Acties, kortingsacties en aanbiedingen van Qatarairways

5 actuele aanbiedingen

Alle actuele september 2019 acties en aanbiedingen van Qatarairways, plus nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Qatarairways acties

 • 1%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Qatarairways

  Bij Qatarairways

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Qatarairways. Gewoon op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 1%
  extra korting

  Bonus Qmiles bij onlineboeking bij Qatarairways

  Bij Qatarairways

  Bij qatarairways krijgt u bij online boeking bonus Qmiles zonder kortingscode nodig te hebben.

 • 1%
  extra korting

  Ontvang GRATIS de hoogste kortingen & beste deals van Qatarairways

  Bij Qatarairways

  Meld je aan voor de nieuwsbrief van Qatarairways en ontvang de beste aanbiedingen en nieuwste deals. Een Qatarairways kortingscode is niet nodig om gebruik te maken van deze service.

 • 1%
  extra korting

  Vlieg met korting naar Azie, Midden Oosten of Amerika met Qatarairways!

  Bij Qatarairways

  Ontdek de wereld met Qatarairways! Vlieg met korting naar bijzondere werelddelen! Hiervoor heeft u geen kortingscode van Qatarairways nodig!

 • 1%
  extra korting

  Voordelig extra bagage meenemen kan bij Qatarairways

  Bij Qatarairways

  Qatarairways heeft geweldige bestemmingen. Boek uw reis en neem gemakkelijk en goedkoop extra bagage mee. Hiervoor heeft u geen kortingscode van Qatarairways nodig.

Verlopen acties en aanbiedingen van Qatarairways

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 1%
  extra korting

  48-uur ticketsale bij Qatarairways: tickets al vanaf € 529,-

  Bij Qatarairways

  Qatarairways start nu met de 48-uur ticketsale. Boek nu een reis, dan kun je de komende 48 uur tickets bemachtigen al vanaf slechts € 529,- bij Qatarairways.

  Voorwaarden

  Geldig op een reis met uiterste aankomstdatum: 15 augustus 2019. De vanaf prijzen zijn beschikbaar op alle bestemmingen.

 • 1%
  extra korting

  Global Premium Sales Promotion

  Bij Qatarairways

  Qatar Airways heeft weer een mooie actie voor je: de Global Premium Sales Promotion! Boek je tickets nu en maak gebruik van gunstige tarieven! Geniet van 's werelds beste Business Class, tegen voordelige prijzen.

  Voorwaarden

  Boeken tot en met 16 oktober 2017 (met een vertrekdatum tussen nu en 31 mei 2018)

 • 1%
  extra korting

  Global Travel Boutique weken: tickets met korting bij Qatarairways

  Bij Qatarairways

  Qatar Airways heeft sinds deze week een mooie actie online: de Global Travel Boutique. Boek je ticket tot en met 19 september 2017 (met een vertrekdatum tussen nu en 31 mei 2018) en maak gebruik van gunstige tarieven! En dat is niet het enige: spaar ook dubbele Qmiles en profiteer van gratis hotelovernachtingen in Doha en meer! Kijk snel bij Qatarairway voor deze actie en pak je korting.

Acties, kortingsacties en aanbiedingen van Qatarairways

Korting bij Qatarairways

Ook op zoek naar korting, acties en aanbiedingen van Qatarairways, die bruikbaar zijn in september 2019? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want via ons ontvang je altijd extra korting bij al je aankopen bij Qatarairways. En als extra weten wij van MijnKorting alles van korting bij Qatarairways. Zodra we weer een actie of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder willen we dieper ingaan op Qatarairways, dus lees gerust verder.

Qatar Airways heeft een netwerk van meer dan 130 bestemmingen wereldwijd en een dekking van maar liefst zes continenten. Aan boord van één van de jongste vloten ter wereld wordt u bedient door één van de meest bekroonde services in de industrie.

Daarom, bestel vanaf nu altijd via onze website bij Qatarairways om altijd extra korting te ontvangen op iedere bestelling, ook als er geen actie of aanbieding voorhanden is.

Kortingen

1% (extra) korting

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar Qatarairways

 terug naar alle winkels