Alle kortingen, kortingsacties en kortingscodes van Pullman Hotels

1 actuele korting of kortingscode

Alle geldige december 2019 vouchers en kortingen van Pullman Hotels, en ontvang daarbovenop altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Pullman Hotels acties

  • 4%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Pullman Hotels

    Bij Pullman Hotels

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Pullman Hotels. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Pullman Hotels kortingscode.

Alle kortingen, kortingsacties en kortingscodes van Pullman Hotels

Korting bij Pullman Hotels

Zoek je naar kortingscodes, kortingsacties en acties van Pullman Hotels, die geldig zijn in december 2019? Dan ben je hier aan het juiste adres, want via ons krijg je altijd extra korting op al je aankopen bij Pullman Hotels. En bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de acties van Pullman Hotels. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Pullman Hotels, dus lees gerust verder.

Pullman is het internationale premium merk van de Accor groep en spreekt met name kosmopolitische veelreizigers met een uitgebreid netwerk aan, die een zakenreis graag met het aangename verbinden. De vier- en vijfsterrenhotels & resorts van de Pullman-keten bevinden zich in bruisende, internationale metropolen en populaire toeristische centra. Ze zijn georiënteerd op de behoeften van moderne avonturiers, globetrotters en mensen die verre reizen maken – alleen, met het gezin of met collega’s, voor zaken of in de vrije tijd.

Daarom, koop vanaf nu altijd via mijnkorting bij Pullman Hotels voor een besparing op iedere besteding, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met kortingscode: 4% (extra) korting
zonder kortingscode: 4% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Pullman Hotels

 terug naar alle winkels