Cashback bij Prolife

1 actuele cashbacks

Hier vind je alle Prolife acties en aanbiedingen geldig in januari 2019


Er zijn momenteel geen Prolife kortingscodes of andere acties beschikbaar. Wel krijg je via MijnKorting.nl altijd extra korting op je bestelling bij Prolife.

Verlopen acties van Prolife

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 0 punten
  extra korting

  Zorgpremie 2019 al vanaf € 114,95 per maand bij Prolife

  Bij Prolife

  Bij Prolife is de zorgpremie voor 2019 ook al bekend! Voor de basispremie betaal je bij Prolife €114,95 per maand (met standaard 385,- euro eigen risico). Sluit dus een voordelige zorgverzekering af bij Prolife. Helaas krijg je geen korting via MijnKorting.nl

 • 0 punten
  extra korting

  Stap over naar een Prolife zorgverzekering en ontvang 2500 punten

  Bij Prolife

  Als je nog niet eerder een zorgverzekering van Prolife hebt gehad, en je stapt nu als lid van MijnKorting over naar Prolife, dan ontvang je 2500 punten op je account.

  Voorwaarden

  - Er geldt geen cashback op telefonisch afsluiten van verzekeringen.
  - Cashback is 1x geldig, ook als sluit je een verzekering af voor meerdere personen.
  - Cashback geldt maar eenmalig per adres. Bij meerdere aanvragen op 1 adres (ook als het verschillende personen betreft), worden de meerdere aanvragen afgekeurd.
  - Er geldt alleen cashback op nieuw afgesloten verzekeringen.
  - LET OP: De cashback vergoeding ontvang je achteraf van MijnKorting.nl, en niet direct van Independer
  - 1 punt = € 0,01 (dus 100 punten is 1 Euro). Je kunt op je account zien hoeveel je punten in Euro's waard zijn.

Cashback bij Prolife

Cashback en korting bij Prolife

Ben jij ook op zoek naar cashbacks van Prolife, die bruikbaar zijn in januari 2019? Dan ben je hier aan het juiste adres, want bij MijnKorting ontvang je extra cashback op je contract bij Prolife. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Prolife, dus lees gerust verder.

Sluit vandaag nog een zorgverzekering af met een lage premie. Waar dan precies? Bij Prolife natuurlijk. In het onderstaande stuk zal je meer lezen over de zorgverzekeringen van Prolife en over hoe je geld kunt besparen. Lees dus snel verder.

-Lage premie bij Prolife-

Het grote voordeel van een zorgverzekering bij Prolife, is dat je te maken hebt met een lage premie. De webshop vindt het niet nodig om hoge premies te vragen. Dat zou er immers voor zorgen dat zorg onbetaalbaar wordt. Prolife vindt juist dat iedereen zorg moet kunnen betalen. Daarom zul je ook alleen maar lage premies treffen op de webshop van Prolife. Neem als voorbeeld Principe Polis Budget. Dit is de nieuwe, goedkope basisverzekering van Prolife. De premie is bij deze verzekering extreem laag. Dat komt doordat je kunt kiezen uit een select aantal ziekenhuizen, maar dat is voor jou helemaal niet erg. Indien er een ziekenhuis dicht in de buurt zit van het lijstje van Prolife, is het enorm voordelig om de basisverzekering met de lage premie af te sluiten bij Prolife.

-Vraag een gratis offerte aan en vind je voordeel-

Bij Prolife heb je te maken met allerlei verschillende voordelen. Prolife vergoedt reguliere en christelijke zorg en jij kan daarvan profiteren. Voordat je een zorgverzekering afsluit, is het handig om goed onderzoek te verrichten. Bij Prolife kun je dat gratis doen, want je kunt kosteloos een offerte aanvragen. Het enige wat je hoeft te doen, is een aantal gegevens invullen. Al snel weet je meer af van de verzekeringen bij Prolife. Naast een gratis offerte aanvragen, vind je vele kortingen op de site van Prolife. Je kunt op zoek gaan naar je eigen voordelen. Zo kun je profteren van ideale aanbiedingen. Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van geld besparen? Bekijk dan snel de site en ontdek je voordelen.

-Premie simpel berekenen-

Wanneer je een zorgverzekering afsluit, zit je altijd vast aan een bepaalde premie. Dit is een bedrag dat je iedere maand weer betaalt voor de zorgverzekering. Het fijne is dat je bij Prolife simpel geld weet te besparen en dat je altijd duidelijkheid hebt. Op de site van Prolife kun je namelijk zelf je premie berekenen. Door de premie precies te laten berekenen, weet je waar je aan toe bent en kun je makkelijker een keuze maken. Prolife zorgt er dus voor dat je tijd bespaart en daarnaast ook nog eens geld bespaart, door het berekenen van je premie. 

-Declaratie app makkelijk en snel-

De webshop Prolife heeft speciaal voor alle klanten een app ontwikkeld. De app zorgt ervoor dat je van alles snel kunt regelen. Je hoeft zo niet meer helemaal de site van Prolife op te zoeken. Het enige wat je hoeft te doen, is de app op je smartphone openen. In de app heb je een duidelijk overzicht van jouw zorgverzekering en daarnaast kun je ook simpel bepaalde zaken declareren. Met de app bespaar je jezelf dus heel wat tijd en dat is natuurlijk gunstig.

-Met cashback bespaar je geld bij Prolife-

Op de site van Prolife kun je allemaal verschillende soorten zorgverzekeringen afsluiten. Een zorgverzekering is voor iedereen noodzakelijk. Het liefste bespaar je geld op de kosten die je in een jaar maakt. In de vorige stukjes heb je al gelezen hoe je aan kortingen kunt komen als het gaat om zorgverzekeringen bij Prolife. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de tips die Mijnkorting.nl voor je heeft. In het stuk hier beneden zal je dieper ingaan op de manieren om geld te besparen. Een van die manieren heeft te maken met cashback. Het is aan te raden om het grondig door te lezen, want cashback zorgt in de toekomst voor vele voordelen.

1.       Wat houdt cashback nou precies in? En hoe kom je aan cashback? Dat zijn twee goede vragen. In dit stuk zullen al je vragen over cashback worden beantwoord. Lees snel door, want zo weet je voortaan precies hoe je geld kunt besparen op de contracten die je afsluit bij Prolife. Cashback is een concept waarbij je geld opspaart door aankopen te doen of door contracten af te sluiten. Alles wat je uiteindelijk aan cashback hebt opgespaard, zal aan jezelf worden uitgekeerd. Mijnkorting.nl is een site die veel cashback aanbiedt. Je vindt er cashback voor wel meer dan 1900 verschillende sites. Dat is voor jou natuurlijk wel gunstig. Zo kun je niet alleen geld besparen op de contracten bij Prolife, maar ook bij vele andere webshops. Indien je ook daadwerkelijk wilt profiteren van de cashback, is het nodig om een account aan te maken op de site van Mijnkorting.nl. Gelukkig voor jou, want het aanmaken van een account is helemaal gratis. Zo bespaar je dus al weer wat geld. Het aanmaken van een account gebeurt erg snel, want je hoeft alleen maar een aantal gegevens in te vullen. De persoonlijke informatie wordt op een veilige server opgeslagen. Zo weet je zeker dat je privacy goed gewaarborgd is op de site van Mijnkorting.nl. Is het je eenmaal gelukt om lid te worden van Prolife, dan kun je op zoek gaan tussen de verschillende webshops. Zie je een interessante webshops, dan kun je altijd door klikken naar het aanbod van de betreffende site. Dat is natuurlijk wel zo gunstig. Wanneer je uiteindelijk besluit om aankopen te doen of een contract af te sluiten, is het aan te raden om te kijken tussen de cashback. Ook voor Prolife vind je cashback op de site van Mijnkorting.nl. Wanneer je een contract afsluit bij Prolife, verdien je hier geld op terug. Alle cashback die je met Mijnkorting.nl verzamelt, spaar je op in een online spaarpotje. Heb je uiteindelijk een redelijk bedrag weten te sparen, dan kun je dit geldbedrag over laten maken naar je echte bankrekening. Bij Mijnkorting.nl profiteer je ook nog eens van een hoge welkomstpremie.

2.       Naast gebruik maken van de voordelen die cashback met zich meebrengt, kun je er ook voor kiezen om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Prolife, waar jij je aankopen hebt gedaan. Een nieuwsbrief van Prolife zorgt ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe ontwikkelen. Ook kun je erachter komen hoe je aan hoge kortingen kunt komen. In de nieuwsbrief van Prolife vind je namelijk regelmatig aanbiedingen, winacties en andere hoge kortingen. Daarom is het aantrekkelijk om je gratis in te schrijven. Alle recente nieuwsbrieven van Prolife worden gestuurd naar je mail.

3.       Verder kun je zelf de detective uithangen. Op de webwinkel Prolife zie je namelijk vaak kortingen staan. Regelmatig wordt de webshop Prolife aangepast en zijn er weer nieuwe aanbiedingen en acties die handig zijn voor jou. Het is dus zeker aan te raden om de webwinkel een beetje in de gaten te houden. Zo bespaar je in de toekomst heel wat geld. De webshop Prolife wordt regelmatig veranderd, omdat de webwinkel bij de tijd wil blijven. Er mogen geen oude dingen op blijven staan die niet meer relevant zijn. Dat zorgt ervoor dat aanbiedingen op de site maar tijdelijk zijn. Om zeker te weten dat je geen enkele voordelige aanbieding mist, is het dus handig om de site van Prolife af en toe te checken.

4.       Tegenwoordig is bijna iedereen actief op social media. Dat is ook helemaal niet zo gek, want de social media platforms zijn dynamisch. Elke dag, elk uur, elke minuut en elke seconde komen er weer nieuwe dingen te staan op de social media pagina’s. Mensen delen hun ervaringen en ze laten zien wat hun bezighoudt. Andersom kijken mensen ook naar het leven van anderen. Het bedrijfsleven is ook al helemaal geïntegreerd in de social media. Voor webshops zoals deze is het handig om mee te gaan met de tijd. Daarom is de webwinkel Prolife ook actief op verschillende social media platforms. Via social media houdt deze webshop de klanten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Het interessante is dat je ook via de pagina’s van Prolife kortingen kunt ontvangen. De aanbiedingen, kortingen en acties van de webshop worden namelijk altijd aangekondigd op de pagina’s. Het is dus zeker de moeite waard om zelf de pagina’s te volgen. Zo hoef je nooit meer een goede aanbieding of korting te missen en kun je genieten van voordelige contracten of aankopen.

Ben je op zoek naar een voordelige en goede zorgverzekering? Je hoeft niet langer meer verder te zoeken op het internet, want Prolife heeft precies wat je wenst. De webshop biedt verzekeringen aan met lage premies. Hierdoor weet je ieder jaar weer geld te besparen op je vaste kosten. Dat is natuurlijk wel zo gunstig. Bij Prolife tref je meerdere kortingen, waardoor je premie nog lager wordt dan eerst. Daarnaast helpt Mijnkorting.nl je ook met het besparen van geld op je zorgverzekering bij Prolife. Dat doet de site door je tips te geven en cashback aan te bieden. De cashback zorgt ervoor dat je geld opspaart in je online spaarpotje op de site van Mijnkorting.nl. Bespaar nu geld op je zorgverzekering bij Prolife. 

Kortingen

Prolife geeft geen korting via MijnKorting.nl op een zorgverzekering

Bijzonderheden

Geen korting via MijnKorting.nl

Naar Prolife

 terug naar alle winkels