Acties, kortingsacties en aanbiedingen van Qatarairways


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen acties en aanbiedingen van Qatarairways

 • 1%
  extra korting

  Boek nu bij Qatarairways en ontvang 0,25% extra korting op je account

  Bij Qatarairways

  Geldig t/m 31-03-2020
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Geldig op de volgende bestemmingen: Osaka (Japan), Cebu (Filepijnen), Dubrovnik (Kroatië), Santorini (Griekenland), Trabzon (Turkije), Lyon (Frankrijk), Luanda (Angola) en Siem Reap (Cambodja).

 • 1%
  extra korting

  48-uur ticketsale bij Qatarairways: tickets al vanaf € 529,-

  Bij Qatarairways

  Qatarairways start nu met de 48-uur ticketsale. Boek nu een reis, dan kun je de komende 48 uur tickets bemachtigen al vanaf slechts € 529,- bij Qatarairways.

  Geldig van 15-05-2019 t/m 16-05-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Geldig op een reis met uiterste aankomstdatum: 15 augustus 2019. De vanaf prijzen zijn beschikbaar op alle bestemmingen.

 • 1%
  extra korting

  Global Premium Sales Promotion

  Bij Qatarairways

  Qatar Airways heeft weer een mooie actie voor je: de Global Premium Sales Promotion! Boek je tickets nu en maak gebruik van gunstige tarieven! Geniet van 's werelds beste Business Class, tegen voordelige prijzen.

  Geldig t/m 16-10-2017
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Boeken tot en met 16 oktober 2017 (met een vertrekdatum tussen nu en 31 mei 2018)

 • 1%
  extra korting

  Global Travel Boutique weken: tickets met korting bij Qatarairways

  Bij Qatarairways

  Qatar Airways heeft sinds deze week een mooie actie online: de Global Travel Boutique. Boek je ticket tot en met 19 september 2017 (met een vertrekdatum tussen nu en 31 mei 2018) en maak gebruik van gunstige tarieven! En dat is niet het enige: spaar ook dubbele Qmiles en profiteer van gratis hotelovernachtingen in Doha en meer! Kijk snel bij Qatarairway voor deze actie en pak je korting.

  Geldig t/m 19-09-2017
  Deze actie is helaas afgelopen
Acties, kortingsacties en aanbiedingen van Qatarairways

Korting bij Qatarairways

Ook op zoek naar korting, acties en aanbiedingen van Qatarairways, die bruikbaar zijn in mei 2020? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want via ons ontvang je altijd extra korting bij al je aankopen bij Qatarairways. En als extra weten wij van MijnKorting alles van korting bij Qatarairways. Zodra we weer een actie of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder willen we dieper ingaan op Qatarairways, dus lees gerust verder.

Qatar Airways heeft een netwerk van meer dan 130 bestemmingen wereldwijd en een dekking van maar liefst zes continenten. Aan boord van één van de jongste vloten ter wereld wordt u bedient door één van de meest bekroonde services in de industrie.

Daarom, bestel vanaf nu altijd via onze website bij Qatarairways om altijd extra korting te ontvangen op iedere bestelling, ook als er geen actie of aanbieding voorhanden is.