Cashback bij Promovendum

6 actuele cashbacks

Sluit je Promovendum verzekering af en ontvang punten op je mijnkorting account.


Promovendum acties

 • 1675 punten
  cashback

  Lage zorgpremie in 2019 bij Promovendum. Al voor € 107,50 per maand

  Bij Promovendum

  Ook in 2019 biedt Promovendum een lage zorgpremie, zonder extra eigen risico. Bij Promovendum betaal je voor een basispremie maar liefst €107,50 per maand (met standaard 385,- euro eigen risico). Kies voor Promovendum en ontvang ook nog eens cashback op je mijnkorting account.

 • 1675 punten
  cashback

  Ontvang 1675 punten bij overstappen naar Promovendum op je account

  Bij Promovendum

  Als lid van MijnKorting krijg je 1675 punten op je account bij overstappen naar een Promovendum 2019 zorgverzekering. Maak gebruik van deze actie en pak je voordeel!

 • 1675 punten
  cashback

  Studentenzorgverzekering bij Promovendum: € 107,27 p/m

  Bij Promovendum

  Bij Promovendum kun je ook een studentenzorgverzekering afsluiten al vanaf € 107,25 (met standaard 385,- euro eigen risico). Ga snel naar Promovendum en krijg ook nog eens cashback op je mijnkorting account.

 • 1675 punten
  cashback

  Kortingsregelingen bij Promovendum

  Bij Promovendum

  Profiteer nu van veel voordeel bij Promovendum. Op de site is er een overzicht met alle kortingen die je kunt opsparen bij Promovendum.

 • 1675 punten
  cashback

  Pakketkortingen van Promovendum

  Bij Promovendum

  Wanneer je meerdere verzekeringen onderbrengt bij Promovendum, geniet je van de 5% pakketkorting op je kosten. Dat is natuurlijk fijn, want zo betaal je een lagere premie.

Verlopen cashbacks en acties van Promovendum

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 1675 punten
  cashback

  1625 punten bij overstappen naar Promovendum

  Bij Promovendum

  Als lid van MijnKorting krijg je 1625 punten op je account bij overstappen naar een Promovendum 2018 zorgverzekering.

  Voorwaarden

  - Er geldt geen cashback op telefonisch afsluiten van verzekeringen.
  - Cashback is 1x geldig, ook als sluit je een verzekering af voor meerdere personen.
  - Cashback geldt maar eenmalig per adres. Bij meerdere aanvragen op 1 adres (ook als het verschillende personen betreft), worden de meerdere aanvragen afgekeurd.
  - Er geldt alleen cashback op nieuw afgesloten verzekeringen.
  - LET OP: De cashback vergoeding ontvang je achteraf van MijnKorting.nl, en niet direct van Independer
  - 1 punt = € 0,01 (dus 100 punten is 1 Euro). Je kunt op je account zien hoeveel je punten in Euro's waard zijn.

Cashback bij Promovendum

Cashback en korting bij Promovendum

Ben jij ook zoekende naar cashbacks van Promovendum, die bruikbaar zijn in januari 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want via MijnKorting krijg je extra cashback op je contract bij Promovendum. Hieronder vertellen we je meer over cashback en korting bij Promovendum, dus lees gerust verder.

Het is noodzakelijk om een zorgverzekering af te sluiten. Het is dan ook van belang dat je een weloverwogen keuze maakt. Bij Promovendum heb je in ieder geval altijd te maken met ideale voordelen. Zo heb je een lage premie en kun je altijd aan extra kortingen komen. Dat is voor jou als klant natuurlijk prettig. In het onderstaande stuk zal je meer lezen over hoe je geld kunt besparen op de zorgverzekeringen die je afsluit bij Promovendum. Lees daarom snel verder en profiteer van de voordelen.

-Lage premie bij Promovendum-

De zorgverzekering van Promovendum zal je verbazen. Je hebt namelijk nog nooit zulke lage premies gezien. De premie van Promovendum is zo laag, omdat de webshop het belangrijk vindt dat iedereen de zorg krijgt die hij of zij verdient. Je kunt dus makkelijk geld besparen wanneer je jouw zorgverzekering afsluit bij Promovendum en dat is fijn om te weten.

-Speciale kortingsregelingen-

Bij Promovendum kun je zeker altijd geld besparen, want je hebt te maken met kortingsregelingen het hele jaar door. Wanneer je een zorgverzekering hebt bij Promovendum, profiteer je van hoge kortingen op andere producten of activiteiten. Dat kan zijn op het gebied van gezondheid, fitness, preventie, vrije tijd, wonen en nog veel meer. Kijk ook eens bij de pakketkorting. Een pakketkorting krijg je namelijk wanneer je meerdere verzekeringen bij Promovendum onderbrengt. Wees er snel bij en kom achter alle kortingen bij Promovendum.

-Vrije keuze-

Indien je je zorgverzekering afsluit bij Promovendum, heb je het voordeel dat je zelf mag kiezen naar welk ziekenhuis je gaat. Sommige zorgverzekeringen hebben maar een select aantal toegestane ziekenhuizen. Dat is voor jou natuurlijk heel onhandig, want je wilt in een vertrouwde omgeving naar het ziekenhuis. Gelukkig biedt Promovendum je de mogelijkheid om gratis zelf een ziekenhuis uit te kiezen. Fijn toch?

-Bereken makkelijk en snel je premie-

Je wilt natuurlijk precies weten wat je aan premie moet betalen. Indien je de exacte premie weet, kun je dit vergelijken met andere aanbieders van zorgverzekeringen. De site van Promovendum maakt het mogelijk om gratis en snel je premie te berekenen. Dit is handig, want zo merk je al gauw genoeg op dat je veel geld bespaart wanneer je jouw zorgverzekering afsluit bij Promovendum. Het fijne is dat het helemaal niet lastig is om de premie laten uit te rekenen. Het enige wat je hoeft te doen, is aangeven naar wat voor zorgverzekering je precies zoekt. Uiteindelijk zal Promovendum op basis van die gegevens de premie voor je uitrekenen. Bij Promovendum weet je altijd waar je aan toe bent en je bespaart gemakkelijk wat geld.

-Bespaar tijd met de hulp van experts-

Wanneer je een zorgverzekering afsluit, is het van belang dat je precies weet waar je mee bezig bent. Meerdere mensen ervaringen zorgverzekeringen als lastig, omdat ze er zelf niet veel kennis van hebben. In dat geval is het logisch dat je lang bezig bent met het uitzoeken van de best bijpassende zorgverzekering. Om wat tijd te besparen, is het aan te raden om hulp te vragen aan de medewerkers van Promovendum. De medewerkers zijn allemaal expert op het gebied van zorgverzekering, dus ze kunnen je uitstekend verder hepen en advies geven. Al snel weet je welke verzekering het beste bij je past en heb je dus heel wat tijd bespaart.

-Altijd cashback bij Promovendum-

Ieder jaar heb je weer te maken met dezelfde terugkerende kosten. Zo moet je energie betalen, maar ook aflossing op je hypotheek. Zorgkosten zijn tevens terugkerende kosten, die je het liefste zo laag mogelijk wilt houden. Daarvoor heb je natuurlijk zorgverzekeringen, maar dan betaal je ook weer een hoge premie. Gelukkig is dat niet het geval bij Promovendum. Deze webshop biedt zorgverzekeringen aan tegen lage premies en daarnaast kun je profiteren van allerlei extra voordelen. Dat is natuurlijk iets wat erg fijn is. Mijnkorting.nl zorgt ervoor dat je makkelijk geld bespaart op de aankopen die je doet bij Promovendum. In het onderstaande stuk zal je dan ook meer ingaan op hoe je aan kortingen komt. Zo kun je gebruik maken van de nieuwsbrief, social media, de site zelf en natuurlijk cashback. Wil je meer weten over deze manieren, lees dan nu gauw verder.

1.       Het concept van cashback is misschien niet heel bekend, maar dat wil niet zeggen dat het niet ideaal is. Cashback is namelijk de meest perfecte manier om de kosten te beperken. Mijnkorting.nl weet dit en zorgt er daarom voor dat klanten voordelig inkopen kunnen doen op het internet en zo ook bij Promovendum. Je vindt verschillende cashbacks op de webshop van Mijnkorting.nl. Cashback wil eigenlijk zeggen dat je geld terug kan krijgen na het afsluiten van een contract of abonnement. Hoe werkt dit precies? Als eerste moet je een account aanmaken op de online webshop van Mijnkorting.nl. Het gaat snel en makkelijk, omdat alles heel overzichtelijk is. Daarnaast is het ook nog eens helemaal gratis, dus over kosten hoef je je geen zorgen te maken. Overigens is de webwinkel betrouwbaar en veilig. Je gegevens worden enkel gebruikt voor cashback. Wat fijn is aan Mijnkorting.nl, is dat je een welkomstpremie krijgt wanneer je een nieuw lid bent. Dit bedrag wordt toegevoegd aan je online spaarpot. Je spaarpot wil je uiteraard vullen. Hoe doe je dit? Op Mijnkorting.nl vind je meer dan 1900 verschillende webshops waarbij cashback mogelijk is. Nadat je het aanbod hebt bekeken en ergens een abonnement of contract hebt afgesloten, krijg je cashback van Mijnkorting.nl. Je krijgt een bepaald bedrag dat wordt gedaan in je online spaarpot. Met je account kun je je saldo bekijken, zodat je precies weet op hoeveel de teller staat. Na enige tijd kun je je saldo over laten maken naar je normale bankrekening. Staat het op je echte bankrekening, dan is het helemaal van jou en kun je doen wat je maar wenst. Misschien ga je wel voor nog een contract bij Promovendum.

2.       Cashback is dus een fijne manier om geld te verdienen op het online shoppen. Naast cashback, is de nieuwsbrief van Promovendum ook een handig manier om geld te besparen. Zoals iedereen wel weet zijn nieuwsbrieven ervoor bedoeld om mensen op de hoogte te houden. Je krijgt informatie over het nieuwe aanbod, je krijgt tips en je kunt genieten van vermakelijke verhaaltjes. Dit is natuurlijk echt leuk, maar waar het omgaat is de korting die je kunt verdienen. In de nieuwsbrief van Promovendum vind je regelmatig nieuwe aanbiedingen, acties en kortingen. Indien je ingeschreven bent, kun je gebruik maken van deze voordelen. Je schrijft je in door je mailadres achter te laten. Nadat je dit hebt gedaan, krijg je elke recente nieuwsbrief van Promovendum naar je mailbox gestuurd. Je kunt deze lezen wanneer je er zelf de tijd voor hebt. Blijf dus goed op de hoogte van alle voordelige aanbiedingen en kortingen die worden gegeven in de nieuwsbrief.

3.       De bovengenoemde manieren om geld te besparen, zijn erg ideaal. Toch vallen er nog meer manieren op te noemen waarmee je de kosten van het online shoppen kunt beperken. Het is misschien voor de hand liggend, maar zelf rondkijken op de webshop van Promovendum is ook een manier om achter voordelen te komen. Vaak ben je druk bezig met overal zoeken naar kortingen, dat je de online webshop zelf helemaal vergeet. De webwinkel Promovendum wil met de site mensen aantrekken, dus het is logisch dat je op de site goede aanbiedingen vindt. De kortingen lopen hoog op en jij kan ervan profiteren. Daarom is het handig om de webshop Promovendum goed in de gaten te houden, zodat je niks mist.

4.       En als allerlaatste, is het handig om de social media van de webshop te volgen. Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone met social media apps erop. Wanneer je in de trein zit, kijk je even wat voor nieuwe berichten er zijn geplaatst op de timeline. En zodra je ergens moet wachten, grijp je al snel naar je smartphone in je zak. Aangezien mensen zo actief zijn op social media, vindt de online webshop Promovendum het handig om ook media pagina’s te hebben. Op de social media van de webshop kom je verschillende voordelen tegen. Het is daarom zeker aan te raden om de pagina’s van de webshop van Promovendum te volgen. Je weet zo dat je als eerste de nieuwe aanbiedingen kunt bekijken.

Wil je graag geld besparen op de zorgverzekeringen die je afsluit? Dan is het handig om op de site van Promovendum te kijken. Deze webshop heeft namelijk een ideaal aanbod waaruit je kunt kiezen. Online maak je kennis met lage premies bij Promovendum en kun je profiteren van andere kortingen, die je tegenkomt op de site van Promovendum. Mijnkorting.nl helpt je ook goed bij het besparen van geld. Dat komt natuurlijk doordat je gebruik kunt maken van cashback. De cashback die je opspaart, kan je uiteindelijk aan jezelf uitkeren. Zo verdien je zelfs geld op het afsluiten van zorgverzekeringen bij Promovendum. Bekijk snel de site van Mijnkorting.nl en Promovendum en profiteer van alle voordelen. 

Kortingen

1675 punten op een Promovendum verzekering

Bijzonderheden

- Er geldt geen cashback op telefonisch afsluiten van verzekeringen.
- cashback is 1x geldig, ook al sluit je een verzekering af voor meerdere personen.
- Er geldt alleen cashback op nieuw afgesloten verzekeringen.
- Er geldt alleen cashback op verzekeringen die genoemd zijn.
- LET OP: De cashback vergoeding ontvang je achteraf van MijnKorting.nl, niet direct van Promovendum.
- 1 punt = € 0,01. Je kunt op je account zien hoeveel je punten in Euro's waard zijn.

Naar Promovendum

 terug naar alle winkels