonisch of via de chat om advies vragen of vrijblijvend een afspraak maken op één van de aanmeetlocaties.

Daarom, ga via mijnkorting.nl naar Probrace om permanent extra korting te ontvangen op al jouw bestellingen, ook als er geen kortingscode of actie beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 3% (extra) korting
zonder kortingscode: 3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Probrace

 terug naar alle winkels